Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

la faza asta koila si cu deidara = nubs :)

http://img217.imageshack.us/img217/6808/47963227.jpg

:tiphat:

multumesc nubule... ne-ai luminat.

in buricul degetelor sa oprit o jignire.. ca am caracter.. la urmatoare INTREBARE am sa iti raspund in acelasi mod...

sunt atat de multe chestii de spus, dar incerc sa ma abtin daca din puctul vostru de vedere[nici nu imi imaginez cat e de restransa raza voastra] daca o persoana nu stie despre un site [din simplul motiv ca nu isi face 20 de caractere lvl 40 si dupa care revine cu un post aici sau pe alte forumuri cu expresia : care e cel mai bun build la lvl 100] e nub.

Posted

multumesc nubule... ne-ai luminat.

in buricul degetelor sa oprit o jignire.. ca am caracter.. la urmatoare INTREBARE am sa iti raspund in acelasi mod...

sunt atat de multe chestii de spus, dar incerc sa ma abtin daca din puctul vostru de vedere[nici nu imi imaginez cat e de restransa raza voastra] daca o persoana nu stie despre un site [din simplul motiv ca nu isi face 20 de caractere lvl 40 si dupa care revine cu un post aici sau pe alte forumuri cu expresia : care e cel mai bun build la lvl 100] e nub.

bn eu imi cer scuze poate am cam sarit calul dar... nu mai sariti cu totii pe un sarac baiat de 10 ani care nu are ce face (razzor)!!! :tiphat: ce credeai...? ca e site facut de el si ca treb sa bagi undeva id si pw? :-j

sau la ce te refereai cu "...vrei sa faci rost de un cont de iSRO si nu stii cum.."

Posted

bn eu imi cer scuze poate am cam sarit calul dar... nu mai sariti cu totii pe un sarac baiat de 10 ani care nu are ce face (razzor)!!! :tiphat: ce credeai...? ca e site facut de el si ca treb sa bagi undeva id si pw? :-j

sau la ce te refereai cu "...vrei sa faci rost de un cont de iSRO si nu stii cum.."

Ia potoleste`te ma baiatule. Ai incercat sa il "ajuti" pe razzor dar cand ai primit critici *pe care le meriti* ai dat`o la intors. Acum il jignesti pe razzor.

Tu cati ani ai ?

Posted

bn eu imi cer scuze poate am cam sarit calul dar... nu mai sariti cu totii pe un sarac baiat de 10 ani care nu are ce face (razzor) :tiphat: ce credeai...? ca e site facut de el si ca treb sa bagi undeva id si pw? :-j

Exact...faza asta cu contul de iSro nu am inteles-o nicidecum...EU doar am cerut un sfat pentru un warlock pentru ca nu am jucat niciodata pe acest build si mi se pare fain din cate am vaz.Acum mi-am facut si eu un warlock(atm lvl 12 :P )si sper sa ajung departe cu el...

Posted

miai oferit ocazia NOOB.. site-ul nu neaparat trebuie sa iti ceara sa bagi id si pw.... un momentul in care intri pe site si faci surf pe el.. se pot descarca carcalaci.. fara ca tu sa ai cunostitanta. si daca zici NU.. atunci explica si mie cum iti apar in PC acei "spameri" de reclame.. [adwares] ?

Posted

YouTube - VenturE

Dupa parerea mea unu dintre cele mai reusite video ... foarte bine editet :cool2:

:tiphat:

Intr-adevar editare de nota 10.Acelasi tip a facut in mai 2008 un video care era peste VenturE,desi acesta e HD.

Tot in 2008 in martie video-ul de mai jos era ceva revolutionar.Chestiile cu Roc nu existau pe vremea aia nici in Ksro.

Posted

Ia potoleste`te ma baiatule. Ai incercat sa il "ajuti" pe razzor dar cand ai primit critici *pe care le meriti* ai dat`o la intors. Acum il jignesti pe razzor.

Tu cati ani ai ?

eu am 16... nu ai inteles nimic din ce am vrut sa spun!... toti au inceput sa se ia de el... eu i-am luat apararea ca nu aveau dreptate... si am exagerat deoarece nu esti noob daca nu stii 1 chestie intr-un joc/ o chestie care poate ajuta la un joc :) :tiphat:

Posted

Exact...faza asta cu contul de iSro nu am inteles-o nicidecum...EU doar am cerut un sfat pentru un warlock pentru ca nu am jucat niciodata pe acest build si mi se pare fain din cate am vaz.Acum mi-am facut si eu un warlock(atm lvl 12 :P )si sper sa ajung departe cu el...

Ti-am oferit un link cu un ghid de warlock... L-ai deschis? Poate evitai cearta asta :tiphat:

Posted

@HellCritical frumos discurs nu am prea inteles nimic din ultima parte si inca cva pt 16 ani ai tai esti muuult prea imatur iesi un pic in lume si maturizeazate

on lvl 75 pe apollo :P

Posted

hehe....some noobie screens :P

http://img217.imageshack.us/i/sro2009070422061425.jpg/

http://img339.imageshack.us/i/sro2009070422205496.jpg/

http://img217.imageshack.us/i/sro2009070422415627.jpg/

Posted

n-am mai jucat sro de muuuult timp...

vad acum pe site ca cica vor sa scape de boti.

e aceiasi poveste de ani de zile sau de data asta chiar vor sa faca treaba?

ati auzit ceva?

Posted

@TheWizard

exploit = bug (gresala de programare) menit sa ofere avantaj(e) n0obilor.

exploiter = persoan incapabila din punct de vedere fizic si psihic (oligofrena) sa poata juca corect.

aceste specimene nu cunosc semnificatia cuvintelor FAIR PLAY. trebuie tratate ca atare.

o campanie - "haideti dracu sa jucam corect..."

exploit = bug datorat incapabilitatii de programare a noobilor care produc jocuri.

exploiter = persoana extraordinar de capabila din punct de vedere psihic (fizicul nu are treaba) care poate ajuta la corectarea eventualelor bug`uri datorate incompetentei programatorilor.

aceste persoane cunosc semnificatia cuvintelor FAIR PLAY. insa apreciaza intelectul mai mult decat apreciaza jocul.

o campanie - "haideti dracu sa jucam corect...daca nu suntem in stare sa ne folosim creierul"

Parerea mea. xD

Posted

Parerea mea nu conteaza?

"sa fii capabil sa programezi un joc".

Ei bine prietene, tin sa te anunt ca daca pt tine nu conteaza parerea mea, pentru persoane cu un intelect mult peste al tau, conteaza.

Sunt student la o facultate de Games Technology, sunt graphic programmer pentru o firma destul de buna din Anglia si da, lucrez ca programator.

Posted

atunci ar trebui sa stii cat de greu e sa faci un joc...

dar pentru intelectul tau probabil ca nu e asa greu. ma scuzi.

se vede de la o posta taranul de romania chiar daca se duce in america, anglia, canada, china, pe luna, tot taran ramane, dar cu un intelect ultra dezvoltat.

si inca parerea ta nu conteaza.

n-am mai jucat sro de muuuult timp...

vad acum pe site ca cica vor sa scape de boti.

e aceiasi poveste de ani de zile sau de data asta chiar vor sa faca treaba?

ati auzit ceva?

Posted

@TheWizard

exploit = bug datorat incapabilitatii de programare a noobilor care produc jocuri.

exploiter = persoana extraordinar de capabila din punct de vedere psihic (fizicul nu are treaba) care poate ajuta la corectarea eventualelor bug`uri datorate incompetentei programatorilor.

aceste persoane cunosc semnificatia cuvintelor FAIR PLAY. insa apreciaza intelectul mai mult decat apreciaza jocul.

o campanie - "haideti dracu sa jucam corect...daca nu suntem in stare sa ne folosim creierul"

Parerea mea. xD

parerea ta nu conteaza...

se vede de la o posta taranul de romania chiar daca se duce in america, anglia, canada, china, pe luna, tot taran ramane, dar cu un intelect ultra dezvoltat.

si inca parerea ta nu conteaza.

=> Eu sunt taran pentru ca imi spun parerea *care desigur nu conteaza* .

Cat despre gold boti, ce sa iti zic prietene. Nu o sa ii baneze niciodata. Si daca s`ar intampla asta nu te`ar afecta cu nimic. Sunt sigur ca nu ai vrea sa joci Silkroad. Doar stii cate bug`uri are. Doamne fereste, sa nu dai de vre`un bug si sa te incadrezi in categoria "exploiter". Ne place sa jucam corect, profitam de orice ocazie care ne avantajeaza. :>

Salutari si respect din partea unui taran.

P.S

The Wizard

Pagina personala http://www.Deus-X.info

Ziua de nastere 16 Iunie 1989

Locatia Bucureşti

Preocupari 100% Cheater

Posted

daca m-ai cunoaste ai sti de ce am 100% Cheater

ms pentru raspuns, dar intelectul cu care te lauzi nu se vede

vre`un (vre-un) se scrie vreun.

ms pentru reclama in topicul de sro si da, pe site-ul ala o sa vezi multe exploituri de la cs.

una e sa le gasesti si sa le transmiti mai departe la "n00bi aia de programatori" si alta e sa rupi exploiturile in 14. si nu ma refeream la sro ci la cs in "campania" aia.

te saluta unu fara intelect.

si nu uita e mai bine sa joci corect decat sa te folosesti de cine stie ce buguri si cand nu o sa mai fie sa nu mai faci in joc.

Posted

e aceiasi poveste

Ce pot sa mai zic?! Vad ca ai inceput sa te iei de gramatica mea. </3

Hai, te rog frumos, relaxeaza`te la un CS si incearca sa nu imi mai deranjeazi linistea intr`un topic care te depaseste.

Cat despre site`ul tau de magicieni, vrajitorii si alte nebunii, pe langa faptul ca nu este un "site" ci un forum, nu l`am promovat chiar deloc. Am subliniat faptul ca esti 100% cheater.

Posted

salz.... ma poate ajuta si pe mine cineva pls?..... aseara am omorat lord yarkan si cei de pe rev6 nu mi-au inregistrat killul dar eu am print screen..... puteti pune voi poza le ei pe forum mai exact AICI findca eu nu pot pentru ca am ban... si registerul e inchis.... uitati poza.... daca o postati va rog sa specificati ca in Drolletje al doilea "L" este "I" mare pentru ca mai e unu pe sv...

:) http://img32.imageshack.us/i/sro2009070420393917.jpg/

Posted

salz.... ma poate ajuta si pe mine cineva pls?..... aseara am omorat lord yarkan si cei de pe rev6 nu mi-au inregistrat killul dar eu am print screen..... puteti pune voi poza le ei pe forum mai exact AICI findca eu nu pot pentru ca am ban... si registerul e inchis.... uitati poza.... daca o postati va rog sa specificati ca in Drolletje al doilea "L" este "I" mare pentru ca mai e unu pe sv...

:) http://img32.imageshack.us/i/sro2009070420393917.jpg/

Ti-am postat eu! GZ BRO pt LY!!! :beer:

Posted

Ti-am oferit un link cu un ghid de warlock... L-ai deschis? Poate evitai cearta asta :tiphat:

Normal k l-am deschis da cearta nu a izbucnit de la ghidul de warlock ci de la koila care tot imi zicea k vreau sa fac rost de cont isro... :-? :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...