Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

GRTZ ptr sun:) stai k vine si somu de 10 dg iti zic eu ;) asculta de mine , si dupa cum zice GM u o sa fie si arma xD ...hai bft la lvl maine cu ochii pe sro daca se baga sau nu the new server;)

Posted

Mă apuc şi eu pe noul server. O sa ma fac Bard/Cleric. Ma apuc cu 900 silk. Mi-am facut cont si pe forum. Sper sa se tina jucatorii...

Posted

M-as face mai bine chinez, ma primiti in party si asa?

what does euro party mean to you? ca se accepta si chinezi? :))

euro party stays whit euro....no chinese... sry :beer:

Posted

:) fight for chinese right's :)) nu ii mai impuscati in tibet ... cred ca o sa ma apuc si eu pe serveru nou dar deocamdata la sat deabea am net de 1 client... darmai 2 :(( sper sa vina aia cu click netu mai repde si vedem.. oricum server nou doar dupa roc's update care nici macar nu e aproape dat fiind ca ei nu au pus la downloadat clientu

anyway.. daca vin pe server wizz/cleric

@psycho ... Mult oameni poarta pijamale cu superman.. superman poarta pijamale cu PsychoRo :)) gz :)

OFF : hmm is acuma pe compu lu varumiu si asta are o problema.. (cred ca e keylogger ) a reinstalat windows de 3 ori dar tot aceiasi chestie : de fie care data cand deshschide task manager el apare sta 3 sec si dispare... la fel si daca incerci sa intri in C:Windows... dispare explorer.exe ... plm ce sa fac ma poate ajuta cineva?

Posted

stiu ce face keylogger dar ala are si o tampenie de securitate care impiedica lumea sa ii dea off .. fara sa sti combinatia aia de taste.. si a aratat cineva cum se poate scoate de pe comp daca ai un keylogger... un ardamax remover dar nu il gasesc :(

Posted

baieti daca cumva prin minune maine e server nou eu intru 3-4 ore dupa ce se deschide serverul sa imi tineti locul in part-ul princial pentru ca voi veni doar ca este noapte la mine si eu dorm ca se descihde serverul.....

Posted

Trade Run jangan-const and back :D finished with succes _R3volutioN_ ROXXX

P.S. nu se deschide ma nici un server maine....slap yourselfs and wake up....mai avem de asteptat

Posted

cat a tinut si pana aqum de la 7 pana la 10 sau 11 depinde pt ca tre sa bage si noul client cu roc pe pagina sa il putem downloada

omg :rofl2: u stii sa citesti ce scrie pe site-ul oficial ? :crazy: Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : June 30, 2009 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hour duration)

Web Inspection Period : June 30, 2009 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hour duration)

[Patch]

- Massive Bot Punishment will be done

De pe ce site ai citit ? :))

@zidane10 : inspectia tine de la 7 la 10 ...asta dak nu se mai prelungeste iar cu cateva ore :)

Guest tighy21
Posted

incepe inspectia :clap:

:gun: foloseste cineva SroKing ...... Din cate am auzit dete un nou bot foarte bun, duce spre isro... :gun:

Posted

sau mai simplu formatat tot HDD +MBR si a scapat :)

ON inspectia asta e asa de rutina nimic interesant...

Nah badfist nu am auzit de un keylogger sa se puna pe mbr.... dar ce zice el e aiurea..

Clientul va aparea la inspectia de pe data de 7 iulie si update-ul va fi pe data de 21 sau 28 iulie..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...