>.>iPwnN44ps<.< Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 The pidgeon got pwned big time !!! . BTW neo gratz for +7 bow...De ai fi la mine pe server , ti-as inmana spear-ul sa mi-l rezolvi.Tie sau lu' Sleya , care are prea mult noroc :-? Any of you two catched a leprechaun and got as a gift Alchemy Luck? T_T
Sleya Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 The pidgeon got pwned big time !!! . BTW neo gratz for +7 bow...De ai fi la mine pe server , ti-as inmana spear-ul sa mi-l rezolvi.Tie sau lu' Sleya , care are prea mult noroc :-? Any of you two catched a leprechaun and got as a gift Alchemy Luck? T_T hehehe.....NOT !!! no leprechaun ....btw nice vid....dar....citez.... cel care a facut vid zice asa : "nei6666 (4 months ago) I repulsed Roc with 144 people Do not give it up lol " si am vazut si alte posturi ale celor care joaca pe ksro sau tsro....si spuneau ca ei nu o sa reuseasca sa il omoare niciodata pe rock pentru ca nu au teamwork...si e prea puternic....o intrebare....cei care tot visau ca wow...deabia astept...Roc....si ma contraziceau cand ziceam ca isro nu o sa il omoare niciodata....tot mai sustineti ca isro will get Roc kill? :-? 144 ppl to kill roc on jsro...teamwork baby.....la noi pe isro sunt maxim 10 party care se duc la medusa...am i right?....pe rome cel putin sunt doar 2-3 .....
BeautifulMind Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Avand in vedere ca la un arcas conteaza foarte mult critical , da e bine sa'l faci pe str.
Florin_LOVE Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 o mica intrebare pt baieti full str Chincu cat mareste Dmg cand dai crt fata de cand dai normalaproximativ %
HellCritical Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 am nevoie de un script pt sbot la huns... :pray: :pray: ... sa fie si cu safe zone va rog :-s :pray: :pray: PM ME Daca are cineva :-sEDIT: the signature works :)) arata lvl 77 :P
Guest ValyEu Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 vi s-a intamplat sa va conectati si sa nu va apara charurile ?:|Edit:Pai folosesc si e aceasi chestie..:|
HellCritical Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 vi s-a intamplat sa va conectati si sa nu va apara charurile ?:|use keypresser :PEDIT: am nevoie de un script pt sbot la huns... sa fie si cu safe zone va rog :-s PM ME Daca are cineva :-s
_fyr3wa1l_ Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 vi s-a intamplat sa va conectati si sa nu va apara charurile ?:|Edit:Pai folosesc si e aceasi chestie..:|da doar daca ti blocata tasta enter
sykz Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Iar mi-au stricat cei de la joymax ziua, am luat d/c pe ambele charactere--- ma uit pe rev6, servere easy , peste 1 min aratau ba closed , ba full.(acum pagina arata ca si curcubeul). Partea mai proasta e ca nu ma mai pot connecta , sbotu primeste o eroare (6) , si imi tot deschide cliente la fiecare 5 min
sile33333 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 LOL Athens Easy si imi da "The server is full" sau C9....nu inteleg dc
andrei2009_ro Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 lam instalat pe silkroad si e varza..nu gasesti vreun srv gol si cand am gasit W a S d nici nu il miscau trebuia sa aastept 5 min sa treaca de pod..varza...world of warcraft face acest joc
Albert1994 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Lol mars ceck in mijlocu ''fortressului''....oricum ne plictisim....si suntem doar 3 guilde care aparam jangan fortress -.- :tiphat:
Random Hero Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 lam instalat pe silkroad si e varza..nu gasesti vreun srv gol si cand am gasit W a S d nici nu il miscau trebuia sa aastept 5 min sa treaca de pod..varza...world of warcraft face acest jocUnde te crezi sa misti char-ul din "w a s d"? In fine.. nu ma apuc acum de flame, wow vs sro. Pastreaza-ti parerea si nu ii instiga pe altii la cearta
Lord_Bogdan Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 lam instalat pe silkroad si e varza..nu gasesti vreun srv gol si cand am gasit W a S d nici nu il miscau trebuia sa aastept 5 min sa treaca de pod..varza...world of warcraft face acest jocBB enjoy ur CS
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 lam instalat pe silkroad si e varza..nu gasesti vreun srv gol si cand am gasit W a S d nici nu il miscau trebuia sa aastept 5 min sa treaca de pod..varza...world of warcraft face acest jocNu puteti sa nu ii dati atentie !?! Acelasi cacat s-a intamplat acu cateva zile cand au intrat aia cu oul lor(wow).Terminati-o si voi ...
IINeoII Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 oricum omu trebuia sa`si puna semnatura HD ..ca aia e prea mica sa stiiON am pierdut fortressu...la un moment dat am distrus singur partea de west pana la inima lol...si astia nu faceau nimic...
Al3xe Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 http://img403.imageshack.us/i/sro2009070915001118.jpg/ noi am castigat!!!
ciupilan Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 iar eu am facut lvl up:))) app neo de ce marke isi da demisia?:)))ii e ciuda k au luat DH fortresu impreuna cu toti turcii? sau?..
Random Hero Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 iar eu am facut lvl up:)))GratzHop si eu cu level: http://img131.imageshack.us/i/sro2009070914072225.jpg/
IINeoII Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 @pai grois treaba e cam asa...GRT sunt in uniune cu noi acuma si Marke sa lasat ca sa se ocupe de famile..munca ...din ce a spus...
Albert1994 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Gzz tuturor...BTW uniunea noastra a pastrat jg fortress, 3 guilduri au aparat jangan fortress, si alte 3 au atacat bandit (si lau luat :)) si alealalte 2 nu sau inscris la nici un fortress ^^ :tiphat: