Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Neh. Voi v-ati suparat. Omg silkroad online is our liefzor! LEAVE SILKROAD ALOOONE! ^_^

Arghhh this be funny, arghhh!

Nu o fi wow cine stie ce, dar nici silkroad nu e mare lucru.

Edit: Indeed. Cum a zis pumnulcelrau! Decat sa dau bani pe silkroad sau wow mai bine imi trag o prostituata cu aids.

Posted

Ce'i amice?Te'ai enervat?Ne'am luat de sro si te'am atins la(bleah..)corazon?

fatalaii dracu'

imediat HAI CU WARN CA M-A JIGNIT ! va pute gura aia a hoit -.-

WORD.

Posted

Wootie+Pentagram=1 ochelarist care joaca wow toata ziua, care probabil azi si-a luat bataie de la oamenii normali care ies afara din casa si s-a gandit el sa fie COOL si sa se ia de lume pe forumuri.. ca in RL nu poate!

Pleaca de pe topicul asta!

PS: Make love not warcraft :D

Posted

voi aveti problema asta :

dupa ce scrie in consola botului [LOGINERROR] Cannot connect due to server traffic!

inceteaza sa mai incerce sa intre ..pur si simplu ramane asa ori e de la netu meu ori e de la joc..

da si mie mi se intampla :(

ba pana la urma... toate jocurile sunt niste porcarii... toate ne distrug sanatatea si integritatea mintala... pana la urma si alea 2 ore cand stai la pc la sro ca sa incerci sa-ti faci un gear bun si dupaia iesi cu prietena... si alea conteaza...

calculatoarele sunt niste masinarii care ne fac sa ne pierdem timpul, ani din viata... tineti aproape de cei dragi... mai frumos e sa ai o sotie, 2 copii si 1 masina decat sa fii full sun...

Posted

OFF:FPS ... si restu care au mai spus ceva legat de wow ... nu mai bine taceati ? ... nu va place silkroad`ul nu trebuia sa postati in topicu` asta .. nici macar sa cititi ce scrie...

ON:50% Farming DONE

http://img210.imageshack.us/i/sro2009070523095593.jpg/

Posted

Ce e amice? Te`ai enervat? Ne`am luat de WoW si te`am atins la corazon?

bbye nerd.

gtfo of my forum ,kk ?

citeste regulamentu de pe acest forum daca nu sti sa te integrezi intr-o cumunitate dai valea dute pe alte forumuri si lasane pe noi cu wow ul tau de 2 bani defapt nici 1 ban nu as da pe wow ca nu merita ....

daca la tine asa te-o invatat ma-ta sa zici comunitate , esti un jucator de SRO de nota 10 :(

Wootie+Pentagram=1 ochelarist care joaca wow toata ziua, care probabil azi si-a luat bataie de la oamenii normali care ies afara din casa si s-a gandit el sa fie COOL si sa se ia de lume pe forumuri.. ca in RL nu poate!

Pleaca de pe topicul asta!

PS: Make love not warcraft :D

Se baga "Zeul_Bogdan" . Vai vai ce nickuri =/

Posted

Make luv not sro :-??

hai ca asta e buna.. da ma noi facem luv \ love \ sex \ amor \ dragoste \ si cum vrei sa o numesti si facem si EXP.. ca de aia sunt Sbot\isroBot\iBot\SroKing\Tbot\Agbot [iti mai zic?]

Comenteaza ce vrei tu de sro, o parte din noi... si suntem multi, ne doare de parerea ta fix unde nu ne bate soarele. Fuga si apasa : F1 (1-3-6-7) F2(6-7-9) :clap:

Posted

bot\isroBot\iBot\SroKing\Tbot\Agbot
Pai voi nu jucati. Doar faceti panarama atunci.

hai ca asta e buna.. da ma noi facem luv \ love \ sex \ amor \ dragoste \ si cum vrei sa o numestip

Animalele de casa nu se pun!

Im such a forum troll!

Posted

bah nu mai bagati in seama toate posturile astea idioate cu wow ,ignorati-le ,asa se vor simti si vor parasi forumul.... nu le dati satisfactie .....hai sa ramanem la ale noastre si posturile care nau treaba cu sro ignorati-le ;)

Posted

gtfo of my forum ,kk ?

daca la tine asa te-o invatat ma-ta sa zici comunitate , esti un jucator de SRO de nota 10 :(

Se baga "Zeul_Bogdan" . Vai vai ce nickuri =/

De-abia astept sa vezi nick-ul moderatorului.

@Sleya: legat de metoda ta de alchimie, cu 2 items care sa ia fail: conteaza ce degree au itemele? Si ce + au inainte de fail?

Posted

Pai voi nu jucati. Doar faceti panarama atunci.

Animalele de casa nu se pun!

Im such a forum troll!

Wohoo . Jucatorii de SRO la 15 ani vorbesc despre sex si prietena ,olololol , so childish :<

Posted

Comenteaza ce vrei tu de sro, o parte din noi... si suntem multi, ne doare de parerea ta fix unde nu ne bate soarele. Fuga si apasa : F1 (1-3-6-7) F2(6-7-9)

Nu trebuie sa "dau fuga" ca sa apas butoanele :-??, pot sa am parte de niste distractie pe forum si sa le apas..in acelasi timp :o(Ain't me such a genious?)

and btw..I'm a clicker ;)

Posted

sincer... am incercat wow si am jucat 1 ora... e o porcarie... ca sa ajungi sa faci un quest... iti da quest la mobi care sunt la 30minute distanta de unde esti... asta nu-mi place... e prea imensa harta... si-asa am jucat doar 1 ora si e o porcarie :)

Posted

Wohoo . Jucatorii de SRO la 15 ani vorbesc despre sex si prietena ,olololol , so childish :<

ba copil prost! koila are de 2 ori varsta ta , invata sa respecti animalule dute de unde ai venit si u si prietenu tau de grind... sau va plictisiti la topicul cu wow ca nu s-a mai scris un post de 2 saptamani? Mehicooo?! (nu respect animalele...)
Posted

oh noo :(( mi-am gresit build 9:1 :((

asa trebuia:

http://img155.imageshack.us/img155/1981/15747856.jpg

si eu am asa:

http://img233.imageshack.us/img233/1089/sro2009070523142461.jpg

afecteaza cu mult un hybrid 9:1 pe spear cu 100heuksal/cold/light? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...