Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sleya de eram in locu tau vindeam bow ala cat mai rpd :)) ma racaia sa ii dau +9... si 85% faild...

nu il dau :P nici daca mi se ofera 2-3 bil :) si nici nu incerc +9 :D poate o sa incerc....dar pe alt bow :P

Rome Jangan Fortress War - _TheAngels_ union 25.06.2009 .... Enjoy

Posted

Rome Jangan Fortress War - _TheAngels_ union 25.06.2009 .... Enjoy

Wow, au fost si inamici de data asta :D (RIP MJ)

--------------------------------------------------------------------------

Se mai poate cumpara sBot?

Posted

suntem pana acuma 3 wizz si 2 warriori

ne mai trebuie 2 bards si 1 clerick(preferabil full str clericul)

eu bard daca vreti xD (cu sub main hmm.....wizz ...cred)

EDIT: apropo , se poate cu acelasi cont sa fi intrat pe doua servere deodata ???? adica sa fiu pe greece si in acelasi timp (cu acelasi cont) si pe serverul nou .. :D

Posted

EDIT: apropo , se poate cu acelasi cont sa fi intrat pe doua servere deodata ???? adica sa fiu pe greece si in acelasi timp (cu acelasi cont) si pe serverul nou

Nu se poate .... fa-ti alt account.

Posted

eu bard daca vreti xD (cu sub main hmm.....wizz ...cred)

EDIT: apropo , se poate cu acelasi cont sa fi intrat pe doua servere deodata ???? adica sa fiu pe greece si in acelasi timp (cu acelasi cont) si pe serverul nou .. :D

pentru cine ar vrea sa se faca ar trebui sa isi ia premium neaparat

suntem 5 pana acuma inca 3 mai trebuie sa vina:2 bards 1 cleric

luciam daca iti iei prem ar fi bine sa vii si da poti sa te faci pe bard :P

dami pm cu idu tau de mess sau skype sau msn

Posted

@firewall: ca sa iti apara din nou configul la loader: start>run> "D:\Games\Silkroad\Loader.exe" /cfg . In ghilimele scrii pathul la locul unde se afla loaderul(in folderul silkroad) si pastrezi ghilimelele. :tiphat:

ms serginio_aschi, esti tare, la asta nu m-am gandit. :beer:

Posted

nu inpun la nimeni ce sa se faca, doar am dast niste indicatii ce vuilduri ar trebui sa fim

gandestete unpic: daca am vrea toti sa ne facem wizz?

sa fim un pt full numai wizz, cine ar mai tanka? am muri toti in primele 5 minute

daca am fi numai warriori am face un lvl la pastele cailor

daca am fi numai bards am face un lvl pe saptamana

deci vreau sa fie ordine

sa stim de la inceput ce builduri sa facem, ca sa nu ne trezim dupaia "dar stai ca ne lipseste un tanker" sau ceva de genu

as vrea sa fim legiti majoritatea timpului :)

de premium mam gandit sa bag numai daca este neaparata nevoie adica daca stau 10-15 minute sa intru pe server e totul ok dar daca stau cu orele sa intru atunci imi iau prem(silver)

si as vrea sa stam mai mult timp on, adica sa nu intram 1 ora pe zi ca sa ne distram

putem face pt euro si cu bot, din cate am inteles exista programe cu care sa buffezi pt members

am o problema cu sbotu, am luat dc pe toate charele si de dimineatza cand sa intru nu ma lasa antivirusu sa il deschid

ma gandesc ca poate e virusul lor pentru programele folosite sau am luat virusul de pe net

dar de pe net eu nu downloadez nimic nici macar muzica sau filme pentru ca mi le cumpar :|

pana acum nu am mai avut aceasta problema si folosesc ca antivirus avast4 cu licenta

m-as baga si eu cu voi dar problema este ca pana acum am jucat doat pe china, nu am habar de europa builduri ma refer, doar recent am inceput un vizz si e mic lvl 17 ieri l-am bagat, daca paote careva sa imi dea un tutorial despre caracterele europene, builduri ....... ba bag si eu sau daca puteti sa imi explicati vreunu, ca charurile chinezesti nu am probleme dar pe europene sunt praf sunt doar la inceput. ms si daca se poate as prefera tank

Posted

Da, pe server Gaia...

BTW Am reusit sa fac setu 10d +4 :)

:tiphat:

aha ca iam vazut pe vasi si nelu care joaca si pe mercury amandoi au caractere de lvl 100 nukeri

Posted

Sal all...

Am scos ieri clientu dp siteu official Peer2peer(p2p) si azi l-am instalat.Dupa ce si-a facut update-u mia aparut o eroare da nu am apucat sa ii fac printscreen.Apoi cand am intrat in joc , dupa ce iti apare porcaria aia cu GameGuard sau asa ceva mia dat o eroare-->http://img41.imageshack.us/img41/2645/eroarev.jpg.Plss care ma puteti ajuta raspundeti cat de repede puteti.Eu nush de la ce poate fi :-??

BTW nui prima data cand joc iSRO am jucat timp de un an...pana acu vreo 2-3luni cand am aflat de ecsro si sjsro.Tot de atunci nu mai am clientu :D

Posted

Sal all...

Am scos ieri clientu dp siteu official Peer2peer(p2p) si azi l-am instalat.Dupa ce si-a facut update-u mia aparut o eroare da nu am apucat sa ii fac printscreen.Apoi cand am intrat in joc , dupa ce iti apare porcaria aia cu GameGuard sau asa ceva mia dat o eroare-->http://img41.imageshack.us/img41/2645/eroarev.jpg.Plss care ma puteti ajuta raspundeti cat de repede puteti.Eu nush de la ce poate fi :-??

BTW nui prima data cand joc iSRO am jucat timp de un an...pana acu vreo 2-3luni cand am aflat de ecsro si sjsro.Tot de atunci nu mai am clientu :D

eu zic sa incerci sa reinstalezi clientu

Posted

am vaz ca va apucati ktiva pe un nou server, ma bag si eu dak mai aveti nevoie de warior/cleric...

poti sa vii si stai pe post de clerick in pt

dami pm cu idu tau de mess/skype/msn

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...