Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Hey mister Smarty Pants, ai intrebat... ti`am raspuns. Daca nu ti se pare un raspuns destul de bun, asteapta altul.

De unde sa stiu eu ce boala are grab pet`ul tau?! :lol:

Posted

Atunci nu mai raspunde si gata!

(Cred ca tre' sa-l duc la un medic veterinar...)

are gripa :-j

si referitor la nume.. daca il divulgam.. oare nu il foloseau? asa am cenzurat.. :nanana:

Posted

Atunci nu mai raspunde si gata!

(Cred ca tre' sa-l duc la un medic veterinar...)

EDIT: La o plimbare de dimineata l-am gasit :)

http://img20.imageshack.us/img20/2264/sro2009062709472180.jpg

vad ca u te plimbi pe langa unici ^^

dar daca il omori pe lord asa des, de ce nu faci un filmulet? :D

koila daca vrei sa vii si u pe serveru ala care o sa se deschida, fati un acc aici si posteaza la "Discutii generale">"New server Roc update" ce build vrei sa iti faci ;)

Posted

Gratz bogdan pentru kill dar.....Sensation union? :D incepi sa ma dezamagesti man...send my "best regards" to the f.... union master :tiphat:

Posted

Un pic de ajutor please: These pick options should be self-explanatory. However, if you check "Pick via Pet" make sure you DEACTIVATE your pick pet in the Silkroad client!! This is, so that the bot can take control over your pick pet. Only then it's assured that the pet picks ONLY the stuff, that YOU defined in your item settings. (see II.4). Adica trebuie sa o setez pe of?

Posted

Un pic de ajutor please: These pick options should be self-explanatory. However, if you check "Pick via Pet" make sure you DEACTIVATE your pick pet in the Silkroad client!! This is, so that the bot can take control over your pick pet. Only then it's assured that the pet picks ONLY the stuff, that YOU defined in your item settings. (see II.4). Adica trebuie sa o setez pe of?

da...in joc setezi petul pe off....si la sbot setezi tot ce vrei sa iti adune.....gold....items....elixires....tablets....bla bla

EDIT : da bifezi si pick via pet si pick yourself

Posted

nu nu are

ba da are ...

ok si daca sa zicem il programez sa culeaga petul doar alchemy materials si charul items si elixirs, bifez si optiunea pick via pet si pick yourself?

merge si fara sa bifezi pick yourself dar doar in mod normal daca ii dai clientless mod petul in joc poate sa fie setat sa adune orice ...degeaba el o sa adune numa ce ai setat la bot sa adune... asta doar in clientless mod (adik petul devine o parte din bot) si app dk ii dai sa adune materiale de la si alte taburi sau ce vrei u nu uita sa bifezi si casucele Own Items si Other Items

Posted

ok dar ce are el de luat le ia si in clientless nu? adik nu ia petul ce trebuie sa ia caracterul...sper :)

PS: Si eu am problema aceea ca petul culege goldul si celelalte dupa ce itemurile devin disponibile pt toata lumea.

Posted

Sal all...

Nush cum da azi cand am deshis PC-u mia mers sro fara nici o eroare :dance: ...numai k problema este k serverele is full mereu si nu apuc sa intru pentru ca iau disconect.Cateodata imi da dc dupa prima incercare...cateodata dupa mai multe...Oricum as vrea sa stiu dak aveti vreun program k sa nu mai iau dc in timp ce incerc sa intru pe servere.

Bafta :beer:

Posted

Sal all...

Nush cum da azi cand am deshis PC-u mia mers sro fara nici o eroare :dance: ...numai k problema este k serverele is full mereu si nu apuc sa intru pentru ca iau disconect.Cateodata imi da dc dupa prima incercare...cateodata dupa mai multe...Oricum as vrea sa stiu dak aveti vreun program k sa nu mai iau dc in timp ce incerc sa intru pe servere.

Bafta :beer:

aici il iei de aici mereu

eu zic sa il bagi la favorites pentru ca la fiecare update al silkroadului se updateaza si acest tool ;)

koila u ce build iti faci pe serveru nou?

Posted

aici il iei de aici mereu

eu zic sa il bagi la favorites pentru ca la fiecare update al silkroadului se updateaza si acest tool ;)

Ms man...de aici il luam si eu mai demult da uitasem de siteu asta :D

App pot sa joc si eu pe serverul nou cu voi?? O sa-mi fac un rouge/bard sau un wizz/cleric. ;)

Posted

wooooot

acum chiar ca e cel mai mare sox gasit de mine :)) si l-am gasit la sniper ciudat k le gasesc numa la mobii cu 2 lvv sub lv lor:))

lolz GZ ...ce noroc pe tine :D ....lvl 76 wiz si iti cade staff sos :))

Posted

wow...felicitari..ce as vrea sa gasesc si eu unul...k si eu tot l sniper sunt..felicitari celor care au facut lv...sper k pana luni sa fac lv 72 (a new staff waiting me).

Posted

Ma bag si eo pe srv nou ;) cleric/warloc :)

P.s: Cum se numeste noul srv?

fati un acc aici si dute la "discutii generale">"new server...."

si scrie acolo ce build vrei

pentru ca o sa cam modificam buildurile :)) ca acuma din 10 playeri 7 suntem wizz =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...