Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Off, eu nu mai am rabdare o luna... Vreau sa ma (re)apuc pentru a 4-a oara. Cine ma ajuta? (Nu plvl, sau altceva, doar un guild sau cineva cu care pot vorbi).

hai pe mercury daca vrei eu te ajut cu bani de toate in afara de plvl

Posted

:)) =)) http://www.youtube.com/watch?v=JVNJ6YKdYiM

(MMO_Doug e un italian de pe Greece, si Freee e unu din Kuwait) foarte tare video =))

:tiphat:

albert joci p greece?? jucam dar akum jok pe pluto.. inka am un nuker lvl 90 ^^ MMO_Doug si Cryo sunt de treaba ^^ ......

Imi aduc aminte cand un turk omora pe Medusa si dadeau globale :)) '' Freee why you are afk?? '' noobs turks

Posted

albert joci p greece?? jucam dar akum jok pe pluto.. inka am un nuker lvl 90 ^^ MMO_Doug si Cryo sunt de treaba ^^ ......

da , ii cunosc :D , apropo , si cryo ii turk :) dar macar unu foarte de treaba , si stie engleza :D

Posted

daca ajungi sa fii prieten cu cryo ..... este foarte bine... am gasit pe youtube cand el ajuta pe Galateea ( or same) si leet56 sa il omoare pe lord... au murit si l-a omort ia pe yarkan :)) galateea si leet56 sunt romani

Posted

Am si eu o intrebare! Ce este Ultra fast attack mode la sbot? adica ce face asa special daca activezi chestia aia?

am bifat aceasta optiune la wizzu meu

si cand ataca un GP a plecat de la el si ataca alti mobi :|

Posted

Am si eu o intrebare! Ce este Ultra fast attack mode la sbot? adica ce face asa special daca activezi chestia aia?

sa iti explic asa mai babesti ca la prosti [nu tu.. dar nu gasesc o formulare]

e ceva de genu ca si cum ai juca de mana.. ai dat click pe mob si cand charul casteaza skill-ul tu deja ai selectat alt mob..optiunea asta e valabila celor care nu aduna gold dp jos :tiphat:

Posted

lol...tare video ala :D :))

@Bogdan ....cum a zis si koila...in timp ce tu ataci un moob el deja selecteaza altul :)

Ce ziceti sa imi iau avatarul cel nou pe wizz? female :D

Posted

sa iti explic asa mai babesti ca la prosti [nu tu.. dar nu gasesc o formulare]

e ceva de genu ca si cum ai juca de mana.. ai dat click pe mob si cand charul casteaza skill-ul tu deja ai selectat alt mob..optiunea asta e valabila celor care nu aduna gold dp jos :tiphat:

Ms man! Babeste suna mai bine dar na :))

Posted

Sal all ! Ce faceti ?? Cred ca o sa imi fac si eu un cont pe server nou daca va apucati voi ca m-am cam plictisit .... Voi ce ziceti o sa faca sa nu mai poti pune BOT ?

Posted

Sal all ! Ce faceti ?? Cred ca o sa imi fac si eu un cont pe server nou daca va apucati voi ca m-am cam plictisit de ISRO .... Voi ce ziceti o sa faca sa nu mai poti pune BOT ?

hehehehe vad ca esti BluMan de pe Xian

am jucat si io pe xian pe charu DRACULA_ :P iarna trecuta :D

dar vad ca zici ca teai saturat de Isro si ca te faci pe un server nou(acesta fiind tot din Isro)

vad ca ai la semntaura Esro, stii cumva daca se va deschide? si daca da, cand ? :))

Posted

DRACULA_ a fost char-ul guildei noastre ;) Momentan se lucreaza la Esro e facut in proportie de 70% ;) Eu lucrez la site lor .... cand am vreo noutate va zic

Posted

DRACULA_ a fost char-ul guildei noastre ;) Momentan se lucreaza la Esro e facut in proportie de 70% ;) Eu lucrez la site lor .... cand am vreo noutate va zic

atunci cum de stiu id si pw veche? sau ca u park aveai un guild si farma unu din guild un spear park era al tau cand am plecat de pe server si mai aveam un char Dyavolitza :P

Posted

Stiu mai ca a fost la tine ;) dar am zis la inceput al cui a fost .... am avut guild dar acuma is in DRACULA

;;) suntem deja 16 playeri care "am" dori sa ne facem pe serveru care o sa apara la ROC update

cu tine am fi 17

toti ne facem euro ca sa putem face partyuri

si "Bun venit pe linkmania!!!" :P

daca ai vrea sa te faci si u, fati un acc pe siteu asta http://anarchy-guild.forumz.ro/ (il gasesti si la semnatura mea) si te duci si scrii ce build vrei ca te bag si pe tine :)

la "New server [ROC]">"New server Roc update"

dar vad ca esti master la DRACULA :)) cum de teau pus?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...