HellCritical Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Eu... Hybrid Spear vs Unu din guild. Blader... Pure Str faza dura... cu snow shield nu ma omoara deloc :) nush dc nu puteam sa il selectez... si el dadea incontinuu in mine... si pana nu mi s-a terminat snow shield-ul nu m-a omorat :) faza tare e ca l-am cam batut :) adik atunci cnad nu aveam snow shield ma batea... :tiphat:
PsychoR0 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Eu... Hybrid Spear vs Unu din guild. Blader... Pure Str faza dura... cu snow shield nu ma omoara deloc :) nush dc nu puteam sa il selectez... si el dadea incontinuu in mine... si pana nu mi s-a terminat snow shield-ul nu m-a omorat :) faza tare e ca l-am cam batut :) adik atunci cnad nu aveam snow shield ma batea... :tiphat:daca nu puteai sa il selectezi atunci tineai apasat pe "Shift" si apasai pe el si asa lai selectat ;)
titir3zul Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 WTS CONT PE XIAN !....lvl 78...90% cleric/deagger/x-bow..FF ,gold,silk set,set +2,3 ,accesorys +3,4 FB ,weapon lv 72+7 nice stats ,silk pet(dead)...145ksp LEFT! Pt. maI multe inf. contactatima ...ori PM ori iacob_roby@yahoo.com(accept bani sau conturi 80+) :beer: Bafta la toti!
HellCritical Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 daca nu puteai sa il selectezi atunci tineai apasat pe "Shift" si apasai pe el si asa lai selectat ;)am aflat si eu dupaia :)) :tiphat:
sweet_boy_eu Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 neatza...care stie site-ul de unde pot lua sbot si toate cele sa imi dea pm si sa mi`l spuna :)Multumesc :tiphat:
schthebest Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 spunetimi si mie dc cateodata imi mai da chestia asta la loader
Guest sosolino09 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 neatza...care stie site-ul de unde pot lua sbot si toate cele sa imi dea pm si sa mi`l spuna :)Multumesc :tiphat:www.bot-cave.net :>
sweet_boy_eu Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 spunetimi si mie dc cateodata imi mai da chestia asta la loader http://img20.imageshack.us/img20/1622/erroruez.jpgpoi nu ai facut update-ul sau versiunea la loader nu e buna
Sleya Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Finally lvl up :D....mai tarziu ma pun sa fac questul :Phttp://img232.imageshack.us/i/sro2009070414002119.jpg/
Random Hero Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Finally lvl up :D....mai tarziu ma pun sa fac questul :PGratz :tiphat:
TzuYoshi Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Finally lvl up :D....mai tarziu ma pun sa fac questul :P5% si fac si eu 95 ^^. Gz pt lvl, rabdare pt quest :lol:
Kiidu Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 :D am facut si eu ieri lvl 84 :) sper ca la noapte sa fac 85 (am deja 60 % )miam facut un arc super tare :X insfarsit a iesit +7 :Dbtw ce are serveru? la sbot imi tot zice client pools server list si toate is easy >,<EDIT : omfg acu 2 min erau alea new in check >,< acuma jumate is in check X( .. fck joymax what are you preparing for us?
Random Hero Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 si voua va apare ca sunt serverele check?Da. Cateva sunt check, altele sunt easy
PsychoR0 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Da. Cateva sunt check, altele sunt easye sambata si serverele sunt easy de 2-3 minute :blink:
Sleya Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Thanks all :Da fost restart....ce vreti....asteptati sa logheze lumea golbotii apoi ne logam si noi ^^ ...
Kiidu Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 :( .. btw ce credeti ca se intampla daca vreun user de sbot reinstaleaza sro si incearca sa intre cu sro ala reinstalat?.. "if you cant login simply reinstal the silkroad " asa zicea joymax
zidane10 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ce bine macar intru si eu ca ma chinui sa intru de 4h
Lord_Bogdan Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 :( .. btw ce credeti ca se intampla daca vreun user de sbot reinstaleaza sro si incearca sa intre cu sro ala reinstalat?.. "if you cant login simply reinstal the silkroad " asa zicea joymaxTie frica ca iei ban? :)
serginio_aschi Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 bine sunt easy ca toti au luat disconect....si eu nu stiam dc mi s-a intrerupt in timp ce ma teleportam :)
ciupilan Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 pfff probleme mari la joy max.. cred k se ingroase gluma :| ori o sa fie o revolutie in sro si or sa baneze gold boti ori o sa piarda multi playeri... eu zic k cel mai bine ar fi sa vanda chiar ei gold... in acest fel ar disparea firmele de gold...
koila Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 :( .. btw ce credeti ca se intampla daca vreun user de sbot reinstaleaza sro si incearca sa intre cu sro ala reinstalat?.. "if you cant login simply reinstal the silkroad " asa zicea joymaxSbot-ul nu Modifica deloc CLIENTUL DE SRO.. deci nu are efect.. ori sunt picate serverele de login.. 3 din 4.. ori soarele masi ce o avea
Kiidu Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 la fel si mie.. am iesit din sbot si dupaia WTF? check ... >,<@bogdan : hmm mie putin :S dar eu ma gandeam la ce a scris joymax acolo .. avand in vedere ca ei au scriso orice e posibil :) + ca imi dadea 1 eroare noua cand incercam sa intru cu launcheru..