Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Traficul din weekend e foarte enervant, incerc de 3 ore sa intra... pt ca mi-a cazut netu la 1 pt 5 min :| , saptamana asta a fost cu probleme, a cazut curentu/netu cel putin 1 data pe zi.... si vreau sa incerc sbotu ( datorita lu' koila )

EDIT: primu chinese care a luat-o pe medusa http://www.rev6.com/player/RedSea/_ToKGoZ_.html de pe RedSea

(si un mic record de 112 kill la shaitan)

Posted

Traficul din weekend e foarte enervant, incerc de 3 ore sa intra... pt ca mi-a cazut netu la 1 pt 5 min :| , saptamana asta a fost cu probleme, a cazut curentu/netu cel putin 1 data pe zi.... si vreau sa incerc sbotu ( datorita lu' koila )

EDIT: primu chinese care a luat-o pe medusa http://www.rev6.com/player/RedSea/_ToKGoZ_.html de pe RedSea

(si un mic record de 112 kill la shaitan)

uita aici un mic record la shaitan 276 kill http://www.rev6.com/player/Mercury/StrykeR.html

Posted

dap

@zidane10 din cate stiu eu StrykeR e roman...a jucat si pe rome :) :P

nu e roman StrykeR de pe mercury poate cel care a jucat pe rome era roman

Posted

deci bugul e asa: Un warrior foloseste taunting target pe medusa. Aceasta il ataca si el fuge in safezone. Ii da bufful de la warrior (protect) unui wizard si wizardul o poate ataca pe medusa fara ca ea sa il atace. Functioneaza numai cand un singur jucator o ataca pe medusa...dak o ataca alta persoana...e gata bugul si ii ataca din nou pe toti :)....simplu nu?

EDIT: E foarte greu sa ai doar o persoana care sa o atace pe medusa....toti trebuie sa ia dc sau sa plece...am patit ieri asa.

Posted

deci bugul e asa: Un warrior foloseste taunting target pe medusa. Aceasta il ataca si el fuge in safezone. Ii da bufful de la warrior (protect) unui wizard si wizardul o poate ataca pe medusa fara ca ea sa il atace. Functioneaza numai cand un singur jucator o ataca pe medusa...dak o ataca alta persoana...e gata bugul si ii ataca din nou pe toti :)....simplu nu?

EDIT: E foarte greu sa ai doar o persoana care sa o atace pe medusa....toti trebuie sa ia dc sau sa plece...am patit ieri asa.

hmm pai si cat sta frate un singur player sa o omoare pe medusa:))?

Posted

@ciupilan: am fost acolo si mai avea 20% din hp si i-au luat vreo 2 ore sa o omoare...de nu mai mult.

Eu stiu ca intre spawnuri sunt 6 ore...(pe Olympus) e la 10 dimineata, la 16, la 20, la 4 dimineata si tot asa.....

Posted

daca ia cineva dc la medusa si nu moare cand intra pe acc e in town? sau inca la medusa?

e in fata teleportului de la medusa:)

off: nu mai pot de ras cand vad poza de la semnatura mea =:)) dk stie careva filmu din care e sa imi zica

Posted

Daca nu e prea mare deranjul , imi puteti spune va rog frumos de unde pot sa dau download la sbot??? Probabil ca a fost postat inainte , dar momentan nu am timp sa caut in urma cand 3/4 din posturi sunt spam si flame.E ultima oara cand intreb despre bots.Danke^^

Posted (edited)

Daca nu e prea mare deranjul , imi puteti spune va rog frumos de unde pot sa dau download la sbot??? Probabil ca a fost postat inainte , dar momentan nu am timp sa caut in urma cand 3/4 din posturi sunt spam si flame.E ultima oara cand intreb despre bots.Danke^^

www.botxxxx.net

Warn up

Edited by Forbidden
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...