Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Leirbag
Posted

Man l-am reinstalat de nenumarate ori...si fiecare data imi da aceeasi eroare...PLSS CARE MA PUTETI AJUTA PM ME!!!

Incearca un fresh install de Windows cu ultimele drivere video (intii incearca cu un update de drivere video).

:bananadance2: :comp2: :bananadance2:

Posted

kti veniti pe nou server sa stiu? suntem macar 10?

pana acuma am de la 6 ce builds se fac si 9 miau spus ca vor sa vina

si nu ne apucam pe un server nou

ne apucam pe serverul care o sa apara la updateu cu ROC

Posted

Aici este siteul celor care ne vom face pe serverul care o sa apara la update

cei care vreti sa va faceti pe serverul care o sa apara facetiva acc acolo si scrieti ce build ati vrea si mai discutam la sectiunea "Discutii generale">"New server Roc update"

ca sa va faceti account dati la "Inregistrati-va" si trebuie sa intrati pe mail ca sa validati accountul ;)

Posted

suntem 7 dar o sa fim mai multi ...

poate o sa ajungem sa facem 2 partyuri =))

deci cine vrea sa se faca pe server nou treceti pe siteul de mai sus ce build vreti si rezolvam noi :D

Posted

Man l-am reinstalat de nenumarate ori...si fiecare data imi da aceeasi eroare...PLSS CARE MA PUTETI AJUTA PM ME!!!

atunci singura solutie ramane sa reinstalezi windowsul

Posted

ma poate lamurii si pe mine cineva cum sta treaba cu fortressul? .... goldul pe care il ia masterul unionului imparte goldul la tot unionu sau doar guildului lui?

Posted

ma poate lamurii si pe mine cineva cum sta treaba cu fortressul? .... goldul pe care il ia masterul unionului imparte goldul la tot unionu sau doar guildului lui?

la noi....cel putin....pe rome.... _TheAngels_ uni.....se face asa

fiecare GM...face lista cu membri din guilda sa care participa la FW....posteaza lista pe union forum...se aduna listele de la toate guildele....de exemplu sa zicem ca vin la FW cate 20 de playeri din fiecare guild....20 x 8 = 160 de playeri....apoi goldul acumulat in 2 saptamani se imparte la cei care au participat la FW in mod egal....adica goldul care s-a produs impartit la 160 de playeri ^^

Posted

fiecare GM...face lista cu membri din guilda sa care participa la FW....posteaza lista pe union forum...se aduna listele de la toate guildele....de exemplu sa zicem ca vin la FW cate 20 de playeri din fiecare guild....20 x 8 = 160 de playeri....apoi goldul acumulat in 2 saptamani se imparte la cei care au participat la FW in mod egal....adica goldul care s-a produs impartit la 160 de playeri ^^

ms mult ^^ :X am inteles treaba:X
Posted

In medie cat gold se strange in 2 saptamani?

Posted

pana acuma am de la 6 ce builds se fac si 9 miau spus ca vor sa vina

si nu ne apucam pe un server nou

ne apucam pe serverul care o sa apara la updateu cu ROC

o intrebare jucati serios cu silk sau asa de fun ?

Posted

4:24 beat turta de la Banchet: vin si eu pe serverul nou.. care imi ciordeste numele va fi dat in judecata :bananadance2:

o sa imi pun numele : ***** sau ***_*******r :))

Posted

4:24 beat turta de la Banchet: vin si eu pe serverul nou.. care imi ciordeste numele va fi dat in judecata :bananadance2:

o sa imi pun numele : ***** sau ***_*******r :))

Interesante nume :D

desii lumea participa pt fun mai mult

nu cred ca unul de lvl 100 se uita la vreo 30mil cat iar da gm

30kk e destul de mult sa stii....

-----------------------------------------------

Stie careva de ce la sbot grab petul ia o o gramajoara de bani apoi vine iar la mine apoi iar se duce la alta de langa aia si tot asa? in mod normal ar trebui sa ia tot de acolo apoi sa vina la mine.... ma enerveaza sbotul asta ca are ceva buguri :|

Posted

Grab pet`ul nu tine de sbot. :lol: Ia un item si se intoarce, timp in care standard pickup time`ul altui item expira. Doar in momentul acela grab pet`ul se duce sa il ia.

Posted

Grab pet`ul nu tine de sbot. :lol: Ia un item si se intoarce, timp in care standard pickup time`ul altui item expira. Doar in momentul acela grab pet`ul se duce sa il ia.

Pet-ul nu are item filter de la sbot ?

Posted

Serios? si daca intru cu client normal sau cu isro bot de ce ia toti banii din jurul lui apoi se intoarce la mine? :comp2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...