Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Eu... Hybrid Spear vs

Unu din guild. Blader... Pure Str

faza dura... cu snow shield nu ma omoara deloc :) nush dc nu puteam sa il selectez... si el dadea incontinuu in mine... si pana nu mi s-a terminat snow shield-ul nu m-a omorat :) faza tare e ca l-am cam batut :) adik atunci cnad nu aveam snow shield ma batea... :tiphat:

daca nu puteai sa il selectezi atunci tineai apasat pe "Shift" si apasai pe el si asa lai selectat ;)

Posted

WTS CONT PE XIAN !....lvl 78...90% cleric/deagger/x-bow..FF ,gold,silk set,set +2,3 ,accesorys +3,4 FB ,weapon lv 72+7 nice stats ,silk pet(dead)...145ksp LEFT! Pt. maI multe inf. contactatima ...ori PM ori iacob_roby@yahoo.com(accept bani sau conturi 80+) :beer: Bafta la toti!

Guest sosolino09
Posted

neatza...care stie site-ul de unde pot lua sbot si toate cele sa imi dea pm si sa mi`l spuna :)

Multumesc :tiphat:

www.bot-cave.net :>

Posted

:D am facut si eu ieri lvl 84 :) sper ca la noapte sa fac 85 (am deja 60 % )

miam facut un arc super tare :X insfarsit a iesit +7 :D

btw ce are serveru? la sbot imi tot zice client pools server list si toate is easy >,<

EDIT : omfg acu 2 min erau alea new in check >,< acuma jumate is in check X( .. fck joymax what are you preparing for us?

Posted

:( .. btw ce credeti ca se intampla daca vreun user de sbot reinstaleaza sro si incearca sa intre cu sro ala reinstalat?.. "if you cant login simply reinstal the silkroad " asa zicea joymax

Posted

:( .. btw ce credeti ca se intampla daca vreun user de sbot reinstaleaza sro si incearca sa intre cu sro ala reinstalat?.. "if you cant login simply reinstal the silkroad " asa zicea joymax

Tie frica ca iei ban? :)

Posted

pfff probleme mari la joy max.. cred k se ingroase gluma :| ori o sa fie o revolutie in sro si or sa baneze gold boti ori o sa piarda multi playeri... eu zic k cel mai bine ar fi sa vanda chiar ei gold... in acest fel ar disparea firmele de gold...

Posted

Sbot-ul nu Modifica deloc CLIENTUL DE SRO.. deci nu are efect.. ori sunt picate serverele de login.. 3 din 4.. ori soarele masi ce o avea

Posted

la fel si mie.. am iesit din sbot si dupaia WTF? check ... >,<

@bogdan : hmm mie putin :S dar eu ma gandeam la ce a scris joymax acolo .. avand in vedere ca ei au scriso orice e posibil :) + ca imi dadea 1 eroare noua cand incercam sa intru cu launcheru..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...