Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

eu kred ca astea is dresurile de care vorbesti tu:) alea erau kred ca date ca si exemplu:) .... :bananadance2:

nu ..nu is astea :D acelea de thief erau k astea normale dar cu ceva "zorzoane" pe ele iar cel de hunter chinez avea 4 craci.... o sa fac niste poze cand dau de ele..

Posted

eu kred ca astea is dresurile de care vorbesti tu:) alea erau kred ca date ca si exemplu:) .... :bananadance2:

Nu, el vorbeste de alea care se gasesc doar pe serverele vechi, si care se cumparau cu 1mil. Alea nu cred ca o sa mai apara...

:tiphat:

Posted

nice costumele alea care vor fi probabil bagate la hunteri&traderi...imi place cele de trader CH si cele de hunter euro...celelalte sunt varza :(

BTW...din cate stiu eu ksro v-a primi updateul cu Islam si 11D atunci cand noi primim updateul cu Roc...probabil atunci vor primi si Hotan fortress

Posted

nice costumele alea care vor fi probabil bagate la hunteri&traderi...imi place cele de trader CH si cele de hunter euro...celelalte sunt varza :(

BTW...din cate stiu eu ksro v-a primi updateul cu Islam si 11D atunci cand noi primim updateul cu Roc...probabil atunci vor primi si Hotan fortress

din cate stim despre joymax, ei vor vrea sa fie in pas cu moda de pe Ksro, deci sar putea sa ne asteptam si noi la asa ceva curand ^^

costumul acela de hunter sau de ceo fi el(cel alb cu albastru , a 4a poza) il avea SoulSp3r intrun videoclip de pe youtube si toti intrebau ce costum e ala, bina ca macar mam lamurit si eu acuma :D

Posted

nu mai.. ele sunt pe servarele vechi... dar le-au scos dupa un timp.. cine o apucat sa le ia le are dar sunt foarte rare si pe servarele vechi..

uite aici o poza cu ele..

http://images.mmosite.com/sro/images/conte...iangular1_1.jpg

am si eu costum dinasta de hunter:) ,eu zic ce o sa se intample cand se baga astea noi , le da delete la astea vechi sau?............hotan fortres arata beton pacat ca mai e de ajteptat :tiphat: pana se baga si la noi:))

Posted

costumul acela de hunter sau de ceo fi el(cel alb cu albastru , a 4a poza) il avea SoulSp3r intrun videoclip de pe youtube si toti intrebau ce costum e ala, bina ca macar mam lamurit si eu acuma :D

GM Suit :P

BTW o sa fie si costum de Thief nou, din cite stiu eu ''cu fata la vedere'', but no pic yet ^^

:tiphat:

Posted

mai bine lasa costumu de thief asa cum este akum ca e perfect:)

ma omule u nu vrei sa intelegi ceva.... vor ramne si costumele vechi...dar pe langa acelea le baga si pe acestea si probabil 99% acestea se vor cumpara cu silk...

Posted

99%?! lul wut? Deci...wierd...care ar fi logica sa fie cu silk ? Le porti odata pe saptamana in cel mai bun caz , si daca ar costa 130 silk ar fi o prostie...Next time , pune 50% - 50% ..Ori zici 99% ori 100% e tot una...faci economie de spatiu scriind un caracter in minus >_>.Ma rog , poate ai dreptate...it's joymax...And to quote a great song "They dont care about us" <- Si de aici rezulta un lucru bun - WE DONT gET BANNED -.-''

Posted

lol ce tare

am cumparat un staff de 90+0

si lam facut +5 din 5 elixire :))

Am cumaprat staff de 98+0, l-am facut 98+4, am pus lucky pe el si cu premium plus mi-a dat fail. Acum din 10 elixire e +2..

Posted

99%?! lul wut? Deci...wierd...care ar fi logica sa fie cu silk ? Le porti odata pe saptamana in cel mai bun caz , si daca ar costa 130 silk ar fi o prostie...Next time , pune 50% - 50% ..Ori zici 99% ori 100% e tot una...faci economie de spatiu scriind un caracter in minus >_>.Ma rog , poate ai dreptate...it's joymax...And to quote a great song "They dont care about us" <- Si de aici rezulta un lucru bun - WE DONT gET BANNED -.-''

hmm daca la tine 99%=100% e bine (poate sti faza cu nevropatu si pshihopatu) si cand e vorba de bani joymax ar face aproape tot :crazy: tu crezi ca pe ei ii intereseaza daca faci sau nu job?

app daca tu il porti o data pe saptaman e problma ta dar multi de lvl mare FF practica mai mult job decta unici/war/pvp

....deci asta e sigur procentajul de a fi cu silk acele costume e mai mare decat procentaju de a fi free:)) si eu am aproximat 99%-cu silk si 1%--free poate ma insel si e cum ai zis si u 50%-50%

Ahh stie cineva la ce ora din romania e GMT+1? ceapa lor ca la ora 22 fix sbotu imi zicea ca e folosit deja de 2 persnoane

Posted

eu cred ca sunt cel mai tare :P +8 cu 1 elixir...si ati vazut cu totii printul :P

ciupilan la ora 1 noaptea ora romaniei se reseteaza botul :P

Posted

hmm daca la tine 99%=100% e bine (poate sti faza cu nevropatu si pshihopatu) si cand e vorba de bani joymax ar face aproape tot :crazy: tu crezi ca pe ei ii intereseaza daca faci sau nu job?

app daca tu il porti o data pe saptaman e problma ta dar multi de lvl mare FF practica mai mult job decta unici/war/pvp

....deci asta e sigur procentajul de a fi cu silk acele costume e mai mare decat procentaju de a fi free:)) si eu am aproximat 99%-cu silk si 1%--free poate ma insel si e cum ai zis si u 50%-50%

Ahh stie cineva la ce ora din romania e GMT+1? ceapa lor ca la ora 22 fix sbotu imi zicea ca e folosit deja de 2 persnoane

Deci, ce ai zis tu depinde si difera de la server la server.

Fortress War - Din 2 in 2 saptamani (deci nu prea se aplica ce ai zis tu)

Unici - Spawn difera de la 3 la 6 ore pana la misspawn

PvP - Locul in care nu se poate sa nu gasesti pe cineva cu care sa faci pvp

Job - Ocazional se face cate un jobwar , nu e ca pe JsrO(vezi videouri postate in trecut).De fiecare data se intampla la fel.Incepe jobwar Thieves vs Hunter w0000t *not*

1.Thieves own Hunters

2.Hunters cheama outside buffers

3.Thieves get owned

4.Thieves call outside buffers

5.Job war incheiat din cauza outside bufferilor

6.Cry in uni/guild/global din cauza ca adversarul a adus outside buffers

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...