Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

aha ms tuturor deci ramane Hunter :)

OFF: deci nu sunt singurul care se de TzuYoshi ... eram sigur ca el trebuie sa cumenteze... poate cand spuneam eu ca mereu se baga in seama aiurea voi nu credeati:) acum poftiti:)

Posted

@TzuYoshi ce skilluri ai pus sa foloseasca botu pe warlock/cleric?

Death Flower

Blood Flower

Decayed

Blaze

Shadow Armor *buff*

Am folosit ordinea asta pt ca la mobii la care cresc, ii omor din primele 2 skilluri. Decayed si Blaze sunt debuffurile care ma ajuta in cazul in care mobul nu a murit sa nu mai folosesc inca un attack skill. La giants ordinea asta rupe.

Daca te ajuta mai mult, depinde si de mobii la care cresti, poti folosi un attack/debuff; attack/debuff si o sa ti se incarce zerkul si mai repede. Nu uita sa folosesti shadow armor ca "buff"

@Mihai

Ai 16 ani si nu stii romana. Nu iti e rusine ?!

Uite un topic care te poate ajuta: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=194452

Cat despre nick`ul lui Badfist. Las`o dracu de treaba. A scris omul "badfistg" *e clar ca nu a intentionat sa ii scrie numele gresit* si a aparut the mighty BADFIST cu corecturile de rigoare. Te intreb inca o data, SUFERI DE NICKNAME?

Posted

Salut guyz :D

Badfist tu faci hand grind sau joci cu bot?

Si inca ceva... ultimul notice de la Joymax, este adevarat ce vor ei sa spuna?

Notice`ul este cea mai mare aberatie. Daca ar fi sa dea ban la boti, ar ramne max 300 de palyeri pe fiecare server si aia de lvl 1-30 care doar ce s`au apucat.

Posted

Notice`ul este cea mai mare aberatie. Daca ar fi sa dea ban la boti, ar ramne max 300 de palyeri pe fiecare server si aia de lvl 1-30 care doar ce s`au apucat.

Pai bine... asta nu i-a oprit pe aia de pe Csro sa faca acelasi lucru, acolo toate sunt cel mult populated.

Posted

Nu din cauza asta. Acolo sunt toate populated pentru ca nu sunt oameni care sa joace. Gandeste`te ca pe iSro joaca toata Europa si nu numai.

Si daca ar da ban botilor, ce vor face cu supremul lor PREMIUM ?

Posted

Si daca ar da ban botilor, ce vor face cu supremul lor PREMIUM ?

La asta m-am gandit si eu... oricum vroiam sa stiu sigur daca pot sa intru cu loader fara sa-mi risc caracterul.

Posted

ms TzuYoshi, ink ceva : dc ai ales cleric si nu bard?

Este vreo setare la sbot sa activeze bless spell dk e atacat de un giant?

Posted

Daca alegeam bard nu ma ajuta cu nimic. As fi avut speed si noise dar mi se par inutile. Noise`ul te ajuta dar daca vine un champ sau un giant, ce faci ? Iti da 3-4 hits si mori. Asa cu recovery division rezist la un giant de acelasi lvl cu mine +1 max 2 mobi care ataca simultan.

Este diferenta intre wizz si warlock deoarece ca warlock ai shield = defance mai mare.

Posted

Este diferenta intre wizz si warlock deoarece ca warlock ai shield = defance mai mare.

sunt de acord cu tine si la pvp ii mai bun warlock

CE DRACK TREBE OMU SA FACA SA DEA DE TINE??

Posted

Oi avea defence mai mare ca warlock... dar ca wizard prinzi de cele mai multe ori one hit, asa ca la PvE nu face mare diferenta asta. Intr-adevar, asa cum a spus si Florin, la PvP castiga detasat Warlock-ul.

EDIT: Oups: http://img212.imageshack.us/i/sro2009070313061472.jpg/

Posted

Oi avea defence mai mare ca warlock... dar ca wizard prinzi de cele mai multe ori one hit, asa ca la PvE nu face mare diferenta asta. Intr-adevar, asa cum a spus si Florin, la PvP castiga detasat Warlock-ul.

EDIT: Oups: http://img212.imageshack.us/i/sro2009070313061472.jpg/

gz

Posted

Am bagat de curand 200 silk si 100 mil (acum 2 zile mai exact ) si azi de dimineata m-am trezit cu banned pe account. Exista vreo modalitate de a-mi recupera accountul sau daca nu macar banii? :angry1:

Guest Leirbag
Posted

Mai are cineva probleme cu multi client pe s-bot (nu poate loga al doilea sau al x character) ?

Posted

Am bagat de curand 200 silk si 100 mil (acum 2 zile mai exact ) si azi de dimineata m-am trezit cu banned pe account. Exista vreo modalitate de a-mi recupera accountul sau daca nu macar banii? :angry1:

ai bagat silku de pe cardul tau sau al cuiva? pt ca:

1. azi nu e marti si nu se da ban ...

2.daca ai bagat silk de pe alt card e posibil k persoana respectiva sa fi facut CCF (CB) si asta a dus la banarea ta.. alt raspuns nu este

Si ca sa i-ti raspund la intrebare..NU nu i-ti mai poti recupera nici contu nici banii

he he have fun( mai lasati draq certurile si postati si voi un unic un job un pvp)

Imagine IPB

Posted

gratz tuturor pentru lvl up si ciupilan pentru TG :P ....la noapte fac si eu lvl up :) poate vin cu print daca nu dorm :))

PvP ....warlock sucks versus a cleric sub....Holy Spell FTW ^^

Posted

nfOjKew6daA

Sleya, nu ai dreptate deloc la faza asta.

Daca ai luat stun, debuffs, trap, slumber...nu iti mai foloseste la nimic clericul.

Uite la ultimul pvp din video, 2h/cleric vs warloc/cleric. No chance.

Posted

De acord, TzuYoshi, dar ca sa fii warlock trebuie sa stii sa joci, nu sa fii un cioban (nu ma refer la cei de pe forum) care stie numai sa seteze botu' si sa apese randomly pe butoane, iar pentru ciobani, wizard-ul este alegerea(inca o data, nu ma refer la cei de pe forum).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...