Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Turci incuiati la minte > Romani

Argumente? :blink:

Un turc low level nu mi-a cerut niciodata mai mult de 5k, 10k - in schimb pe toti romanii ii auzeam: "hai nu-mi dai si mie 500k sa ma duc la plvl? / da si mie 1kk sa-mi iau caine"

De obicei, un turc nu te injura mai mult de "f.uck you / f.uck mother" - in schimb romanii te injura de tot ce le vine la degete... si stim cu totii ca avem o limba bogata in cuvinte de "bine"

Mi-am adus si eu 2 argumente, desi poate tu i-ai cerut lui Sleya.

Posted

Turci incuiati la minte > Romani

Argumente? :blink:

hmmm....lemme see....eu unul sincer am mai multa incredere intr-un turc care vorbeste coerent engleza decat intr-un roman care deabia il cunosc....dunno maybe it's just me....dar sincer sa fiu...turcii imi inspira mai multa incredere decat 90% dintre romani :)

ahh....si....turcii incuiati la mine macar sunt in stare sa faca lvl mare spre deosebire de....hmmm sa zicem....80% dintre romani? sau chiar mai mult?

here is a nice vid......bower powah :D

http://www.youtube.com/watch?v=muFHvh-IB7I

Posted

Chinese gold farmers

:tiphat:

In Silkroad nu exista asa ceva :P, nu ar iesi in castig daca ar baga bani pentru premium, fara premium nu sar conecta!

Guest Leirbag
Posted

Chinese gold farmers

:tiphat:

Mdah merci Albert1994 de linkuri interesant.

Guest Leirbag
Posted

hmmm....lemme see....eu unul sincer am mai multa incredere intr-un turc care vorbeste coerent engleza decat intr-un roman care deabia il cunosc....dunno maybe it's just me....dar sincer sa fiu...turcii imi inspira mai multa incredere decat 90% dintre romani :)

ahh....si....turcii incuiati la mine macar sunt in stare sa faca lvl mare spre deosebire de....hmmm sa zicem....80% dintre romani? sau chiar mai mult?

here is a nice vid......bower powah :D

http://www.youtube.com/watch?v=muFHvh-IB7I

Ceea ce spui tu sleya este cel putin ciudat si te-as ruga sa imi spui de ce ai tu mai multa incredere intr-un turc care vorbeste limba engleza decit intr-un roman (pe care abia-l cunosti) dar cu argumente nu cu feeling-uri ca sint satul de generatia emmo. :-? :-?

Posted

Ceea ce spui tu sleya este cel putin ciudat si te-as ruga sa imi spui de ce ai tu mai multa incredere intr-un turc care vorbeste limba engleza decit intr-un roman (pe care abia-l cunosti) dar cu argumente nu cu feeling-uri ca sint satul de generatia emmo. :-? :-?

wow...hai ca asta a fost tare....nu m-a facut nimeni emo pana acum :)) ...thanks ma simt flatat

de ce am incredere mai mult intr-un turc care vorbeste engleza decat intr-un roman care abia il cunosc? pentru ca un turc care stie engleza este cu capul pe umeri,matur...spre deosebire de 80% dintre playerii romani care nu au mai mult de 12 ani...si care umbla numai dupa plvl....gold...si furat ....multumit?

@ Mihai....ala e bug de la rev6 :) ...daca gandesti logic...medusa nici nu a aparut de atatea ori de cand a bagat 10D :)

Posted

wow...hai ca asta a fost tare....nu m-a facut nimeni emo pana acum :)) ...thanks ma simt flatat

de ce am incredere mai mult intr-un turc care vorbeste engleza decat intr-un roman care abia il cunosc? pentru ca un turc care stie engleza este cu capul pe umeri,matur...spre deosebire de 80% dintre playerii romani care nu au mai mult de 12 ani...si care umbla numai dupa plvl....gold...si furat ....multumit?

@ Mihai....ala e bug de la rev6 :) ...daca gandesti logic...medusa nici nu a aparut de atatea ori de cand a bagat 10D :)

Nu stiu ce sa zic despre faza cu turcii si romanii. Nu prea ma intereseaza aspectul asta.

Cat despre Doremiii .... w00t, pure ownage

Nu e bug de la rev6, mai mult ca sigur este ori vreo smecherie, ori este editat de rev6.

1337 = Leet = Pro - putin probabil sa fie bug.

Posted

ganditi si voi putin logic? 1337 kills...la fiecare unic? medusa nici nu a aparut de 1337 de ori ....jesus ...pure ownage? de ce e pure ownage?daca tineti bine minte....cand aparuse gaia parca...in prima saptamana arata pe unul lvl 86 parca full sun 9D cu sun bow 9D ...bug...ca si atunci no pure ownage shit....mai au si ei buguri....nu sunt perfecti ;)

BTW Leirbag stii ce inseamna emo? :-?

Guest Leirbag
Posted

ganditi si voi putin logic? 1337 kills...la fiecare unic? medusa nici nu a aparut de 1337 de ori ....jesus ...pure ownage? de ce e pure ownage?daca tineti bine minte....cand aparuse gaia parca...in prima saptamana arata pe unul lvl 86 parca full sun 9D cu sun bow 9D ...bug...ca si atunci no pure ownage shit....mai au si ei buguri....nu sunt perfecti ;)

:> ii las pe turci sa-ti raspunda :>

and btw nu ai raspuns, asa cum banuiam nu ai argumente ( ...spre deosebire de 80% dintre playerii romani care nu au mai mult de 12 ani...si care umbla numai dupa plvl....gold...si furat ....) ma apuca risul, tu din care parte esti din 20% sau din 80% dupa parerea ta.

Posted

Tu "cirnatule"( tu esti ala din avatar nuuu? ) sa vorbesti cind te intreb.

daca citesti post-urile anterioare ai sa vezi ca ti-am dat raspuns....dar doh :banghead: ....scuze....nu mi-am dat seama din ce categorie faci tu parte...generatia coca&pitzi...ne-ai demonstrat :) ...mii de scuze trebuia sa ma astept :tiphat: :beer:

Posted

Nu stiu ce sa zic despre faza cu turcii si romanii. Nu prea ma intereseaza aspectul asta.

Cat despre Doremiii .... w00t, pure ownage

Nu e bug de la rev6, mai mult ca sigur este ori vreo smecherie, ori este editat de rev6.

1337 = Leet = Pro - putin probabil sa fie bug.

Unique people viewing this page Live: 1499

[Athens]Doremii is a goddess!

No damn bug. Cred ca nu ai inteles ce am scris eu acolo.

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : July. 7, 2009 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hour duration)

[Patch]

-Massive bot punishment

deci azi nu baga nimic :|

in legatura cu Doremiii, eu cred ca a depasit orice record de unique kills^^(joke)

Posted

:D 1)http://img43.imageshack.us/i/sro2009070703215973.jpg/

2)http://img8.imageshack.us/i/sro2009070610143567.jpg/

gz ;)

@Leirbag dak inca esti nedumerit in cine sa ai incredere mai multa ti-as sugera sa mai joci 1-2 ani ,dupa sa vi iar pe forum si sa iti dai opinia despre romani ;)

Posted (edited)

@Leirbag go fuck yourself... spre deosebire de tine Sleya stie ce spune... hai poate nu chiar 80% din romani... hai sa-i facem 50 50 :)) dar te rog Leirbag... daca ai venit pe acest forum sa provoci conflicte GO FUCK YOURSELF... Adik mai pe romaneste du-te si baga-ti o manea si lasa-ne!

@Mihai1993 gz!!! tine-o tot asa

Warn up. De asemenea incearca sa faci semnatura mai mica, macar 3/4 din cat e acum, mersi.

Edited by Forbidden
Posted

Nu e niciun bug cu Doremii - pare-mi-se ca e din staff-ul Rev6 sau are vreun cunoscut acolo. Mai acum vreo 2 zile se certa prin globale cu un turc. In 2 minute la News i-a aparut numele bietului turc alaturi de mesajul: _____ is still the dumbest turk, dedesubt scriind Greetings, Doremii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...