Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salut,sunt nou pe aici si citesc topicul asta din jurul paginii 700....Am 2 intrebari:

Exista posibilitatea de a-mi transfera goldul de pe un server pe altul?Si daca este se retine ceva?

A doua intrebare....Cate SP credeti ca mi-ar farma cineva pentru 15kk(am nevoie doar de 100k sp).

Mersi;)

Posted

Salut,sunt nou pe aici si citesc topicul asta din jurul paginii 700....Am 2 intrebari:

Exista posibilitatea de a-mi transfera goldul de pe un server pe altul?Si daca este se retine ceva?

A doua intrebare....Cate SP credeti ca mi-ar farma cineva pentru 15kk(am nevoie doar de 100k sp).

Mersi;)

Salut si eu sunt de astazi pe acest forum.........

Raspuns Prima intrbare : cred ca s-ar putea transfera goldul prin intermediul unor site www.silkroad-gold.com

dupa acest site am cumparat dealungul timpului aproxiamtin 1bil... si exista si o chesti cred ca e pt schimbat gold de pe un site pe altu

Cel putin pe serverul meu un bard de lvl 76 cu sun+5 la ong te farmeaza 12h/24h timp de 7 zile...

Multa Bafta!

Posted

Mersi;)

Da.. iti dau link in pm cu siteul de pe care poti transfera gold.. dar e posibil sa pierzi ceva gold ^_^

Se pare ca a postat darthy :P

Posted

Da.. iti dau link in pm cu siteul de pe care poti transfera gold.. dar e posibil sa pierzi ceva gold ^_^

Se pare ca a postat darthy :P

Salut Bogdan.... da-mi si mie siteul pls.......pot pierde mai mult de 20% din gold?

:D

ms :) :)

Posted

DUDE I JUST FREAKIN POSTED THE SITE !!!!! -.-''

Il las pe Bogdan sa il puna iar. In legatura cu comisionul, depinde de pe ce server pe ce server transferi . Intra matale pe site la ei si intereseaza-te.

Posted

DUDE I JUST FREAKIN POSTED THE SITE !!!!! -.-''

Il las pe Bogdan sa il puna iar. In legatura cu comisionul, depinde de pe ce server pe ce server transferi . Intra matale pe site la ei si intereseaza-te.

da-mi si mie pls siteul :D raman dator:D

Imagine IPB Imagine IPB

Posted

Jesus....Christ...Why...why me !? Deci daca citeai post-ul meu vedeai ca scrisesem site-ul. www.silkroad-gold.com

www.silkroad-gold.com -.-''

www.silkroad-gold.com

@gheo- Pune-ti chestiile alea in semnatura.Poti face bine sa si stergi semnatura actuala...ne dam seama din fiecare post ca esti de pe Athens.

Posted

ok multumes......de pe siteul asta cumpar si eu gold... :D:D.....romani de pe athens pe asta il folosesc

de la ora 14:00 pana acum nu m-am connecta...

este imposibil

cand m-am apucat de silkroad

ereau cati va goldboti si ma connectam diminata pana la ora 10 din maxim 10 incercari

acum decand nu mai am prmeium.....stau de 2 ori mai mult la connect decat in joc

Posted

de la ora 14:00 pana acum nu m-am connecta...

este imposibil

cand m-am apucat de silkroad

ereau cati va goldboti si ma connectam diminata pana la ora 10 din maxim 10 incercari

acum decand nu mai am prmeium.....stau de 2 ori mai mult la connect decat in joc

da greu te conectezi yo ma conectez in maxim 1 ora cel mult 2

Posted

da greu te conectezi yo ma conectez in maxim 1 ora cel mult 2

conteaza si norokul.....

u ai mai mult norok

am si eu un priten din alt cariter cand vine pe la mine se connectaza de 10 ori :)) :)) :))

mai connteaza si serverul

Babel Athens RedSea Rome Xian eu asta le consider cele mai populate servere :D

Posted

hehehe

O sa se bage dinou eventul cu gears

mai am avut gears de la event pe "bebe77" acc care l-am dat..

acum sa am norok sa imi dea gears si pe asta

mai bine astept

fratimio si la cumparat cu 150 silk :)) :))

si eu poate il iau free de la event :nanana:

u ai autoconnect sau pui telefonu pe enter???

eu inainte puneam telefonul pe enter dar de obiei ma conecta si nu imi apareau acouturile

acum am un program care pot face ori ce si el da enter in silk

:D :D

Posted

hehehe

O sa se bage dinou eventul cu gears

mai am avut gears de la event pe "bebe77" acc care l-am dat..

acum sa am norok sa imi dea gears si pe asta

mai bine astept

fratimio si la cumparat cu 150 silk :)) :))

si eu poate il iau free de la event :nanana:

ma da devil spiritu de la event cat tzine o saptamana sau o luna???? :)

Posted

1 saptamana si nu il poti extinde

OFF: FFS there is messenger

superstar

eu pe bebe77 dupa 7zile am bagat 50silk si mi la facut de 28day..... cel putin la mine a mers

Posted

Nu... la eventul de la sarbatorirea Degree 15...

I will stop spamming now, sorry

/end

decat sa raspunzi si sa faci misto mai bine nu mai raspunde....... ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...