Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

yay :) tocmai am descoperit ca merge multi client pe zapp :X

gold bot army is on his way :)

@amo gz bro :)

o intrebare : unici apar tot timpu la un loc fix dupa insepctie/extra inspectie?

Posted

yay :) tocmai am descoperit ca merge multi client pe zapp :X

gold bot army is on his way :)

@amo gz bro :)

o intrebare : unici apar tot timpu la un loc fix dupa insepctie/extra inspectie?

dap:) apar dupa orice inspectie sau dupa orice restart... 1 singura data stiu ca nu au aparut :/

Posted

New Hunter-Trader Dress

Imagine IPB

Hotan Fortress

In 15 Iulie in Corea va fi adaugata Hotan Fortress, si primul War pentru a ocupa va fi in 25 Iulie.

Hotan Fortress este impartita in 2 etaje, ''Inima'' este la etajul 2.

Imagine IPB

Vor fi o serie de noi modifici la sistemul de War, printre care vinzarea la npc nu numai de hammerul obisnuit, dar si de arcuri, pentru a ataca de la distanta (dar cu dmg limitat).

Puncul unde vor invia asediatii av fi schimbat, nu mai in town, dar in afara gate-ului de teleport. O sa fie si noi animale pentru apararea Fortressului.

Modifici si pentru inregistrarea la FW si managementului sau.

:tiphat:

Posted

avand in vedere ca jocul [site-ul mai precis ]este tradus in romana.. este posibil ca si in romania din 2010 sa se organizeze.. tot ce avem nevoie e de un ISP [unul destul de importanta] {daca nu ma insel gamesultan e un ISP + game server provider} la noi ar fi astralul si UPC-ul in momentul de fata sau.. cine stie, daca cineva poate afla mai multe informatii despre GameSultan... si din cred ca e cu limita de varsta ... +18

PS: Posibil sa ma insel in ceea ce priveste varsta si tot ceea ce am afirmat mai sus

Posted

ce penal

OMG aia chiar traiesc jocul asta =)) talk about no life geeks :)) ....BTW...signature de la rev6 suxxx....dupa ce ca e urata mai e si mare :| ocupa jumate de pagina pe forum

Posted

oare acele dresuri de hunter si trader or fi cu silk sau?:D si app are cineva vro idee daca vor mai baga acele dresuri de thief sau hunter acelea rare:D

Posted

albert interesant ce ai postat u ,mai ales costumele ,da nu inteleg ceva ,chestia cu fortresu ..nu ar trebui sa se bage fortresu din dw prima data si apoi din ht? aia din coreea au islamii? sau?

Posted

oare acele dresuri de hunter si trader or fi cu silk sau?:D si app are cineva vro idee daca vor mai baga acele dresuri de thief sau hunter acelea rare:D

eu kred ca astea is dresurile de care vorbesti tu:) alea erau kred ca date ca si exemplu:) .... :bananadance2:

Posted

asta e pe siteul official la silkroad

[Romanian]

[Campanie de restric?ie a utiliz?rilor ilegale de program in cadrul Silkroad Online]

1. Silkroad Online are in plan implementarea unui sistem de impiedicare a utiliz?rii ilegale a programului, de exemplu de c?tre programe automate de task-uri repetitive, denumite ��BOT��.

(Va fi implementat un nou sistem de detectare BOT)

2. In urma utiliz?rii ilegale a programului, nu ve?i mai avea acces la Silkroad Online.

(Cand nu v? pute?i conecta, trebuie doar s? reinstala?i jocul pentru a v? putea juca normal.)

3. Cand este detectat? o utilizare ilegal? continu? a programului, contul va fi restric?ionat.

Drept urmare, trebuie utilizat doar modul de client normal. Orice programe care ar putea fi considerate programe ilegale nu trebuie utilizate.

Thank you for playing Silkroad Online.

Joymax would try the best to keep the condition of a game to meet the satisfaction.

Enjoy playing Silkroad Online.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...