Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Presupun ca da are rost ....am auzit ca la pvp te ajuta mult skillurile de la bicheon....asta incerc si eu acum farmez unu si vedem ce iese mai incolo :) :> ice\light\weapon 100

Posted

like sleya ...... Pe greece tot s-a vorbit despre Cryolite este TURK si akum pe server pluto 1n3xOrAbLe este turk si este foarte bun prieten am incredere in el.... nu a hackat pe nimeni.... Este 100 ff cu +7 in mana blader :)) A fost de 3 ori bow , de 5 ori blade si de 2 ori glavie

Posted

gz mihai :)

am facut si eu 85 :D (daca nu imi cade netu in timp ce uploadez poza e ok ) + un arc +7 :X

acuma o intrebare pt voi .. cand ar fi cel mai bine sa farmez : la lvl 90 sau la lvl 100 hmm (am 85 FF is mai am 200k sp left.. si pe nilvam am calucat 1mil :S)

wow : We are greatly sorry to inform that the legend 4 update has been extended to AUGUST.. so terminati cu yee saptamana urmatoare vedem pasarea mare rosie :X

Guest Leirbag
Posted

@Leirbag go fuck yourself... spre deosebire de tine Sleya stie ce spune... hai poate nu chiar 80% din romani... hai sa-i facem 50 50 :)) dar te rog Leirbag... daca ai venit pe acest forum sa provoci conflicte GO FUCK YOURSELF... Adik mai pe romaneste du-te si baga-ti o manea si lasa-ne!

@Mihai1993 gz!!! tine-o tot asa

Referitor la ce spui tu prietene ce te bagi ca musca in kakat sa iti fut eu familia si pe tine pe deasupra ....ce zici iti place ? si ca sa te linistesc chiar pot sa fac lucrul asta ...pentru cultura ta rahatule.

Manele asculti tu sclavule nu eu.

daca citesti post-urile anterioare ai sa vezi ca ti-am dat raspuns....dar doh :banghead: ....scuze....nu mi-am dat seama din ce categorie faci tu parte...generatia coca&pitzi...ne-ai demonstrat :) ...mii de scuze trebuia sa ma astept :tiphat: :beer:

Amice tu imi dai idei preconcepute asa ca subtirimea ta intelectuala e fara echivoc (in viitor incearca sa-ti fundamentezi "impresiile") pe romaneste sa gindesti si dupa aceea sa vorbesti.

Posted

Hai bha la ce va certati cre va fi rezultatu daca te certi?stati si voi mai calmi postati cv interesant .....nare rost sa va injurati va zic eu :P

PS:WTT or WTS cont pe XIAN...lv 78(92%) rogue\cleric FF 140 k sp left...set +2,3 ,silk set,silk pet(dead)deagger+7 FB lv 72, accesorys +3,4,5 FB,gold 21 mil. ..etc . PT mai multe iacob_roby@yahoo.com

Posted

Referitor la ce spui tu prietene ce te bagi ca musca in kakat sa iti fut eu familia si pe tine pe deasupra ....ce zici iti place ? si ca sa te linistesc chiar pot sa fac lucrul asta ...pentru cultura ta rahatule.

Manele asculti tu sclavule nu eu.

Amice tu imi dai idei preconcepute asa ca subtirimea ta intelectuala e fara echivoc (in viitor incearca sa-ti fundamentezi "impresiile") pe romaneste sa gindesti si dupa aceea sa vorbesti.

wow...yeah...sunt subtire la minte....aham...:-@ cum de ti-ai dat tu seama? ti-am explicat de ce am mai multa incredere in turci...ce vrei mai mult...sa iti spun pe silabe?pe litere? dar presupun ca tu ai chef de critici si flame...daca nu stii cum e lumea in silkroad mai bine taci ....un sfat prietenesc ;) si incearca sa nu mai jignesti lumea fara sa stii despre ce e vorba

ohhh and BTW....se vede cat de cult esti tu prin faptul ca i-ai raspunsul lui HellCritical cu aceeasi moneda...daca intradevar erai asa intelectual pe cat te dai ....il ignorai nu raspundeai cu jigniri :)

cei care tot sunteti stresati de faptul ca nu mai baga updateul cu Roc....chill dudes...intai faceti lvl 80 ++ dupa ganditiva sa il vedeti pe roc....ce satisfactie aveti voi daca baga roc cand voi nici lvl 60 nu aveti? :-?

Gratz Florin pentru lvl up

Guest Leirbag
Posted (edited)

wow...yeah...sunt subtire la minte....aham...:-@ cum de ti-ai dat tu seama? ti-am explicat de ce am mai multa incredere in turci...ce vrei mai mult...sa iti spun pe silabe?pe litere? dar presupun ca tu ai chef de critici si flame...daca nu stii cum e lumea in silkroad mai bine taci ....un sfat prietenesc ;) si incearca sa nu mai jignesti lumea fara sa stii despre ce e vorba

ohhh and BTW....se vede cat de cult esti tu prin faptul ca i-ai raspunsul lui HellCritical cu aceeasi moneda...daca intradevar erai asa intelectual pe cat te dai ....il ignorai nu raspundeai cu jigniri :)

cei care tot sunteti stresati de faptul ca nu mai baga updateul cu Roc....chill dudes...intai faceti lvl 80 ++ dupa ganditiva sa il vedeti pe roc....ce satisfactie aveti voi daca baga roc cand voi nici lvl 60 nu aveti? :-?

Gratz Florin pentru lvl up

Jajajajaja, inca odata impresii marca ta ok daca atit poti ,atit poti si intentia mea nu este sa jignesc ( daca toti dupa forum ar sta pe ginduri pentru 2 minute ar vedea ca tu ai jignit pe toata lumea si ai facut-o in mod deliberat, dar ok daca ei nu vor sa se apere e problema lor) in pura contradictie cu tine care ii jignesti pe toti inclusiv pe mine (si eu sint roman) asa ca daca nu-ti plac romanii de ce nu te duci tu in Turcia ??

Referitor la pacaliciul care ma jignit gratuit eu raspund cu aceeasi moneda daca nu inzecit (bunul simt se invata si el are ocazia sa invete) cum s-ar spune daca ma jignesti nu am sa vin "cu flori" la tine :> :> comprendes :closed:

Pentru tine e thread closed. Pauza 14 zile

Edited by Forbidden
Posted

daca medusa moare in 3-4 ore ,pana ma intorc din vacanta poate il omorati pe ROC:))..................apropo Imagine IPB uitati ce noob o omorat medusa:)))

Posted

nu mi-ai putea spune daka sti numarul maxim?? :tiphat:

pe 2 pc e maxim :)

@Leirbag e problema ta daca te-ai simtit cu musca pe caciula cand am zis de 80% de romani ca nu merita incredere...asta e...daca te simti inseamna ca faci parte din acel procent :)....ceilalti nu se simt deaia nu mi-au raspuns ;) stii vorba aia...daca taceai filozof ramaneai ....dar asta e :-??.....nu am de gand sa ma mut in turcia pentru ca imi place aici...fut acadele de la copii mici....thats my hobby ....profitabil sa stii

Gratz amoniaku =)) nice sign

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...