Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Eu zic sa ramanem la numele guildei: AnarchY ca e votata deja :D. Daca mai aveti idei haideti cu toti si postatile AICI si refac sondajul. :D Va rog postati cat de repede se poate ideeile voastre deoarece sa terminam odata cu problema cu numele guildei :D.

Oricum mai este timp...mai ales ca inca serveru nu a fost nici anuntat...:)

:tiphat:

Posted

ma bag si eu pe noul sv :D:D:D si o sa tin si 2 gold booti ^^. Vreau sa vad cum fac rost de niste gold ptr set+arme iar dupa aceea ptr guild:) ... Vreau sa imi fac un.... xbow/bard ^^ e ok?

WinnerS -- UnbelievablE -- ControllerS -- The_Godz

Posted

Oh , bafta in incercarea voastra de a va apuca de un alt server. Incercari de genul asta au fost nenumarate pe linkmania, nu vreau sa stric entuziamsmul dar pana la urma tot romani suntem. :)

Posted

Oh , bafta in incercarea voastra de a va apuca de un alt server. Incercari de genul asta au fost nenumarate pe linkmania, nu vreau sa stric entuziamsmul dar pana la urma tot romani suntem. :)

si care e problema daca suntem romani?! Cunosc N romani in silkroad care stiu cu adevarat sa joace:) cum ar fi: Lord_Bogdan, Sleya, Nicky_, Tzuck, _IDA_9, Cezarion, Koila(de pe ecsro) si muuuuulti alti:), probabil ca si tu stii sa joci... Nu inteleg dc nu iti place tara din care provii. Stiu ca pe Oasis si pe Venice romanii sunt foooarte puternici ;)

MS

Posted

De ce postezi daca nici macar nu intelegi mesajul lui Trane?

Pe de alta parte, cred ca o sa iasa ceva de data asta. Si va urez succes ! xD

Dc nu-ti vezi u de treaba ta? eu vorbeam cu trane nu cu tine

On: 6th kill at isyutaru:X http://img13.imageshack.us/i/sro2009062823301070x.jpg/

Posted

Daca vrei sa vorbesti cu o singura persoana foloseste Y!M. Deocamdata esti pe un forum unde toata lumea are dreptul la opinie. So, STFU!

DA dar nu ti-am cerut tie opinia si daca vroiai sa-ti expirimi opinia trebuia sa ti-o exprimi fata de intrebarea" Si ce daca suntem romani?!" te rog nu te mai baga in seama aiurea . Cer warn up la TzuYoshi.

On: e inspectie sau e bug la minie? :/

Posted

yeeyeyyeeyeyeyeyyeyeeyyey :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

My first unique kill :D that b1tch called Tiger Girl :)

Edit : imi poate explica cum pot sa fac imaginea mai mica cand o postez pe forum? :tiphat:

Posted

@sweet_boy sigur :) intrii pe www.****[dot]us si dai click pe browse si cauti poza:) iar dupa aceea dai upload, dupa ce se incarca copiezi al 2-lea link si il posetzi (sorry ptr repetitii:"> )

Posted

@sweet_boy sigur :) intrii pe www.****[dot]us si dai click pe browse si cauti poza:) iar dupa aceea dai upload, dupa ce se incarca copiezi al 2-lea link si il posetzi (sorry ptr repetitii:"> )

am inteles :D asa voi face data viitoare :P

Posted

yeeyeyyeeyeyeyeyyeyeeyyey :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

My first unique kill :D that b1tch called Tiger Girl :)

http://img188.imageshack.us/img188/1599/sro2009062907483131.jpg

Edit : imi poate explica cum pot sa fac imaginea mai mica cand o postez pe forum? :tiphat:

gz

ai putea pune doar linkul acesta si noi il vom deschide si vom vedea poza

Posted

am vazut ca unii intrebau care e siteu pentru noul server aici

si lam pus si la semnatura :D

uhhhhhhh 200 de elixire si de 20 de ori mia dat failed bowu de 98 la +5 :|

Posted

din 200 elixire iti fac 5-6 arme +5 pe putin =))

eu din 10 elixire am facut 2 arme +5 =))

dar arcul asta park e blestemat, de 10 ori mia dat failed la +2 =))

Posted

si care e problema daca suntem romani?! Cunosc N romani in silkroad care stiu cu adevarat sa joace:) cum ar fi: Lord_Bogdan, Sleya, Nicky_, Tzuck, _IDA_9, Cezarion, Koila(de pe ecsro) si muuuuulti alti:), probabil ca si tu stii sa joci... Nu inteleg dc nu iti place tara din care provii. Stiu ca pe Oasis si pe Venice romanii sunt foooarte puternici ;)

MS

whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ? sunt 2 de koila.. ?

koila e numai Unu----------- Je :sef: tot eu eram pe ECSRO prima mea greaeala din viata.. Guild de romani.. dar pot spune 20% din romani din SRO mai ales Isro.. pentru ca SjSRO\ECSRO\MySRO is doar copii , dar eu am gasit baieti maturi oameni in toata firea...

Trane.. nu te contrazic.. dar vom trai si vom vedea :tiphat:

Posted

O sa incercam cu totii sa ne intelegem intre noi. Si sa ne facem o prietenie. Daca nu se gaseste cineva sa strice ceva in noul guild pe noul server totul va fi bine, dar din pacate sunt unele persoane care fac asta. Au si ei 10 ani si au inceput sa joace SRO. Ei bine eu sper sa ne intalegem bine :D

Posted

no flame...but sa facem guild RO_XXX sau xxx_RO mi se pare cea mai mare porcarie :) :beer:

cred ca nu ai fost prea bine informat :P

Posted

@mario

Nu cred ca ai inteles la ce sa referit Neo dar ma rog...S-a referit ca numele guildei sa nu includa RO ... fie ca este la inceput sau la final , citez " mi se pare cea mai mare porcarie".Va dau un sfat prietenesc....avoid RO names , RO grants , RO guild/uni names , RO alias (tf ht trd) ... you get the point.Va urez noroc pe noul server...

Posted

... da am vazut o gramada de copii dinaia... btw la faza aia cu RO guild/uni names is de acord cu darthy cuz semanam cu turci aia...

Posted

baieti ... cei din staffu sro nu pot face cva cu chestia aia knd iti da disconect de te scoate din joc ? k e stresanta rau :( asta e sg lucru care ma enerveaza :-s

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...