Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

la sfarsit cand isi trage ala un glont in cap :)

pai sbotu,kingbotu,agbot...

dak esti on in sro merge dar dupa ce ai iesit nu mai merge :|

da fack is worng with silkroad...?

The Revolution has begun :) the banning off all bots ...say bye bye to silkroad online botters :D

Sunt ON de 26 de ore, daca ies nu mai pot intra? oO

Posted

The Revolution has begun :) the banning off all bots ...say bye bye to silkroad online botters :D

atunci de ce nu putem intra din prima ??? :P

apropo , pot intra cu sbot numai daca incerc de mai multe ori ....

Posted

momentan toate serverele is crowdead , pana nu vor cadea sau sa primeasca lumea d/c nu vom putea intra ...

EDIT:dah Sbotu merge dak incerci sa-l deschizi de mai multe ori

Posted

Ca tot intreabam >.<. Mi`a cazut netu` si acum "Wrong client version. Please update client and bot".

Edit:

Aveam v1.28, am luat 1.28a si am intrat din prima.

Posted

EDIT:dah Sbotu merge dak incerci sa-l deschizi de mai multe ori

si mie , chiar acuma m-am logat si botez din nou xD ..... dar a fost cam greu sa intru pentru ca mi se tot inchidea dupa o vreme -_-

apropo , oare dupa Update se vor aplica acele "reguli si protectii" contra probramelor ilegale ???

Posted

NEIN ich cant belive ... cred ca sunt cea mai ghinionista persoana eva :( fck gaymax... sunt buni... dar noi suntem si mai buni :)) .. eu acuma downloadez sbot de pe zapp :) ne vedem in 30 min

Posted

cei care au sbot si citesc la descrierea noul sbot 1.28b vor vedea dece nu mergea sa te loghezi pana acum...

pentru ceilalti.. explicatia este : 2 dintre cele 4 Servere de conectare la SRO sunt picate.. trebuie sa incercati pana prindeti unu deschis

:tiphat:

Posted

multi de la mine din union primeau o eroare de la gameguard....deci presupun ca gameguard is on :) ...deci presupun ca o sa baneze ceva bots.....daca gameguard v-a continua sa fie folosit de sro....si isi v-a face update...i kinda say we are screwed... :|

Guest sosolino09
Posted

zidane sunt Pwd_by_SoriN de pe mercury ^^ :*

Posted

GRTZ badfist ptr lvl ........ si eu am facut lvl 95:)) nam screen sa pun cu level up asa ca pun unu cu questu de la 95:D hope u wil enjoy it xD http://img11.imageshack.us/i/sro2009070111414158.jpg/ Captain AmoNiyak xD

Posted

multi de la mine din union primeau o eroare de la gameguard....deci presupun ca gameguard is on :) ...deci presupun ca o sa baneze ceva bots.....daca gameguard v-a continua sa fie folosit de sro....si isi v-a face update...i kinda say we are screwed... :|

We`re not screwed. GameGuard bypass FTW !

Posted

salz ^^ stie cineva ce job ar fii cel mai bun ptr un wizzard de 100?:) eu sunt thief lvl 3 dar nu imi place sa fiu thief.... vreau sa fac si bani.... (astept si argumente pls) ms ^:)^

Posted

salz ^^ stie cineva ce job ar fii cel mai bun ptr un wizzard de 100?:) eu sunt thief lvl 3 dar nu imi place sa fiu thief.... vreau sa fac si bani.... (astept si argumente pls) ms ^:)^

iti sugerez sa iti faci jobu pe care il au majoritatea din guildul/uniunea ta, pentru ca daca te-ai face trader si tot unionu e de thiefi atunci pierzi gold

sau daca esti thief si tot unionu trader/hunter atunci ai incurcat-o

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...