Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

hybrid 9:1 ... 10 levele bagi doar str si 90 int... si ca gear sa ai garment si skills 100 heuksal/cold/light... e pure ownage.. eu asa sunt! :tiphat:

EDIT: sunt total dezamagit de semnaturile de pe rev6... eu am sos spear +5... ar trebui sa arate SOS acolo :) si am lvl 77...

Nukes de ice nu sunt cam slabe ? Sau cu ce ataci ?

Posted

hmmmm :-? de ce nu merge nici una din optiunile loader-urului ? :| incerc sa setez sunet pt unici si nu merge...

pentru ca trebuie sa fie o melodie de tip "wav" file

deci, warrior/cleric sau warrior/warlock

mai spun inca odata , sp nu este o problema

si pe ce set sa pun buildu ;)

Posted

Aceasi dilema o aveam si eu...dar am ales Warrior/Cleric, dupa parerea mea e mult mai bun la FW si Job...Warrior/Warlock merge la pvp 1 vs 1/2 (infine nu foarte multi) in schimb Warrior/Cleric rezista mai mult...bate si China chars (ca si Warrior/Warlock) dar in schimb merge mai bine de cit cel pe Warlock vs Euro chars...

Pentru set...hmmm...la grind merge Light Armor sau chiar Heavy Armor. In pvp depinde cu cine te bati...de exemplu daca esti vs alt str (euro) char, care dau numa cu phy dmg e mai bun Heavy Armor...daca esti vs un char care da numa cu mag dmg atunci e mai bun Robe...in final, daca ai bani fati toate 3 seturile (odata ce esti lvl 100 si o sa faci mult mai mult pvp).

BTW

Imo current Rev6 sig sucks....imi plac mult mai mult cele propuse de Ossie sau mkorashy.

:tiphat:

Posted

si cum pot sa repar ? sau cum pot adauga o mel de tip "wav' file ? :comp1:

nush kum da crek trebe sa reinstalezi sro din nou poate merge asa ;)

Posted

ce diferentza intre 8D 9Dsi 10D in primele 2 cu toti ne plangeam de desechilibru` pe care il produceau caracterele euro acum sau mai echilibrat cele 2 rase poate cu un +1 pt chinezi(nu vreau sa va loati cu mine la ceart "GRESIT EURO OWN SI AKU " etc etc etc e o simpla opinie)

Posted

Nukes de ice nu sunt cam slabe ? Sau cu ce ataci ?

de data asta sunt de acord cu el

show rain ii ff buna de la nukeri

ai si skilluri de la heuskal mai ai si de la 70+ 2 skilluri de la linght

deci nu se pune problema de cu ce ataci

si inca ceva

ice iti trebuie pt defensiva si show shild

Edite:

am avut si eu sperar 76 hibrid ca si asta 9:1 si nu sa simtit mai deloc dmg lipsa si ii faceam 2hit

nuck linght + lion shot sau aia cu care te invarti

Posted

Si imbue pe ice sau light ?

imbue pe light... da-mi id tau pe PM ca sa-ti arat cate cv... cold bagi mai mult pt snow shield si phy def.... :D da-mi id tau pe PM... sa-ti mai explic cate cv

Posted

mai bine iti faci un nuker full int pe spear si faci buildul zis de tine ... imbue faci light armura armor pan pe la 70-80 iar apoi te schimbi pe garmant pt ca dupa 100 hibrizi scad in forta vor trebui sa dea din atac sau din def jos ... tu alegi

Posted

mai bine iti faci un nuker full int pe spear si faci buildul zis de tine ... imbue faci light armura armor pan pe la 70-80 iar apoi te schimbi pe garmant pt ca dupa 100 hibrizi scad in forta vor trebui sa dea din atac sau din def jos ... tu alegi

eu zic ca e mai bun hybrid-ul... :X cu 100cold/heuksal/light imbue pe light si garment... tu ai avut macar vreodata char pe spear? :crazy:

Posted

am avut mai mare ca tine si hibrid asa ca mai bine taci si nu mai fa pe desteptu si la 110 ce faci ?

edit tu ai avut vreodata char care sa fie lvl maxim la 90 cap ? si 100 acum ?sa vezi diferenta dintre lvl 76 si lvl maxim ,iteme FB toti playeri si majoritatea au mai bune ca tine ..tie ca hibrid iti trebuie cel putin +5 si fb 100% cu arma +7 daca nu ai aceste lucruri pe spate scrie mare TINTA

edit 2 la 110 cu itemele alea sau fara tot tinta scrie pe tine

Posted

noutati de la joymax

[Romanian]

[Campanie de restric?ie a utiliz?rilor ilegale de program in cadrul Silkroad Online]

1. Silkroad Online are in plan implementarea unui sistem de impiedicare a utiliz?rii ilegale a programului, de exemplu de c?tre programe automate de task-uri repetitive, denumite ��BOT��.

(Va fi implementat un nou sistem de detectare BOT)

2. In urma utiliz?rii ilegale a programului, nu ve?i mai avea acces la Silkroad Online.

(Cand nu v? pute?i conecta, trebuie doar s? reinstala?i jocul pentru a v? putea juca normal.)

3. Cand este detectat? o utilizare ilegal? continu? a programului, contul va fi restric?ionat.

Drept urmare, trebuie utilizat doar modul de client normal. Orice programe care ar putea fi considerate programe ilegale nu trebuie utilizate.

hai ca nu au folosit google translator, am verificat. ba chiar e bine tradus. Poate au si un roman la Joymax :D

Posted

psyho,parerea mea e warior/cleric ,dar daca tie iti place warior warlock nu inteleg de ce nu ti lai face:),numa warior warlock e cam pretentions( cere multe spuri,impotriva la clerici sunt cam inofensivi din cauza holy spelului pe kre il detin clericii,la grind la fel nu inteleg cu ce te-ar ajuta warlocku..prea mult switching de arme:) cu clericu poti sta ca si buffer in parti si gender dupa mine e bun light armor deoarece ai si pasivele alea de la cleric kre te ajuta knd esti hp tie minim:) ......+ ca clericu ia mai putine spuri ca si warlocku

Posted

da dar dupa cate stiu eu la 110 holy spell nu va mai avea 100% protectie contra statusurilor.+ daca ati citit postul meu de pe paginile anterioare ati fi vazut si problema cu str pe care o are warrior/cleric :tiphat:

Posted

ce problema?contra bladerilor? poi e ceva normal:) totu e sa stii sa joci cu buildu:) la 110 nu mai are 100% cum zici u noi vorbim de 10 dg:)) pana se baga 110 mai e:P ,la 110 vin islamii alt fel de mancare,la 120 vin skiluri noi la europeni si tot asa.....mai bine sa vorbim de ce e actual nu de ce va fi:)

Posted

am citit de pe un site postat chiar aici pe link mania akum cateva luni ,pe site scrie absolut despre orice cum o sa fie skilurile la 10 la 11 la 12 (damage si denumirea lor) si pana la 120 nu se mai baga nimik nou la euro dekt nijte skiluri la xbow ca de exemplu skilu de facut masti si asa mai departe,skiluri neimportante...daca ai rabdare o sa gasesti postu ala ,eu sincer nu mai am rabdare sal caut

Posted

am o intrebare: am un xbow/cleric ff lvl 81 plus 200k sp remaining si mai am un nuker de 94.intrebarea e cum sa ii fac cat mai rpd la xbow:sa il cresc cu nukeru,prin party share(si daca da la ce mobi ca habar nu am ) sau sa botez cu el.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...