gheobuff Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 eu gata m-am potolit............ma scuzati.......e prima zis pe Formu si nu stiu prea bine cum sa pun pozele si astea... :D
hori18 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Salut,sunt nou pe aici si citesc topicul asta din jurul paginii 700....Am 2 intrebari:Exista posibilitatea de a-mi transfera goldul de pe un server pe altul?Si daca este se retine ceva?A doua intrebare....Cate SP credeti ca mi-ar farma cineva pentru 15kk(am nevoie doar de 100k sp).Mersi;)
gheobuff Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Salut,sunt nou pe aici si citesc topicul asta din jurul paginii 700....Am 2 intrebari:Exista posibilitatea de a-mi transfera goldul de pe un server pe altul?Si daca este se retine ceva?A doua intrebare....Cate SP credeti ca mi-ar farma cineva pentru 15kk(am nevoie doar de 100k sp).Mersi;)Salut si eu sunt de astazi pe acest forum......... Raspuns Prima intrbare : cred ca s-ar putea transfera goldul prin intermediul unor site www.silkroad-gold.com dupa acest site am cumparat dealungul timpului aproxiamtin 1bil... si exista si o chesti cred ca e pt schimbat gold de pe un site pe altuCel putin pe serverul meu un bard de lvl 76 cu sun+5 la ong te farmeaza 12h/24h timp de 7 zile...Multa Bafta!
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 1. Poti - www.silkroad-gold.com2. De 15 mil - 30k sp daca ai noroc ...
Lord_Bogdan Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Salut,sunt nou pe aici si citesc topicul asta din jurul paginii 700....Am 2 intrebari:Exista posibilitatea de a-mi transfera goldul de pe un server pe altul?Si daca este se retine ceva?A doua intrebare....Cate SP credeti ca mi-ar farma cineva pentru 15kk(am nevoie doar de 100k sp).Mersi;)Da.. iti dau link in pm cu siteul de pe care poti transfera gold.. dar e posibil sa pierzi ceva gold ^_^Se pare ca a postat darthy :P
gheobuff Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Da.. iti dau link in pm cu siteul de pe care poti transfera gold.. dar e posibil sa pierzi ceva gold ^_^Se pare ca a postat darthy :P Salut Bogdan.... da-mi si mie siteul pls.......pot pierde mai mult de 20% din gold?:Dms :) :)
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 DUDE I JUST FREAKIN POSTED THE SITE !!!!! -.-''Il las pe Bogdan sa il puna iar. In legatura cu comisionul, depinde de pe ce server pe ce server transferi . Intra matale pe site la ei si intereseaza-te.
gheobuff Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 DUDE I JUST FREAKIN POSTED THE SITE !!!!! -.-'' Il las pe Bogdan sa il puna iar. In legatura cu comisionul, depinde de pe ce server pe ce server transferi . Intra matale pe site la ei si intereseaza-te. da-mi si mie pls siteul :D raman dator:D
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Jesus....Christ...Why...why me !? Deci daca citeai post-ul meu vedeai ca scrisesem site-ul. www.silkroad-gold.com www.silkroad-gold.com -.-'' www.silkroad-gold.com@gheo- Pune-ti chestiile alea in semnatura.Poti face bine sa si stergi semnatura actuala...ne dam seama din fiecare post ca esti de pe Athens.
gheobuff Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ok multumes......de pe siteul asta cumpar si eu gold... :D:D.....romani de pe athens pe asta il folosescde la ora 14:00 pana acum nu m-am connecta...este imposibilcand m-am apucat de silkroadereau cati va goldboti si ma connectam diminata pana la ora 10 din maxim 10 incercariacum decand nu mai am prmeium.....stau de 2 ori mai mult la connect decat in joc
_Kakuzu_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 de la ora 14:00 pana acum nu m-am connecta...este imposibilcand m-am apucat de silkroadereau cati va goldboti si ma connectam diminata pana la ora 10 din maxim 10 incercariacum decand nu mai am prmeium.....stau de 2 ori mai mult la connect decat in joc da greu te conectezi yo ma conectez in maxim 1 ora cel mult 2
gheobuff Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 da greu te conectezi yo ma conectez in maxim 1 ora cel mult 2conteaza si norokul.....u ai mai mult norokam si eu un priten din alt cariter cand vine pe la mine se connectaza de 10 ori :)) :)) :))mai connteaza si serverulBabel Athens RedSea Rome Xian eu asta le consider cele mai populate servere :D
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Stii..nu trebuie sa raspunzi la fiecare chestie... I know its offtopic ...
gheobuff Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 heheheO sa se bage dinou eventul cu gearsmai am avut gears de la event pe "bebe77" acc care l-am dat..acum sa am norok sa imi dea gears si pe astamai bine asteptfratimio si la cumparat cu 150 silk :)) :)) si eu poate il iau free de la event :nanana:u ai autoconnect sau pui telefonu pe enter??? eu inainte puneam telefonul pe enter dar de obiei ma conecta si nu imi apareau acouturileacum am un program care pot face ori ce si el da enter in silk:D :D
_Kakuzu_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 heheheO sa se bage dinou eventul cu gearsmai am avut gears de la event pe "bebe77" acc care l-am dat..acum sa am norok sa imi dea gears si pe astamai bine asteptfratimio si la cumparat cu 150 silk :)) :)) si eu poate il iau free de la event :nanana: ma da devil spiritu de la event cat tzine o saptamana sau o luna???? :)
Random Hero Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ma da devil spiritu de la event cat tzine o saptamana sau o luna???? :)1 saptamana si nu il poti extindeOFF: FFS there is messenger
gheobuff Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ma da devil spiritu de la event cat tzine o saptamana sau o luna???? :) 7ziledar apoi bagi doar 50silk ca-sa il refaci
_Kakuzu_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 shi ce mai baga altceva inafara de devil spirit??????
gheobuff Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 1 saptamana si nu il poti extindeOFF: FFS there is messengersuperstareu pe bebe77 dupa 7zile am bagat 50silk si mi la facut de 28day..... cel putin la mine a mers
Random Hero Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 shi ce mai baga altceva inafara de devil spirit?????? Ce au bagat si la eventurile trecute (?) Doar nu iti da cutii cu Roc la pachet
gheobuff Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 _kakuzu_ iti da gearssi iti da STOANEo sa cada din roc armura specialasi armle plus o sa arate alfel
Random Hero Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 la eventu ku roc update?Nu... la eventul de la sarbatorirea Degree 15...I will stop spamming now, sorry/end
gheobuff Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Nu... la eventul de la sarbatorirea Degree 15...I will stop spamming now, sorry/enddecat sa raspunzi si sa faci misto mai bine nu mai raspunde....... ;)