Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

F12 sau V..depinde ce vrei....dak vrei sa iti numai char tau tii apasat V.dak vrei sa nu mai vezi nk in afara de charu tau...apesi F12

ms leoky1208, de tasta v stiam dar nu stiam cum sa fac sa dispara tot si sa ramana charul, si paraca mai este o varianta in care te lupti cu unique, de apesi ceva si ramane doar charul si unique sa dispara toti mobii

Posted

Thx 4 the pro thing...Now let's get to business.Ai 2 variante pentru spear nuker.Ori 100 Light/Cold/Heuksal , cum sunt eu ori 100 Fire/Heuksal 52Light 48 Cold.1 Build poate fi full int , dar si hyb ( Eu am 8 Lwl-uri in STR si voi continua cu str pana la 100 avand la final 12 Lvl str si 88 int ^.^). Al 2Build e high damage , low def kind of build.Ai avea nevoie de armor set +5 +6 sau prot set sox ca sa te descurci , cea mai mare problema la al 2 build fiind low def against euro str's .Partea buna la al 2 build.High damage , good mana use si de obicei iti dobori adversarul.Prefer Cold / Light , fiind un mare fan al ice'ului si al SS intensify.Desi m-am gandit in ultimile zile la Force/Light/Cold...Acest build era un succes daca Joymax punea si ultimul debuff - *drums* STUN!!!11one!!.

Light/Cold/Heu are nevoie de foarte multe sp pt ff .[838 k sp de la 87-100 (my current gap ) ]

Fire(100/Heuk(100)/Light(52)/Cold(48) - Nu ai nevoie de f multe sp , cool looking new nukes but low def...Daca stii sa compensezi u pwn ^_^.End of story ... Scuze pentru romanul scris. Recomand 1 build(LIGHT / COLD / HEUKSAL).

EDIT:Am avut build-ul 2(Fire Heuk blah blah) ... Era super , doar unele probleme cu Warriors , Daggers si S/S Light, dar nimic ce nu puteam rezolva.Atat timp cat ai 2 set-uri (ARMOR-Str) (GARM-mag def ) esti ok ^_^.

In sfarsit cineva care stie sa-si argumenteze ideile. Deci tu recomanzi 100 Heuk/Cold/Light. Hybrid sau pure INT?

Same question pentru buildu' 2.

Posted

WTS wizz lvl 91 (55%)

impreuna cu:

-400 elixire wep

-200 elixire protectore

-200 elixire accesory

-200 elixire shild

-180mil gold

-impreuna cu niste goldboti

-am armuri si arme pt urmatoarele nivele

pt mia multe detati PM!!

!!!!!!!!!!

Mai dau si Wizz-ul singur impreuna cu armura si arma de pe el si 50mil cu 400lei

!!!!!!!!!!

Posted

cum sa dai quote la propriul post? BangHead.gif

finaly am gasit un spot unde nu am ks de la multe persoane:)) (doar un glavier= no problem)

Si eu am aceiasi problema ca si tine .... in 7 zile de premium deabia am facut 30% ....... Is naspa tare spoturile astea din Jangan Cave .... putine si cu spawn ca dracu

Posted

In sfarsit cineva care stie sa-si argumenteze ideile. Deci tu recomanzi 100 Heuk/Cold/Light. Hybrid sau pure INT?

Same question pentru buildu' 2.

Pentru primul build recomand Full int ca sa nu ai nici o restrictie in folosirea Snow-Shield Intensify , desi eu il tin la lvl 1 (50%) , din multe motive (unul fiind ca sunt hybrid si nu imi permit sa "arunc" mana pe geam cu toate ca am garment).La al 2 Build - Hybrid din 2 motive.

1.Ai nevoie de cat mai mult phy def si hp increase ca sa rezisti (During SS) fara nici o problema.Ai putea sa adaugi 10-15 lvl's of str pentru a fi perfect hybrid (parerea mea).

2.Se poate sa gasesti un inamic care sa te tankeze pana la terminarea SS tau(Blader/Warrior maybe), asa ca trebuie sa rezisti cat mai mult fara SS , pana iti dobori inamicul , sau pana sursele sale de defence se duc(bless,skins,bloody snake storm).

EDIT:Ultimul Skill de intensify e de-a dreptul ridicol . 60% Abs DMG and more mana reduction.Swift(last ss skill name) l-ai putea folosi cu un set ridicol de bun(sun , som or +7) , full blued and high whites.

Hope I Helped :tiphat:

Posted

am o nelamurire , daca se baga serveru nou , si facem 48++ sau kt trebuie sa ai sa participi la fortres ,oare vom lua fortresu? ........problema ar fi banii :)) 5 mil:O de unde atata gold....

daca ar fi sa facem numai 5 mil in 48 de ore ar fi perfect :))

dar trebuie sa facem 17.5 mil 14.5 mil numai retin pentru ca sa mergem la FW avem nevoie de guild lvl 3 ;)

si in 48 de ore cred ca putem face lvl 42 :D daca am sta non stop cu mici pauze :P

si cred ca in 2 ore deFTW avem timp 8 oameni sa spargem porti, inima si restu :))

Posted

la europeni ar putea fi :

1) warrior/warlock incepi cu spellurile de warlock si termini q warrior 1 handed sau 2 handed...ceti place tie

2)rogue/cleric care are dagger si xbow ....incepi ca xbow..il pui la pamant si cand se ridica iti pui daggerele si dai prick

3)warrior/cleric cel mai simplu build..perfect ar fi sa aiba toate armele...( tre sa farmezi mult)

sper ca te-am ajutat

Posted

pt cei cu noul server eu nush de ce va grabiti pt ca pe un server nou fw nu se baga din prima saptaman ci abia din a 3-a .... asa a fost si pe gaia si pe apollo

Posted

poi da ,dar daca e sa merem la fortres nu o sa fim singurii:)) ,de aia tre sa ne aliam cu cineva sa fim mai puternici ,bine da nu cu turci k aia is prea tampiti....in 3 saptamani facem 60++

Posted

nu aveam ce face si am bagat si eu o rima.. si ia uitati ce zice un roman :-j =)) :))=))

http://img200.imageshack.us/img200/4863/sro2009070112513040.jpg

@HellCritical

Esti prost tare. Interesant este ca te lauzi cu chestia asta.

Trist. #-o

:ceuameni: hehehe 4% si trec si eu la un alt nivel :rofl1:

Posted

Bea un suc in parc. LOL

Aggro is understood to be the condition of a particular mob attacking a particular character. The basic behavior of aggro is controlled by the rules outlined below. Obviously, some mobs will have secondary attacks which have different targeting procedures; even for a normal creature, the target who has aggro is not necessarily the player with the most damage. Managing aggro is one of the most important aspects of grouping because it determines how much damage the group receives and where the damage ends up.

Sursa: http://www.silkroadaddiction.com/wiki/Aggro

Posted

Bea un suc in parc. LOL

Aggro is understood to be the condition of a particular mob attacking a particular character. The basic behavior of aggro is controlled by the rules outlined below. Obviously, some mobs will have secondary attacks which have different targeting procedures; even for a normal creature, the target who has aggro is not necessarily the player with the most damage. Managing aggro is one of the most important aspects of grouping because it determines how much damage the group receives and where the damage ends up.

Sursa: http://www.silkroadaddiction.com/wiki/Aggro

ce rau esti :o ma rog . am vazut ca ai un warlock/cleric si ma gandesc cum ar fii sa`mi fac si eu unu...cum face level ? ca la pvp stiu cum e ..

Posted

Am si eu o intrebare....care este mai tare la cap 100? Warrior/warlock sau warrior/cleric?

warrior/cleric....warlock nu are nici un folos in fata unui cleric FF

8 bowers party ksed euro's at medusa on Sparta :D

enjoy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...