smuggster Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 m-am logat eu acum 30 secunde si este totul normal
koila Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hehehe scammere te vrea lumea afara din SRO :blink: ? oricum eu nu ma loghez pe site..decat cand imi cumpar silk si nu o fac de la mine dp comp si schimb parola la 2 zile si tot mie frik k raman fara cont... la noi pe Aege dupa lvl64 te cere lumea daca te inseamna k ai mai mult de 150 mil pe cont.
darrksnow Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Numai copiati guides dp alte siteuri ... datile direct linku si gata... http://www.silkroadforums.com/viewforum.php?f=5 :beer: Care e Disponibil de un pvp pe sparta ma gaseste cu numele Ciortan :beer:
.TripDeTrip Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ati prefera sa se ridice xp rate la silkroad?Daca da spuneti cam ce xp rate si gold/drop rate ar fi mai bun ... pt mine ar fi fain xp rate x 100 iar gold si drop rate cam x 150...
Xellos Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 jesus :\ vrei la lvl 70+ sa iei 1% xp pe mob ? (pt un server pt pvp sunt de acord cu 100x )
Aldguth Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 100 x...... pentru ce sa mai joci cand poti sa dai level maxim intr-o zi? Cate tampenii poti sa spui masacre......Experienta este asa cum este pentru ca asa reusesc sa faca si producatorii un profit prin vanzarea acelor bilete de experienta, pe care personal le consider o prostie, dar in fine.
adyzaha Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ati prefera sa se ridice xp rate la silkroad?Daca da spuneti cam ce xp rate si gold/drop rate ar fi mai bun ... pt mine ar fi fain xp rate x 100 iar gold si drop rate cam x 150...daca ar fi cum vrei tu intr-o luna faci lvl max iar in 2 saptamani faci max de gold dupa care ce mai faci ???si ai sa cumperi arme de +3+4 cu 100-200 de milioana sau chiar si mai mult.Cred ca daca s-ar face asa ceva as renunta la joc.
silknoob Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 cred ca va fi noul pet http://kr.silkroad.yahoo.com/sro_board/fmb...mp;List_Ref=102 hahahaha nu ma pot abtine din ras iar aici noi abilitati http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=29088
adyzaha Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 cred ca va fi noul pet http://kr.silkroad.yahoo.com/sro_board/fmb...mp;List_Ref=102 hahahaha nu ma pot abtine din ras ce penal ii porcul ala cred ca e doar pentru ksro sper sa nu-l bage si la noi(mai am cosmaruri noaptea dupaia )
Whatevbla Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 cred ca va fi noul pet http://kr.silkroad.yahoo.com/sro_board/fmb...mp;List_Ref=102 hahahaha nu ma pot abtine din ras lololololololllllllllllllllllll tze polcusol dlagutz cu o flolitzica loz :D mammiiiiiii...mie imi tlebuie unul! VLEAU POLCUSOLUL ALA! EDIT: am o intrebare: ce ziceti, sa raman la full int spear sau sa incep un character nou? (mi-am pus problema deoarece moare foarte repede :( , insa are un atac bun :D )
Skalgar_RO Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 cred ca va fi noul pet http://kr.silkroad.yahoo.com/sro_board/fmb...mp;List_Ref=102 hahahaha nu ma pot abtine din ras :) Super misto, pacat ca este pentru SILKROAD EUROPE :(
defiler666 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Eu nu vad nici un pet :( sa fie de la mine sau nu e bun linku?
silknoob Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Eu nu vad nici un pet :( sa fie de la mine sau nu e bun linku? link-ul e bun incearca sa ai java enable sau poti incerca cu alt browsersucces :)
Xellos Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 EDIT: am o intrebare: ce ziceti, sa raman la full int spear sau sa incep un character nou? (mi-am pus problema deoarece moare foarte repede :( , insa are un atac bun :D )treci pe sword & shield (ramai pe pure int).
defiler666 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ahahahahah , astia is nebuni...nu stiu ce sa mai faca sa scoata si ei niste bani...in loc sa imbunatateasca game-play'ul sau altceva sa faca ceva bun , hai cu peturile si cu tot felul de scrolls
Guest uLise4me Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ati prefera sa se ridice xp rate la silkroad?Daca da spuneti cam ce xp rate si gold/drop rate ar fi mai bun ... pt mine ar fi fain xp rate x 100 iar gold si drop rate cam x 150...Eu da ... dar ala sa fie de pvp ;)
.TripDeTrip Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ma rog..dak nu x100 macar x10...ar fi mai fain..nu xp 1...lol..mi se pare ca faci lvl prea greu...Deci cum sa primesc 0.6 % de la un Hyeoncheon...sau floare dacea imi da 0.12...lol
smuggster Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 @BlackCurse:exista bot da de 2 zile astept sa imi dea astia mail de la bot258 ca sa vb de bot si nimic :-<
Aldguth Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Black curse semnatura mai mica daca se poate.....Congrats pentru obtinerea levelului actual btw....
smuggster Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 si 369 e bun si are sistem de ingame payment?tu de care ai? a si in legatura cu semnatura: a lui masacre e smechera rau
sronoob Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 zau? mai bine ar face SIEGE, WAR-uri K-lumea, decat x1000000. Ce eu ma cac pe mine cand iau 0.01% fara ticket, fiind lvl 65, iar monstrii sunt lvl cat mine ?... asa k nu va mai plangeti k faceti lvl greu, noi astia de lvl mai mare ce sa mai zicem?apropo daca nu stiati exista BOT, aveti ticket 100% 3 h/zi.... ( iSROBOT cautati ).. ;) :D Tu esti nuker si te plangi ca faci greu lvl?Mai exista gap de 0,daca ai gandit si ai farmat,mai exista arme f bune care iti usureaza f mult treaba.Sunt curios cat ai bagat tu si cat ai lasat bot-ul sa-ti faca treaba.Vad ca pe Troy romanii "se stiu"[sa nu se simta jucatorii adevarati].Mai subtire cu sfaturile si cu recomandarile de boti.
Whatevbla Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 eu unul folosesc retardbot :P nu e cel mai bun dar e acceptabil :D aa da...si e 100% free
Piciu_black Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Black .... nu tii se pare ca exagerezi cu procentele....80 % sunt prea mult.... dar pe la 40 % tot bate....Si din cate stiu eu .... tipi care folosesc bot probabil folosesc programe direct de la sursa (silkroad) care se plateste cu vreo 20 $/luna ....si tocmai de aia nu iau Ban ca mii se pare absurd sa platesty BOT si sa iei ban....(nu stiu sigur,doar zvonuri) e ca si cum ai cumpara maimutza si nu ti-ar strage nika de pe jos,cat despre afirmatia ta: TOTI au BOTat in jocul asta nu ma pot exprima...pur si simplu nu ii gasesc rostu ....daca tot venii vorba ...de TOTI ....te putem baga si pe tine in aceias oala? ( nu bat apropouri )Si este si o reteta prin care poti ajuge high lvl.... nu neaparat folosind BOT.....10 ore /zii omorat mobi + ticket de la lvl 30 eu zic ca in 6 luni te-ai facut MARE si voinic.... si full farmat ..bineinteles ..cu o bazooka in manaPeace
Lancelot Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 eu am avut o experienta placuta cu silk fara sa folosesc decat f putin bot-ingul :Pdaca ai cu cin ejuca is joci 4 fun nu e neaparat nevoie sa folosesti bot sau alte minunatii