Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cel caruia i-am dat eu staff 98+7 a dat 600 k pe medusa cu devil+ prem plus (ignore offcourse) :P

and lol @ mihai :D LY inca mai avea hp cand a aparut ca l-ai omorat in screen :)) ce tare :P gratz

@f... Captain quest....100 traps si nimic :((

Posted

eu 135 capcane mior trebuit fgm:|. .... am o intrebare : exista cumva vreun quest in rock care iti da expand la inventory ? daca stie cineva ceva sa ma anunte si pe me..................si uitati aici un movie frumos facut:) ca si cele pe kre leati posta precedent.:)

Posted

eu 135 capcane mior trebuit fgm:|. .... am o intrebare : exista cumva vreun quest in rock care iti da expand la inventory ? daca stie cineva ceva sa ma anunte si pe me..................si uitati aici un movie frumos facut:) ca si cele pe kre leati posta precedent.:)

Inventory Expansion 90 1 Starting NPC: Village of Wind Town Roc Mountain's towner Anashya

1. Related Mob : Rocky.

2. Objective : Collect 50 Light Feathers.

3. Return to Starting NPC.(X-3767,Y-292)

4. Other Expansion Quests Must Be Completed Before This One.

* Inventory Expansion 2 Slots.

Posted

ALAHDAMIT:))) lat:))) nu il imita tare pe AHHMED the dead terorist:))....BTW am zis k o sa revin cu un screen la lvl 95:) http://img44.imageshack.us/i/sro2009070106582781.jpg/ GRTZ Sleya ptr Captain;)

Posted

he he gata si cu farmu...imi e mila sa bag sp-urile acelea park as mai continua sa farmez:))))

Imagine IPB

ramane de vazut in urmatoarea jumatate de ora ce o sa fac:))..

Posted

WoW>SRO=1 (true)

gresit wow<SRO=1:))

Deci nu am trecut de mult pe aici

Am doar un lucru sa va spun

WoW > SRO

farte nu ne intereseaza parearea nimanui desprea acest joc:) din punctu meu de vedere wow < SRO (si la propriu si la figurat:))) ) fiecaruia ii palce jocul pe care il joace pt ca de aceea il joaca:))

asa k dai fuguta la talica pe forum si vb de wow nu vad rostul prezentei tale aici:)) :cool2:

Posted

nu vad rostu la postu asta macar de postai la subict ai merita sa iei warn pt flame post Hunter Edit ti am dat report o s primesti warn.ON: GZ alex pt capitan

De abia astept :)

ON: gz pt captain

si gz pt farm Grois

Posted

Bah! AOC > WOW > Guild Wars > L2 >Cabal > Solitaire > Silkroad online. Ce dracu e asa greu.

Solitare e MMORPG?

Jucati oameni buni ce vreti voi.

Lasati silkroadul sa fie pe ultimul loc.. ca astia castiga cei mai multi bani.. nu L2 Guild Wars WoW si alte. astia la vrajeala zic SRO F2P .. pe draq e mai mult decat P2P

ON: Am inteles ca ar functiona premium plusul simultan cu gold time tiket [EXP] este vreo cineva pe aici cu 500 silk gata sa incerce?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...