Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest sosolino09
Posted

Wtf is happening?

Posted

Incet incet intra toate serverele in check :)

au intrat deja..... am impresia k fileaza gold botii acei gold boti care se logheaza direct in client less:)) poate marti avem o surprisa cu peste 50k de goldboti banati:)))

Posted

ba dar puteti sa nu mai fiti atat de disperati? ce dracu.. " ce sa intamplat ce sa intamplat " nu mai jucati 1 zii sro asta s-a intamplat (joke)... aruncati-va de la balcon din cauza asta... ce dracu sunteti asa disperati? mama mama ce s-a intamplat... inspectie neasteptata... :hair:

Posted

@koila : hmm nu neaparat sa modifice clientul de sro.. pt ca sbot se bazeaza pe faza cu send packets to server..

poate sa fie ca la Garena (e o platforma de jocuri multiplayer... un fel de steam cu comunitate si etc.) acolo daca incerci sa intri cu vreun program (de exemplu Map Hack pt war III cei care eu jucat o sa inteleaga ) iti apare un pop up unde iti zice "ba vezi ca ai hack si iti arata sursa".. poate sa fie si ascuns prin windows pe undeva ca daca il activezi teai ars... deci ceva in genu poate ca au si joymax :)

Ps: inca 3 pagini :)) isterie

Guest sosolino09
Posted

@sosolino09

Corea de Nord ataca corea de Sud....un fel de fortress war...e normal, in fiecare sambata pe la 3Pm :))

#-o

:tiphat:

buna asta buna :|

btw s-a dat drumu

Posted

>,< gaia check ...

WTS 67 char pe Hercules pt gold in orice server (de preferat Gaia) ieftin

acountu contine : 67 char (2pet,dress,gold,storagefull elixirs )

29 char (are dress halloween male pe el )

-mess tfk_kidu

-skype tfk_kidu

Posted

Sal all...As dori sa-mi faceti si mie un fel de tutorial despre ce skiluri ar trebui sa pun la un warlock/cleric.Si dak tot il faceti va rog sa folositi Silkroad Online Profile Editor ca sa pot intelege mai bn.Ty all... :beer:

de unde ai scos tu acel site fratica? :)) vrei cont de ISRO moca?............... :sef:

Posted

de unde ai scos tu acel site fratica? :)) vrei cont de ISRO moca?............... :sef:

1.Siteu acela e de pe rev6 (si dak tot te dai tu mare k esti "sro best player" ar fi trebuit sa il fi stiut)

2.NU am zis nimic de nici un cont am vrut doar un ghid despre cum sa fac un warlock/cleric.

dak taceai filozof ramaneai... :right:

Posted

1.Siteu acela e de pe rev6 (si dak tot te dai tu mare k esti "sro best player" ar fi trebuit sa il fi stiut)

2.NU am zis nimic de nici un cont am vrut doar un ghid despre cum sa fac un warlock/cleric.

dak taceai filozof ramaneai... :right:

ia nu mai spune.. am cautat site-ul pe rev6 nu este.

Fie cum spui tu... nu ai nevoie de N site-uri sa stii sa joci sro..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...