Dr4q_Sti3 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 am facut si eu 76 pe apollo in sf:)) am schimbat arma da am uitat de pic
IINeoII Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 am facut si eu 76 pe apollo in sf:)) am schimbat arma da am uitat de picgz gz :beer:
Al3xe Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 iar eu am facut lvl up:))) app neo de ce marke isi da demisia?:)))ii e ciuda k au luat DH fortresu impreuna cu toti turcii? sau?.. gz pentru lvl ce-mi recomandati, warrior 2handed/cleric sau 2handed/warlock?
PsychoR0 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 gz pentru lvl ce-mi recomandati, warrior 2handed/cleric sau 2handed/warlock?aceeasi intrebare mio pun si eusi ma gandesc mai mult la warrior/warlock ;) (asta ca nam jucat niciodata pe warlock, si nu stiu cum e, si daca numi place scad warlock si bag cleric :P )
IINeoII Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 1on1 pvp war/lockgrind/group pvp/fw/cw etc etc war/cleric. :tiphat:
orezExpandat Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 si eu acum am bagat la farm un war/lock pt ca imi place super mult cum merge la pvp. pt grind am sa il cresc cu niste prieteni cat pot de mult si dupa ma descurc eu.nu stiu inca cate sp sa strang dar cred ca 1 mil ar cam trebui.
Guest 1n3x Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Salut la toata lumea! Sunt nou pe aici. Am si eu un character pe serverul Pluto de level 73 (Nuker pe Spear) si vreau sa-l vand.Daca vreti mai multe detalii contactati-ma la id-ul : scorpio_andrei . :D P.S.: Sper ca nu am incalcat vreo regula. #-o
orezExpandat Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 astia care folositi sbot am o intrebare:daca se bate 2-3 ore si pica netu pt 1 min si revine,sbot se va reloga cu charul?
Albert1994 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 astia care folositi sbot am o intrebare:daca se bate 2-3 ore si pica netu pt 1 min si revine,sbot se va reloga cu charul?Da.BTW Psycho vezi ca, cu ceva pagini in urma am scris pro si contro al warrior/warlock si warrior/cleric :tiphat:
amoniaku Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 GRTZ ALL ptr lvl aceiasi chestie o repet:)) warior/warlock e frumos buildu da mai bun e warior/cleric depinde cu ce iti place tie sa joci:) ...majoritatea de pe sparta sau mutat pe cleric de la 85++ in sus din cauza cumulului de spuri pe kre il manca warlocku si ineficineta lui .......akum fiekre cu buildu kre il vrea,dar daca iti faci buildu doar ca nushtii cu,m e warlocku iti recomand rogue/warlock care parerea mea rupe nu gluma:) ...cheia e la tine:))
orezExpandat Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 GRTZ ALL ptr lvl aceiasi chestie o repet:)) warior/warlock e frumos buildu da mai bun e warior/cleric depinde cu ce iti place tie sa joci:) ...majoritatea de pe sparta sau mutat pe cleric de la 85++ in sus din cauza cumulului de spuri pe kre il manca warlocku si ineficineta lui .......akum fiekre cu buildu kre il vrea,dar daca iti faci buildu doar ca nushtii cu,m e warlocku iti recomand rogue/warlock care parerea mea rupe nu gluma:) ...cheia e la tine:))Amin.
amoniaku Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 bah ce enervant e bugu de la fire wall ptr warior :))
PsychoR0 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 GRTZ ALL ptr lvl aceiasi chestie o repet:)) warior/warlock e frumos buildu da mai bun e warior/cleric depinde cu ce iti place tie sa joci:) ...majoritatea de pe sparta sau mutat pe cleric de la 85++ in sus din cauza cumulului de spuri pe kre il manca warlocku si ineficineta lui .......akum fiekre cu buildu kre il vrea,dar daca iti faci buildu doar ca nushtii cu,m e warlocku iti recomand rogue/warlock care parerea mea rupe nu gluma:) ...cheia e la tine:)) am rogue, si sunt pe bard, si in pvp rup si pe cei cu 12 lvle mai mari ca mine :))ca rogue, nu vad de ce sa folosesc warlock, pentru ca am deja dmg mare, cand dau knock down cu xbow+mortal wounds(+prick daca este nevoie) si playeru e terminat warrior am mai avut, si faceam pot war pana prindea unu un crit pentru mine SPurile nu sunt o problema deci nu ma derajneaza cat am de farmat de lvl ma intereseaza si mai putin ca o sa ma cresc pana la lvl 76(unde o sa cumpar un sun) si vreau sa experimentez cum e warlock, pentru ca a avut un prieten un warrior/warlock odata si era ownage vs chn chars, dar o cam incurca vs warrior/cleric ma tot gandesc la ceva: daca unu e lvl 90 FF si se face murder lvl 213453234234 si ajunge lvl 32, ce gap ar avea? si OMG din 150 de elixire nu miam facut niciun item +5 mai am inca 3 iteme de facut +5 si bowu +7 :D
Al3xe Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 cred ca o sa fac warrior 2handed/cleric si o sa-l pun pe armura robe pentru fortress :-?
PsychoR0 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 bah ce enervant e bugu de la fire wall ptr warior :))si pentru xbow si bower ;)
Sleya Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 citez :"daca unu e lvl 90 FF si se face murder lvl 213453234234 si ajunge lvl 32, ce gap ar avea? "are you dumb? :D nu ar avea gap....lol cum sa aibe gap daca el ar fi lvl 32 si mastery si skills lvl 90? :|Gratz tuturor pentru lvl & stuff
amoniaku Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 xbowu bard damage mare daca nu il atinge nimeni:)) ,dar daca e sa ajunga la el o bucata isi ia:)) am si eu unu de 86 si e varza:))) ori cleric ori warlock merge:)) uitate si la filmuletze si ai sa vezi de ce e in stare un dager warlock:P 1hit la orice build:D.....apropo bafta cu warior/warlock:D sami zici knd teai saturat sa tot omori chinezi:)) si clerici ciuciu:)) bft all
PsychoR0 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 xbowu bard damage mare daca nu il atinge nimeni:)) ,dar daca e sa ajunga la el o bucata isi ia:)) am si eu unu de 86 si e varza:))) ori cleric ori warlock merge:)) uitate si la filmuletze si ai sa vezi de ce e in stare un dager warlock:P 1hit la orice build:D.....apropo bafta cu warior/warlock:D sami zici knd teai saturat sa tot omori chinezi:)) si clerici ciuciu:)) bft allam facut rogue/bard ca sa fac lvl fast pentru ca a fost primul meu char pe server persia, si voiam fast lvl mare, iar cand ajung un lvl maricel(81) il bag pe cleric :Psi sleya, asta e nedumerirea mea, adica lvl 32 cu masterys de 90, ia exp ca si cum ar avea gap 0 presuspun(stiu ca a fost un dumb question, from a dumb player^^)
sweet_boy_eu Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 astept raspuns de la cei care au sbot :un prieten are sbot si vrea sa il imparta cu mine...el intra cu 3-4 caractere si buteaza iar eu pot sa intru cu 3-4 sau chiar mai multe ? fara sa iau nici o eroare? :D
sykz Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 @sweet_boy_eu da.@Sleya la ce mobi ai farmat la 90 si unde? si cat + avea arma ? :))@TzuYoshi cum ai ajuns sa lucrezi in Anglia?
koila Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 astept raspuns de la cei care au sbot :un prieten are sbot si vrea sa il imparta cu mine...el intra cu 3-4 caractere si buteaza iar eu pot sa intru cu 3-4 sau chiar mai multe ? fara sa iau nici o eroare? :Ddepinde de ce PC ai frate.. un client normal cere 250Ram sau mai mult... si singura erroare care o poti lua este cea cu ???????? si cand dai Yes sau No te baga in Clientless
sweet_boy_eu Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 @sweet_boy_eu da.depinde de ce PC ai frate.. un client normal cere 250Ram sau mai mult... si singura erroare care o poti lua este cea cu ???????? si cand dai Yes sau No te baga in Clientlesspc-ul are 3gb de ram deci nu ar fi nicio problema :P
Sleya Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 @Sleya la ce mobi ai farmat la 90 si unde? si cat + avea arma ? :))la 90 am farmat cu gap 9 la moobi de 89 din cave in B2 MC 13 ...aveam arc 90+5 doar nothing special....BTW...a facut un idiot arc 98+9 la mine pe server....deci acum al meu este pe locul 3 pe rome :( 1.sun bow +5 from magic pop2.98+9 bow3.98+8 bow (mine)cea mai mare oferta pe 98+9 este 2,25 bil.... :|
Guest Turbostar Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 sal tocmai iau jocu :cool2: :bananadance2: si vreau sa stiu pe ce server jucati???aa si ce caracter este cel mai bun???:D
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 sal tocmai iau jocu :cool2: :bananadance2: si vreau sa stiu pe ce server jucati???aa si ce caracter este cel mai bun???:DFull str wizard pe warrior rupe normele...Nu are egal. B) Jucam pe toate serverele , recomand sa te duci undeva unde mai cunosti pe cineva.Si caracter mai bun nu exista , dar iti recomand un chinese full str glv fire (Fire Heuksal si Lightning). Adaugi puncte doar in str si porti ce vrei tu.N-ai cum s-o dai in bara