amoniaku Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 GRTZ ptr sun:) stai k vine si somu de 10 dg iti zic eu ;) asculta de mine , si dupa cum zice GM u o sa fie si arma xD ...hai bft la lvl maine cu ochii pe sro daca se baga sau nu the new server;)
Lord_Bogdan Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ce va mai ambalati... server nou daca e sa bage baga odata cu noobul ala de roc...
Erhard Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Mă apuc şi eu pe noul server. O sa ma fac Bard/Cleric. Ma apuc cu 900 silk. Mi-am facut cont si pe forum. Sper sa se tina jucatorii...
Erhard Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 M-as face mai bine chinez, ma primiti in party si asa?
Sleya Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 M-as face mai bine chinez, ma primiti in party si asa?what does euro party mean to you? ca se accepta si chinezi? :))euro party stays whit euro....no chinese... sry :beer:
Albert1994 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Foarte probabil o sa fac un Wizz/Cleric...Warrior farmez deja pe Gaia...si alt build nu prea ma atrage ^^ :tiphat:
Kiidu Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 :) fight for chinese right's :)) nu ii mai impuscati in tibet ... cred ca o sa ma apuc si eu pe serveru nou dar deocamdata la sat deabea am net de 1 client... darmai 2 :(( sper sa vina aia cu click netu mai repde si vedem.. oricum server nou doar dupa roc's update care nici macar nu e aproape dat fiind ca ei nu au pus la downloadat clientu anyway.. daca vin pe server wizz/cleric @psycho ... Mult oameni poarta pijamale cu superman.. superman poarta pijamale cu PsychoRo :)) gz :)OFF : hmm is acuma pe compu lu varumiu si asta are o problema.. (cred ca e keylogger ) a reinstalat windows de 3 ori dar tot aceiasi chestie : de fie care data cand deshschide task manager el apare sta 3 sec si dispare... la fel si daca incerci sa intri in C:Windows... dispare explorer.exe ... plm ce sa fac ma poate ajuta cineva?
Kiidu Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 stiu ce face keylogger dar ala are si o tampenie de securitate care impiedica lumea sa ii dea off .. fara sa sti combinatia aia de taste.. si a aratat cineva cum se poate scoate de pe comp daca ai un keylogger... un ardamax remover dar nu il gasesc :(
amoniaku Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 cine ma poate ajuta urgent cu un link sau fisier cu poze duble pentru guild, sa fie kt de kt ok ,ajtept raspuns
Albert1994 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 cine ma poate ajuta urgent cu un link sau fisier cu poze duble pentru guild, sa fie kt de kt ok ,ajtept raspunshttp://silkroadaddiction.com/emblems.php :tiphat:
ghitzal02 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 baieti daca cumva prin minune maine e server nou eu intru 3-4 ore dupa ce se deschide serverul sa imi tineti locul in part-ul princial pentru ca voi veni doar ca este noapte la mine si eu dorm ca se descihde serverul.....
Sleya Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Trade Run jangan-const and back :D finished with succes _R3volutioN_ ROXXXP.S. nu se deschide ma nici un server maine....slap yourselfs and wake up....mai avem de asteptat
freelancerR9 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 cat tine inspectia maine?cat a tinut si pana aqum de la 7 pana la 10 sau 11 depinde pt ca tre sa bage si noul client cu roc pe pagina sa il putem downloada
sweet_boy_eu Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 cat a tinut si pana aqum de la 7 pana la 10 sau 11 depinde pt ca tre sa bage si noul client cu roc pe pagina sa il putem downloada omg :rofl2: u stii sa citesti ce scrie pe site-ul oficial ? :crazy: Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : June 30, 2009 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hour duration)Web Inspection Period : June 30, 2009 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hour duration)[Patch]- Massive Bot Punishment will be done De pe ce site ai citit ? :)) @zidane10 : inspectia tine de la 7 la 10 ...asta dak nu se mai prelungeste iar cu cateva ore :)
Guest tighy21 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 incepe inspectia :clap: foloseste cineva SroKing ...... Din cate am auzit dete un nou bot foarte bun, duce spre isro...
koila Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 sau mai simplu formatat tot HDD +MBR si a scapat :)ON inspectia asta e asa de rutina nimic interesant...Nah badfist nu am auzit de un keylogger sa se puna pe mbr.... dar ce zice el e aiurea..Clientul va aparea la inspectia de pe data de 7 iulie si update-ul va fi pe data de 21 sau 28 iulie..