Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Fetelor...pentru chit chat s-a inventant pm sau yahoo ....so go there....

what da hell is ESRO? :| another stupid private server whit 10000 X exp rate? :))

Posted

what da hell is ESRO? :| another stupid private server whit 10000 X exp rate? :))

da :))

doar ca asta are lvl 100 si europeni :P si eram doar curios :P

daca apare serveru cand sunt plecat la munte, te las pe tine si badfist sefi :D

Posted

Sort of... >.> Nu le vad rostul. :dooh:

Posted

New avatar :D nici mie nu imi place prea mult...dar e dragut...spre deosebire de cel de mireasa...care parca a fost scos din filmele XXX si fata de multe altele :P asa ca il prefer pe asta :)

http://img229.imageshack.us/i/sro2009063015481127.jpg/

Posted

what da hell is ESRO? 22.gif another stupid private server whit 10000 X exp rate? 21.gif

Sleya eu nu inteleg care e problema ta ca o sa apara server privat sau ca vb cu omu pe forum ?? Scrie undeva ca nu am voie ?? Ar fi mai bine sa iti vezi de treaba ta ;)

Posted

daca ajungi sa fii prieten cu cryo ..... este foarte bine... am gasit pe youtube cand el ajuta pe Galateea ( or same) si leet56 sa il omoare pe lord... au murit si l-a omort ia pe yarkan :)) galateea si leet56 sunt romani

mda ... is foarte bun prieten cu Cryo si leet si galatea :)

apropo ... mai stiti ca cineva a postat un site de la un forum unde unul si-a pus email-urile in care a vb cu gameguard-ul despre silkroad ...si poate i-a sunat game guard-ul pe joymax si i-a sperat putin , iar acum ei fac ceva impotriva botiilor :D

Posted

Sleya eu nu inteleg care e problema ta ca o sa apara server privat sau ca vb cu omu pe forum ?? Scrie undeva ca nu am voie ?? Ar fi mai bine sa iti vezi de treaba ta ;)

erm....yeah? It's offtopic ?:-? multumit de raspuns?

pot sa apara si 1000 de servere private...dont care....it's for lil' kids.... :beer:

mda ... is foarte bun prieten cu Cryo si leet si galatea :)

apropo ... mai stiti ca cineva a postat un site de la un forum unde unul si-a pus email-urile in care a vb cu gameguard-ul despre silkroad ...si poate i-a sunat game guard-ul pe joymax si i-a sperat putin , iar acum ei fac ceva impotriva botiilor :D

mesajele alea sunt vechi de 1-2 ani :) asa fac in fiecare vara gaymax...sa nu zica lumea ca stau cu mainile in san si baneaza boti...o sa fie ca de obicei...o sa baneze goldbotii....si nu o sa mearga nici un bot in jur de 1 saptamana :) apoi totul revine la normal ^^ im sure

Posted

Cred ca esti tu mai copil decat aia care fac server-ul si decat aia care o sa joace acolo ;) Veziti de caracterul tau si nu te mai bag in discutiile altora ca e cel mai bine

Posted

Cred ca esti tu mai copil decat aia care fac server-ul si decat aia care o sa joace acolo ;) Veziti de caracterul tau si nu te mai bag in discutiile altora ca e cel mai bine

de unde stii tu ca sunt mai copil ca cei care joaca acolo? :)) nici nu ma cunosti

si ma bag in ce discutie vreau e o tara libera :) :bananadance2:

private servers sunt pentru cei care nu fac fata si nu sunt in stare sa joace pe oficial deci....kids parerea mea

daca nu iti plac criticile mele ignorama si nu le mai citi sari peste...nu mai ma caracteriza fara sa ma cunosti

am spus ca sunt copii cei care joaca pe servere private cu rate 10000 X exp nu cei care le fac....dar presupun ca te-ai simtit cu musca pe caciula nu?

Posted

OK te apreciez pentru munca depusa altaturi de echipa Esro.. dar totusi... un moderator pandeste pe aci.. si nu cred ca mai da Warn pentru OFF.. ca e satul.. de 5 pagini pe zii de OFF.. si da direct Diseable.. :tiphat:

Posted

Uite ca eu o sa joc pe Esro ... si cred ca is in stare sa joc si pe oficial ;) asa ca nu mai zi unele chestii doar asa ca sa te afli in treaba .... si daca e o tara libera nu imi spune tu mie de messenger lasa-ma sa vb ca doar nu ai facut tu forumul ..... daca imi zice un admin nu am nimic impotriva dar tu nu ai acest drept ;)

Posted

si ma bag in ce discutie vreau e o tara libera :) :bananadance2:

domnule / doamna Sleya ( nush cum sa ma adresez , dar dupa nume e doamna)

Deci ... doamna sleya dak matale zici k e o tara libera atunci oricine poate vorbi unde vrea , cand vrea si cu cine vrea .... so stfu si gata :dooh:

Posted

Bravo tie succes pe Esro sau cum s-o numi...aici vorbim despre isro nu Jsro,Ksro,Csro,Ecsro si alte natii care va vin voua in minte daca poti face fata pe oficial....prove it daca nu shut up....am tot dreptul sa iti atrag atentia ca esti total offtopic ;)

ON: mai am putin si termin farmul :P

my wizz :

http://img218.imageshack.us/i/sro2009063016490750.jpg/

my warrior :

http://img8.imageshack.us/i/sro2009063016495218.jpg/

@sweet_boy_eu te simti amuzant? eu in locul tau m-as uita intai ce nume am la char....TweetyGirl? cmon please....thats so g.. :| esti cumva prietena lui Blumann de ii iei apararea? :-?

Posted

@sweet_boy_eu te simti amuzant? eu in locul tau m-as uita intai ce nume am la char....TweetyGirl? cmon please....thats so g.. :| esti cumva prietena lui Blumann de ii iei apararea? :-?

hahahahhahahhahahahahhahahahahahhahaaaaaaaaahahahahhahahahHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHA CE gluma buna ...si strabunicu lu bunicu facea glume mai bune

in legatura cu numele ... ce pzd mt are ? doar e un game ... credeam k e play4fun dar retardatii ca tine ce stiu? eu dak vreau pun si numele fkjasgfkas ... what a idiot :pottytrain2: :pottytrain2: :pottytrain2: :pottytrain2: :pottytrain2: :pottytrain2: :pottytrain2: :pottytrain2:

Guest Fleabag
Posted

s-au cam incins spiritele pe aici :) ma bag si eu pe servarul nou

Posted

hahahahhahahhahahahahhahahahahahhahaaaaaaaaahahahahhahahahHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHA CE gluma buna ...si strabunicu lu bunicu facea glume mai bune

in legatura cu numele ... ce pzd mt are ? doar e un game ... credeam k e play4fun dar retardatii ca tine ce stiu? eu dak vreau pun si numele fkjasgfkas ... what a idiot :pottytrain2:

mama ta stie cum vorbesti? de ce sunt retardat? pentru ca spun adevarul?

retardat = Rămas în urmă, nedezvoltat din punctul de vedere al intelectului, întârziat mintal, înapoiat

sursa : DEX ;)

go :gun: yourself fata :))

Posted (edited)

Deja ma scoti din pepeni ... scrie la topic Silkroad ONLINE nu ISRO deci vorbesc despre ce server vrau clar ??

daca taceai filozof ramaneai.. vezi ca sa mai discutat pe tema asta si a fost CLARIFICAT de Moderator.. AICI se discuta doar despre International Silkroad Online

@sweet_boy_eu asa fac multi.. cand nu au replica.. Injura...

:tiphat:

Edited by koila
Posted

koila in primul rand eu n-am zis nimic de server ala decat ce m-am intrebat PsychoRo ..... Daca ar putea vorbi frumos ar fi fost bine, nu sa imi zica sa ma duc pe messenger si nu mai stiu eu ce ... vorbeste el ironic parca ar fi full sun si ar avea si FW :-j Dar asa is unii ... se cred mai ceva decat is defapt

Posted

koila in primul rand eu n-am zis nimic de server ala decat ce m-am intrebat PsychoRo ..... Daca ar putea vorbi frumos ar fi fost bine, nu sa imi zica sa ma duc pe messenger si nu mai stiu eu ce ... vorbeste el ironic parca ar fi full sun si ar avea si FW :-j Dar asa is unii ... se cred mai ceva decat is defapt

si tie ti se pare ca daca ti-am zis sa te duci pe mess nu ti-am vorbit frumos? :-? ...parerea mea e ca am spus-o destul de frumos ....tie cum ti se pare frumos sa te injur ?:-?

nu vreau sa ma laud dar daca ai fi citit mai in urma cu cateva pagini ai fi aflat ca nu sunt full sun....am doar un amarat de arc 98+8 si un amarat de set final +6 :-??

si nu....nu detin eu FW....o detine uniunea in care sunt...same shit ca banii se impart egal indiferent de lvl sau daca esti sau nu master

Posted

si ce daca ?? :))

sa o lasam balta ... succes in continuare

Aproove

daca inchideam eu gura nu ati fi umplut 1 pagina de offtopic :))

Sleya cum de faci atatea sp fra?

cand ai inceput farming io aveam 100k si u 0 :)) (nu raspunde la intrebare pentru ca stiu ca ai un barder :)) )

eu am 450k acuma si u ai 685k

cand ne mutam pe serveru nou, sa imi mai farmez charele?

acuma am observat ca ai bugu ala cu fata care se plimba in toate partile :))

ca sa il rezolvi ori apesi pe "v" ori iei un item de pe tine si il pui la loc

acest bug iti provoaca si lag ;)

Posted

erm....yeah? It's offtopic ?:-? multumit de raspuns?

pot sa apara si 1000 de servere private...dont care....it's for lil' kids.... :beer:

mesajele alea sunt vechi de 1-2 ani :) asa fac in fiecare vara gaymax...sa nu zica lumea ca stau cu mainile in san si baneaza boti...o sa fie ca de obicei...o sa baneze goldbotii....si nu o sa mearga nici un bot in jur de 1 saptamana :) apoi totul revine la normal ^^ im sure

si o saptamana sa fie , dar o sa fie "o bucatica din Rai" xD (ca atunci cand s-a bagat 9 sau 10 Degree)

S/S nuker sau spear nuker? Si ce build e bun la PvP? tyvm

eu zic ca un S/S e mai tare din moment ce are scut si mai da cate un block , mai ales cu buff-ul ala de la scut (nu mai stiu cum se numea ...) si pentru ca tranteste pe jos .... (cel putin asta e parerea mea - mai ales ca cel mai tare roman de pe greece e Nuker Hybrid)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...