ghitzal02 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 poti sa vii si stai pe post de clerick in ptdami pm cu idu tau de mess/skype/msnati inceput deja sa jucati?
freelancerR9 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ati inceput deja sa jucati?vom juca cand se deschide srv noupshycoRo dami add pe skipe...
razzor1337 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 eu zic sa incerci sa reinstalezi clientuMan l-am reinstalat de nenumarate ori...si fiecare data imi da aceeasi eroare...PLSS CARE MA PUTETI AJUTA PM ME!!!
IINeoII Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Am si eu o intrebare ..Care este mai bun? Wizz/Cleic sau Warlok/Cleric ?wiz/cleric pentru pve si cleric/lock pt pvp
Guest Leirbag Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Man l-am reinstalat de nenumarate ori...si fiecare data imi da aceeasi eroare...PLSS CARE MA PUTETI AJUTA PM ME!!! Incearca un fresh install de Windows cu ultimele drivere video (intii incearca cu un update de drivere video). :bananadance2: :bananadance2:
amoniaku Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 kti veniti pe nou server sa stiu? suntem macar 10?
PsychoR0 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 kti veniti pe nou server sa stiu? suntem macar 10?pana acuma am de la 6 ce builds se fac si 9 miau spus ca vor sa vinasi nu ne apucam pe un server noune apucam pe serverul care o sa apara la updateu cu ROC
TeG_EOS Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 PsychoR0.....care sunt ..cei care vom jucat p servaru nou ....?????
PsychoR0 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Aici este siteul celor care ne vom face pe serverul care o sa apara la updatecei care vreti sa va faceti pe serverul care o sa apara facetiva acc acolo si scrieti ce build ati vrea si mai discutam la sectiunea "Discutii generale">"New server Roc update"ca sa va faceti account dati la "Inregistrati-va" si trebuie sa intrati pe mail ca sa validati accountul ;)
PsychoR0 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 suntem 7 dar o sa fim mai multi ...poate o sa ajungem sa facem 2 partyuri =))deci cine vrea sa se faca pe server nou treceti pe siteul de mai sus ce build vreti si rezolvam noi :D
zidane10 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Man l-am reinstalat de nenumarate ori...si fiecare data imi da aceeasi eroare...PLSS CARE MA PUTETI AJUTA PM ME!!! atunci singura solutie ramane sa reinstalezi windowsul
Mihai1993 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ma poate lamurii si pe mine cineva cum sta treaba cu fortressul? .... goldul pe care il ia masterul unionului imparte goldul la tot unionu sau doar guildului lui?
Sleya Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ma poate lamurii si pe mine cineva cum sta treaba cu fortressul? .... goldul pe care il ia masterul unionului imparte goldul la tot unionu sau doar guildului lui?la noi....cel putin....pe rome.... _TheAngels_ uni.....se face asafiecare GM...face lista cu membri din guilda sa care participa la FW....posteaza lista pe union forum...se aduna listele de la toate guildele....de exemplu sa zicem ca vin la FW cate 20 de playeri din fiecare guild....20 x 8 = 160 de playeri....apoi goldul acumulat in 2 saptamani se imparte la cei care au participat la FW in mod egal....adica goldul care s-a produs impartit la 160 de playeri ^^
Mihai1993 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 la noi....cel putin....pe rome.... _TheAngels_ uni.....se face asafiecare GM...face lista cu membri din guilda sa care participa la FW....posteaza lista pe union forum...se aduna listele de la toate guildele....de exemplu sa zicem ca vin la FW cate 20 de playeri din fiecare guild....20 x 8 = 160 de playeri....apoi goldul acumulat in 2 saptamani se imparte la cei care au participat la FW in mod egal....adica goldul care s-a produs impartit la 160 de playeri ^^ ms mult ^^ :X am inteles treaba:X
TzuYoshi Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 la noi....cel putin....pe rome.... _TheAngels_ uni.....se face asafiecare GM...face lista cu membri din guilda sa care participa la FW....posteaza lista pe union forum...se aduna listele de la toate guildele....de exemplu sa zicem ca vin la FW cate 20 de playeri din fiecare guild....20 x 8 = 160 de playeri....apoi goldul acumulat in 2 saptamani se imparte la cei care au participat la FW in mod egal....adica goldul care s-a produs impartit la 160 de playeri ^^In medie cat gold se strange in 2 saptamani?
Sleya Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 In medie cat gold se strange in 2 saptamani?in jur de......3-5 bil gold in 2 saptamani.... :beer:
ghitzal02 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 pana acuma am de la 6 ce builds se fac si 9 miau spus ca vor sa vinasi nu ne apucam pe un server noune apucam pe serverul care o sa apara la updateu cu ROCo intrebare jucati serios cu silk sau asa de fun ?
TeG_EOS Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 :beer: nu stiti dupa update-ul cu ROC.....se baga si event ????
koila Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 4:24 beat turta de la Banchet: vin si eu pe serverul nou.. care imi ciordeste numele va fi dat in judecata :bananadance2: o sa imi pun numele : ***** sau ***_*******r :))
Florin_LOVE Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 in jur de......3-5 bil gold in 2 saptamani.... :beer:desii lumea participa pt fun mai multnu cred ca unul de lvl 100 se uita la vreo 30mil cat iar da gm
Lord_Bogdan Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 4:24 beat turta de la Banchet: vin si eu pe serverul nou.. care imi ciordeste numele va fi dat in judecata :bananadance2: o sa imi pun numele : ***** sau ***_*******r :))Interesante nume :Ddesii lumea participa pt fun mai multnu cred ca unul de lvl 100 se uita la vreo 30mil cat iar da gm30kk e destul de mult sa stii....-----------------------------------------------Stie careva de ce la sbot grab petul ia o o gramajoara de bani apoi vine iar la mine apoi iar se duce la alta de langa aia si tot asa? in mod normal ar trebui sa ia tot de acolo apoi sa vina la mine.... ma enerveaza sbotul asta ca are ceva buguri :|
TzuYoshi Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Grab pet`ul nu tine de sbot. :lol: Ia un item si se intoarce, timp in care standard pickup time`ul altui item expira. Doar in momentul acela grab pet`ul se duce sa il ia.
sykz Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Grab pet`ul nu tine de sbot. :lol: Ia un item si se intoarce, timp in care standard pickup time`ul altui item expira. Doar in momentul acela grab pet`ul se duce sa il ia.Pet-ul nu are item filter de la sbot ?
Lord_Bogdan Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Grab pet`ul nu tine de sbot. :lol: Ia un item si se intoarce, timp in care standard pickup time`ul altui item expira. Doar in momentul acela grab pet`ul se duce sa il ia. Serios? si daca intru cu client normal sau cu isro bot de ce ia toti banii din jurul lui apoi se intoarce la mine?