Lord_Bogdan Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Criminala faza cu hitler :)) si super semnaturile alea de la rev
Albert1994 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nu ar trebui sa se faca un anunt "mai din timp" pentru un server nou?Ba da...o sa mai treaca ceva timp... :tiphat:
Random Hero Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Level up: http://img34.imageshack.us/i/sro2009070616544661.jpg/ ^_^
amoniaku Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 bah cum dropeaza astia sunurile weapon ,nam vazut asa ceva:))trebe sa vina si la mine un sun drop nu se mai poate:)) ,oricum mijto sunu:)
HellCritical Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Level up: http://img34.imageshack.us/i/sro2009070616544661.jpg/ ^_^si eu am facut azi de dimineata 77 :D gz :D am 20%
amoniaku Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 GRTZ R_Superstar ptr lvl , imi place guildu tau:)) esti cumva....dinala...?:))
Random Hero Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 GRTZ R_Superstar ptr lvl , imi place guildu tau:)) esti cumva....dinala...?:))Nah, nu sunt :D Stau in guild pentru ca imi place (prieteni si turci care te vad si se sperie de nume) + ca maine mi se transfera Master.
TzuYoshi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Numele guildului este de tot rahatul. >.< "Satanic" - The fuck ?!Sa mai fii si master. Trist.
Random Hero Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Numele guildului este de tot rahatul. >.< "Satanic" - The fuck ?!Sa mai fii si master. Trist.Fiecare cu opinia lui. Nu o sa ma apuc acum sa fac flame cu tine :tiphat:
Florin_LOVE Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Numele guildului este de tot rahatul. >.< "Satanic" - The fuck ?!Sa mai fii si master. Trist.UP+1
ghitzal02 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 imi paote spune si mie cineva cum ai puta buta cu un warlock din moment ce in fiecare vid de warlock grind va ca dai un skill la un monstru si pleci la altu cu warlock cu botu da 10 magii in monstru pana moare :-?? :-?? :-?
sykz Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Imi poate spune cineva cum face warrior/cleric lvl? usor/greu ?
EvilToileT Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Sunt in cautare de guild pe serverul sparta ! Sunt lv 66 wizard deasemenea cumpar staff som lv 64Server silkroad in romania ? NEVER !
Sleya Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Gratz tuturor pentru lvl si lui Neo pentru arcul +7 :PServer de sro in Romania? pentru ce? pentru cativa playeri care sunt seriosi? :-? ar fi cea mai proasta investitie....parerea meaServer de sro in Rusia...deasemenea proasta investitie...nu stiu cum e pe alte servere...dar pe rome e o singura guilda serioasa de rusi :)Ce aveti voi cu numele guildului lui superstar? :-? ....Satanic...whats so ..."de rahat" ? aceeasi parere poate o au si altii despre numele guildei voastre...spre exemplu....mi se pare mai inventiv decat guildele gen RO_ _ _ _ sau _ _ _ _RO ;)
canabys Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ar fi buna ideea sa deschida cnv un server privat romanesc :D am vazut un forum cu roSRO dar e o porcarie #-o
EvilToileT Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Frate, ce server de sro vrei sa deschida romani...abia se tin serverele MU acum cateva minute am vazut ca a deschis cineva un server sa-mp care nici macar un forum gratuit nu are!
canabys Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 daca s-ar pune mai multi sa faca un server...dar sa se tina de el iti zic eu ca nu are de ce sa regretesunt destui playeri romani de silkroad care vor sa joace pe un server romanesc ..fara straini cum ar fi turci :>
TeG_EOS Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 daca s-ar pune mai multi sa faca un server...dar sa se tina de el iti zic eu ca nu are de ce sa regretesunt destui playeri romani de silkroad care vor sa joace pe un server romanesc ..fara straini cum ar fi turci :>dar c ai cu turci ???
canabys Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ca sa ti un server de silk iti trebe un comp server destul de bun banda de upload de peste 10 M/bps + ca nu toti romani o sa joace cinstit si o sa caute hack etc etc la ora actuala server files care e pe net free e cu skil cap 70 si nici macar nu are auto pot ....e destul de greu sa faci un server.Ai nevoie de multa experienta dar si de bani....si nu mai vorbesc de ajutor :D
schthebest Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 nu am citit posturile de mai sus dar se deschide un server de romani pe silku officeal.macar sa il faka de 5000 player pentru ca is multi romani care vor sa intre
Mihai1993 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 hmmmm =) am citit o intrebare mai sus :D cum sa punem atacurile la warlock (pentru bot ) .... stie cineva :D?
Sleya Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 server oficial romanesc de silkroad = cea mai mare prostie....sincer eu nu as juca pe asa ceva :)) prefer un server plin de turci incuiati la minte decat de romani :)).....no offence :)
#spoitoru# Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 puteti sa`mi dati si mie un program pt silkroad sa intru cu 2 conturi odatajos pe tSROMs :tiphat:
TzuYoshi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 server oficial romanesc de silkroad = cea mai mare prostie....sincer eu nu as juca pe asa ceva :)) prefer un server plin de turci incuiati la minte decat de romani :)).....no offence :)Turci incuiati la minte > RomaniArgumente? :blink: