Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

o sa-mi pun numele "killing4fun" :D:D wizz/bard:D... m-am uitat pe forumul noului sv si am vazut ca sunt o groaza de warriori :)) o sa fie nevoie de wizzs ^^

Posted

Frumoasa treaba...poate o sa vin si eu pe noul server...

Ce nu imi place e ca este prea multa planificare, de ex cine o sa steie in un pty si cine in altul...

:tiphat:

Posted

dar cine a zis ca se deschide maine noul server? :-? probabil o sa apara cand o sa faca update-ul cu Roc....si ala nu e maine :P

inca nu m-am decis ce nume imi pun dar o sa postez dupa ce imi pun :P

Posted

dc atunci knd incerc sa fac cont pe SROKING bot sta putin timp si imi zice timed out :( ... cum imi pot face cont pls help :-< :)

si mie la fel imi face nu ma lasa sa fac cont nou si nici nu ma lasa sa inttru pe contu vechi scrie ca e id sau pw gresit

Posted

dar cine a zis ca se deschide maine noul server? :-? probabil o sa apara cand o sa faca update-ul cu Roc....si ala nu e maine :P

inca nu m-am decis ce nume imi pun dar o sa postez dupa ce imi pun :P

poti sa iti pui iPlay2FckU asta in cazul in care nu gasesti altul :P asta mi-l puteam eu dak vineam :))

Posted

Cat de prosti pot fi unii turci :))

faceam pvp cu un nuker si deodata i se termina snow shieldu si zice :"wait 1 minute for snow shield" :rofl2:

cine a zis ca maine se va deschide noul server?

eu am zis ca se deschide in iulie, adica asta poate sa fie pe :7 iulie 14 iulie 21 iulie 28 iulie ;)

Posted

Cat de prosti pot fi unii turci :))

faceam pvp cu un nuker si deodata i se termina snow shieldu si zice :"wait 1 minute for snow shield" :rofl2:

cine a zis ca maine se va deschide noul server?

eu am zis ca se deschide in iulie, adica asta poate sa fie pe :7 iulie 14 iulie 21 iulie 28 iulie ;)

treaba cu snow shield e si la mine pe server !!!! dar sa vedem ce o sa iasa cu bich100- Cold60-70 [Nu ma pot decide inca] light 40-30[la fel ca la cold] - fire100

Posted

... cum sa se deschida maine cand nici macar nu sa dat la download clientu cu rock.. pt ca data trecuta la bandit fw sa dat cu 2 saptamani inainte...

@psycho ... we are talkin about turk's arent we?

Posted

a n00b question :)) un wiz/bard de lvl 100 FF cu set 96-100 fb si cu staff 98+5 fb rezista la mobii de 85-87 din roc mt?

Nu... :blink:

Dar tu ce crezi? normal ca rezista.. desi WIzz\bard lvl 100FF a murit la shaitan de la spwan.. nu stiu daca avea sau nu Life control.. Life turnover bagat ca eram departe :tiphat:

Guest /\/\itza
Posted

cumpar cont bun pe Hercules sau oricare alt server dar de preferat Hercules!

cine are de vanzare idul meu e mitza_2000xl ! cia :beer:

Posted

OMFG SUN

sun head WTHHHH

i am so lucky

este primul meu sun :D

gratz....pacat ca este 9D....useless....mai mult de 50-80 mil nu face :)

Posted

OMFG SUN

sun head WTHHHH

i am so lucky http://img390.imageshack.us/img390/3884/sro2009062919040963.jpg

este primul meu sun :D

GRAZZ :right: , singurul meu item care mi-a cazut de are "Seal Of" in fata au fost niste Pantaloni LightArmor SOM :whistle:

apropo .... >.>iPwnN44ps<.< nu o lua in nume de rau , dar sa sti ca e Nice , nu Nais :P

Posted

Apropo lucicam asa cum o parte din voi isi permit sa Reinventeze limba romana sau sa o faca praf.. asa isi permite si el sa zica NAISSS si nu Nice.. si poate avea o scuza : Nu e limba lui materna deci ii este permis sa greseasca...

oricum a zis la misto : Naiiisssssssssss

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...