Aldguth Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Lolz! Raged!@ wow, un punct diferenta. Eu zic sa stergi charul si sa faci altul ca nu mai are sens ^_^
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 sincer... am incercat wow si am jucat 1 ora... e o porcarie... ca sa ajungi sa faci un quest... iti da quest la mobi care sunt la 30minute distanta de unde esti... asta nu-mi place... e prea imensa harta... si-asa am jucat doar 1 ora si e o porcarie :)Riiiiiiiiiiiight...not...Nu e chiar asa.In perioada in care am facut o pauza de SRO am jucat WoW for fun.Sincer , fara sa supar pe cineva , a intrecut sro pe multe planuri , fun , quest , interaction...Blizzard oricum este peste Joymax .Nici nu poti compara Joymax cu Blizzard , cand Joymax a scos 3 jocuri mari si late(proaste).Fiecare cu ce ii place.Ceea ce e ciudat si am observat..Multi sunt ipocriti.Cand ceva merge rau la Joymax ii injurati si veniti pe forum si va luati de ei si de nationalitatea lor(Orezari and what not), dar cand cineva de pe wow , sau alt joc zice ceva de SRO , gata eroi va vedeti.Tot ce am vrut sa spun e , nu fiti tarani barati , analizati din ambele planuri problema...Just my 2 cents /leaving
Forbidden Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Revin cu un edit in care va spun warn-urile si suspendurile. Ma pun sa citesc iar 3 pagini #-oWootie - spam, flame suspend 5 zilePENTAGRAMx - spam, flame suspend 5 zileFPS-Doug - limbaj - suspend 5 zileMihai1993 - warn de data asta, data viitoare iei suspend gras.Ramaneti on-topic de acum. :)
_TheGamE_ Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 va rog foarte mult sa ma scuzati ca nu are legatura cu silkam o simpla intrebare, nu avea rost sa deschid alt topic si sincer ma si grabesc putin.care este codul postal al romaniei?P.S aici eram cu pagina in momentul asta, de aceea am postat aici.in caz ca este vreo problema, puteti sterge postul.
shIft^ Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ...sincer si eu m`am intrebat asta ... cand faci id iti trebuie codul .. si am obs ca merg mai multe coduri din 6 cifre...am gasit undeva ca e 300000 ... 600115 ....daca iti trebuie pentru id ti`am raspuns..dar totusi nu gasesti nimic pe google ? si sa fie ceva on topic...ce sa fac char`ul nou ... warlock/cleric , bard/cleric ori .. io stiu orice build european in afara de warrior sau wizzard ...
_TheGamE_ Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ...sincer si eu m`am intrebat asta ... cand faci id iti trebuie codul .. si am obs ca merg mai multe coduri din 6 cifre...am gasit undeva ca e 300000 ... 600115 ....daca iti trebuie pentru id ti`am raspuns..dar totusi nu gasesti nimic pe google ? si sa fie ceva on topic...ce sa fac char`ul nou ... warlock/cleric , bard/cleric ori .. io stiu orice build european in afara de warrior sau wizzard ...mersi, m-am descurcateu zic bard/cleric
Sleya Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 simple....use google...foloseste orice cod postal al oricarei strazi din oricare oras :) it works :) just google...cod postal :PON : Gratz tuturor pentru lvl up...set....etc...nu era metoda mea cea cu 2 fail....era a lui koila :-??Off : fiecare joaca ce vrea....mie imi place silkroad....pentru simplul fapt care nu l-am gasit in nici un alt mmorpg....jobbing system :)Wow nu imi place prin simplul fapt ca e ...prea lame....pescuit...plantat legume si alte chestii? astea sunt mult mai fun sa le faci in RL :) parerea mea....faptul ca pierd 2-3 ore pe zi in silkroad la job sau la alchemy...imi pierd aiurea din viata?hmmm....oare cum...stau la munca...ma plictisesc in fata pc-ului....nothing to do....asa ca ma distrez prin silk.....stau pe mess....forum etc...:-?? ....pentru grind care necesita mult mai mult timp decat in wow...s-a inventat botul....fun este atunci cand iesi la job,pvp,war....nu atunci cand omori "n" monstri sa faci un quest :)Bafta
HellCritical Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 oh noo :(( mi-am gresit build 9:1 :(( asa trebuia: http://img155.imageshack.us/img155/1981/15747856.jpgsi eu am asa:http://img233.imageshack.us/img233/1089/sro2009070523142461.jpgafecteaza cu mult un hybrid 9:1 pe spear cu 100heuksal/cold/light? :Dso? :tiphat:
Random Hero Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 simple....use google...foloseste orice cod postal al oricarei strazi din oricare oras :) it works :) just google...cod postal :PON : Gratz tuturor pentru lvl up...set....etc...nu era metoda mea cea cu 2 fail....era a lui koila :-??Off : fiecare joaca ce vrea....mie imi place silkroad....pentru simplul fapt care nu l-am gasit in nici un alt mmorpg....jobbing system :)Wow nu imi place prin simplul fapt ca e ...prea lame....pescuit...plantat legume si alte chestii? astea sunt mult mai fun sa le faci in RL :) parerea mea....faptul ca pierd 2-3 ore pe zi in silkroad la job sau la alchemy...imi pierd aiurea din viata?hmmm....oare cum...stau la munca...ma plictisesc in fata pc-ului....nothing to do....asa ca ma distrez prin silk.....stau pe mess....forum etc...:-?? ....pentru grind care necesita mult mai mult timp decat in wow...s-a inventat botul....fun este atunci cand iesi la job,pvp,war....nu atunci cand omori "n" monstri sa faci un quest :)BaftaImi cer scuze ^^ mereu reusesc sa va incurc cand vine vorba de asta (metoda)
Dr4q_Sti3 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 so? :tiphat:eu nu inteleg ce vrei sa afli ... tiai gresit buildul si ne pui pe noi sa calculam? pe cine intereseaza zi ce fel de build ai si ce trebuia sa ai + estu 76 pan la 100 ai timp sa il refaci
IINeoII Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 so? :tiphat:frate nu esti lvl 100 sa nu poti sa mai bagi puncte..BIG LOL! vezi cum trebuie sa ai stats`urile la 80 si modifica ce ai gresit (1 punct DOH!)@Gz for the Captain guyz :tiphat:
HellCritical Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 frate nu esti lvl 100 sa nu poti sa mai bagi puncte..BIG LOL! vezi cum trebuie sa ai stats`urile la 80 si modifica ce ai gresit (1 punct DOH!)@Gz for the Captain guyz :tiphat:ok frate :D la lvl 76 fata de ce am eu acum am bagat cu un str in plus :(trebuia sa bag 90 lvl int si 10 str... sa fie hybrid 9:1 ... am gresit cu un punct :( e o problema mare?:-s :tiphat:
IINeoII Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 deci doar ce ti`am raspuns la intrebare si ma intrebi iar...ACEEASI intrebare? 3 IN P. MEA!:))
Mihai1993 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 deci doar ce ti`am raspuns la intrebare si ma intrebi iar...ACEEASI intrebare? 3 IN P. MEA!:))=))))))))))))))))))))))))) o stiu=)))))) aia cu ady despot=))Drolletje killed Lord Yarkan:X
amoniaku Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ajteapta pan se baga 11 dg si iti reglezi Punctele atunci:)
Aldguth Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 E un singur punct. Nu face nici o diferenta. Inchisi la minte sunteti.
razzor1337 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Sal allDaca folosesc SROKING bot fara sa am silk pe cont sau fara sa fi avut vreodata silk iau ban?Pentru k nu vreau sa risc...asa k rog seriozitate..nu sa ziceti k"Nu ma stai calm..." si maine ma trezesc cu ban :|
Florin_LOVE Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 doamneee de cate ori sa pus oare intrebarea asta????Nu ma stai calm....
razzor1337 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 doamneee de cate ori sa pus oare intrebarea asta????Nu ma stai calm....Sper sa fie adevarat...
razzor1337 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 poti sa ei ban char daca ai si silk depinde cum au ei chef sa baneze.... dar deobicei nu i baneaza pe astea cu silk iar cu sro king nu am auzit sa ia ban inca nici eu nu stiu ce sa zic ca si au schimbat sistemu de securitate in privinta botilor adica o s i gasesaca mult mai rpd acu sa vedem maine ce o sa fieOk ms...Deci deocamdata am sa folosesc botu pe un cont mai mic si dak maine iau ban...nu-l mai folosesc deloc...acu sper sa nu fie astia asa de rai! :D
amoniaku Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 mijto chestia cu rev6 ,knd o sa o bage ca am vreo 3 charuri ful sox si vreau sa ma incord :))) ,apropo maine ne delectam cu un nou server? @razor stai chil ca nu se ia asa usor bann:)) daca ai silk esti salvat de pacate:))
shIft^ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ok ms...Deci deocamdata am sa folosesc botu pe un cont mai mic si dak maine iau ban...nu-l mai folosesc deloc...acu sper sa nu fie astia asa de rai! :DNu iei ma ban, stai calm...am folosit si eu bot 2-3 luni fara silk pe cont si nu am ban pe nici un cont...
Random Hero Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 mijto chestia cu rev6 ,knd o sa o bage ca am vreo 3 charuri ful sox si vreau sa ma incord :))) ,apropo maine ne delectam cu un nou server? @razor stai chil ca nu se ia asa usor bann:)) daca ai silk esti salvat de pacate:))Nu ar trebui sa se faca un anunt "mai din timp" pentru un server nou?
razzor1337 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nu iei ma ban, stai calm...am folosit si eu bot 2-3 luni fara silk pe cont ... am botat si cu lv 91 si cu 50 si cu 30 .. si nu am ban pe nici un cont...Huu! mai mai linistit ms! :tiphat: :tiphat:
HellCritical Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 omfg :error: :error: http://img232.imageshack.us/img232/9654/sro2009070610250139.jpg