Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Sleya, nu ai dreptate deloc la faza asta.

Daca ai luat stun, debuffs, trap, slumber...nu iti mai foloseste la nimic clericul.

Uite la ultimul pvp din video, 2h/cleric vs warloc/cleric. No chance.

poate ma insel....dar....that is 9D...show me a 10D one if you have :D

din cati cunosc eu cu sub de warlock s-au mutat pe cleric la 10D....intradevar la 9D warlock/cleric era pure ownage...dar la 10D daca nu ma insel...cu cleric dupa tine esti imun la debuffs de warlock :-??

@sile33333 eu unul nu folosesc autumn wind series...mi se pare useless...dmg mic....si ultimul upgrade era la lvl 80 daca nu ma insel :)

Posted

poate ma insel....dar....that is 9D...show me a 10D one if you have :D

din cati cunosc eu cu sub de warlock s-au mutat pe cleric la 10D....intradevar la 9D warlock/cleric era pure ownage...dar la 10D daca nu ma insel...cu cleric dupa tine esti imun la debuffs de warlock :-??

@sile33333 eu unul nu folosesc autumn wind series...mi se pare useless...dmg mic....si ultimul upgrade era la lvl 80 daca nu ma insel :)

+1....btw failed bow at +7...(destroyed..)

:tiphat:

Posted

salutare

exista cumva vreo modalitate de a mi se incarca bersercu mai repede? ms

da, sa omori mobi mai repede si mai multi :rofl2:

nu prea imi mai surade atat ideea de server nou :))

mia picast tot chefu nush de ce :(

in fine pana apare serveru poate ma razgandesc :P

Posted

Las' ca-ti vine chefu'. Daca imi daruieste cineva un cont de 20+ (ca sa pot baga silk prin paypal) ma apuc si eu cu voi ^^.

dar cat de greu e sa faci un char lvl 20? ^^

hehehe azi mam enervat pe 3 iteme ca nu ies cu +, foloseam metoda cu item failed

pana la urma am ramas cu cateva elixire si leam pus direct si au mers +5 ^^

legs de 96, ring de 98, bow de 98, si am facut un staff de 94+4 :D

Posted

hehehe azi mam enervat pe 3 iteme ca nu ies cu +, foloseam metoda cu item failed

Nice. Am facut si eu un staff 98+4 - o sa incerc un +5 :D

Posted

E greu ca nu se prinde loc ^^

Posted

nu prea imi mai surade atat ideea de server nou :))

mia picast tot chefu nush de ce :(

in fine pana apare serveru poate ma razgandesc :P

Taci ma din gura :P esti in clasa a 9a acum! nu mai ai de invatat asa mult, poate doar la inceput sa impresionezi profesorii.... tre' sa te distrezi in decursul anului

Posted

baieti mi-or trebuit 135 de capcane sa pun sa fac tampitu ala de quest ptr capitan x( cel mai penibil quest:|

lam facut din 2 capcane :D

@Mihai1993 nu prea stiu preturile...mai ales la tine pe server...dar poate reusesti sa scoti mai mult...

:tiphat:

Posted

hehehehe au fost 3 dropuri:D 1 invalid , chestu asta si shoulders de 98 imediat dupa drop am avut 400m oferta:D si in 10 min am facut 620:D inca astept:P sunt pe Rome

Posted

ca idee poate te intereseaza pe ala daca il faci fb si +5 iei pe orice server 1 bil cel putin

:| da dar gasesc cumparator mai greu si pe langa asta..... ma mai costa si pe mine o carutza de bani... :| + ca eu am doar 15mil gold
Posted

Firewall si Icewall nu mai opresc unbuffs ... Cand o persoana cu firewall/icewall primeste stun se poate misca cu respectivul wall.

Dar nu cumva dak o pers are firewall/icewall nu poate primi KD sau KB?

Posted

pfff...nu mi-a mers bine deloc azi :(...asa ca vin maine cu lvl up....91% atm....

BTW pentru cei care stiu cine era ___Jv____ de pe rome ...legenda din sro....s-a lasat definitiv de sro....din cauza la goldbuyers si goldbots...si-a sters si filmele de pe youtube....makes me sad ....cand vad playery vechi si de treaba care se lasa din cauza la niste idioti....

Posted

Taci ma din gura :P esti in clasa a 9a acum! nu mai ai de invatat asa mult, poate doar la inceput sa impresionezi profesorii.... tre' sa te distrezi in decursul anului

stiu asta, dar la cum tot intarzie astia cu updateu mi se face greatza

+ ca am primit oferte pe serveru meu :))

imi da unu pe un farmer cu 600k sp un warrior/cleric de 86FF

altu imi da pe un farmer cu 700k sp un wizz/cleric FF la lvl 87

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...