ciupilan Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 +8 dupa updata o sa arate k +5 cu gow-ul acela de honor (alb)si iti zic eu ce se va intampla...intr-un final o sa ii dai +9 k na ne-am obisnuit toti k sa avem armele cu +impar +5 k +4 nu e fain..+7 k +6 nu sclipeste galben +9 k dk e +8 degeaba e k nu e albastru si na toti au +9 nu +8:))) si it zic eu k o sa ii dai o sa te frece atat de tare incat ii dai +:)))
Albert1994 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Sau poti sa faci alt bow +8...si, daca tot ai ''rezerva'' sa incerci unu la +9...j/k...or not :> Oricum..tu sti cum stai cu bani, etc... +8 e foarte bun, si cum a zis TzuYoshi un + nu se simte foarte mult... :tiphat:
serginio_aschi Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 cam asa o sa arate?http://img443.imageshack.us/i/14u8ahy.jpg/ http://g.imageshack.us/img443/14u8ahy.jpg/1/ http://img522.imageshack.us/i/ekhw01.jpg/ http://g.imageshack.us/img522/ekhw01.jpg/1/
Sleya Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 de frecat ma freaca sa ii dau +9 :)) dar nu o sa ii dau...probabil doar daca imi iau sun :)) ....altul +8 nu cred ca fac....o sa ma opresc la +7 de acum incolo....si le vand :D am nevoie de gold...dupa ce am facut +8 mai aveam un arc 98+5 fara immortal....si am incercat +6 dar a dat fail :D....noroc ca nu a disparut....o sa mai incerc:Psi in plus....alt motiv pentru care nu ii dau +9 este ca....acesta este cel mai bun bow de pe server...exceptand un sun care a cazut la magic pop...si pe langa asta....pe rome sunt doar 3 arme 98+9...si +8 poate inca 1 sau 2 :D dar nici un bow :)
_Kakuzu_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ma care stiti d c numi mere agbotu.....k ii dau start shi nu face nik sta pe loc
PsychoR0 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 cei care ar vrea sa se faca pe serverul care o sa apara la update sa imi dati pm ca sa vad care vine si spuneti si ce build faceti si idu de mess sau skype(cel mai bine ar fi sa fim numai euro ca sa facem lvl up fast) ca as vrea ca medusa sa fie luat de romani prima data :) poate ajungem si noi ca ptyu asta ati vazut ca au bagat costumul de inger la magic pop :D
BL1nK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ma care stiti d c numi mere agbotu.....k ii dau start shi nu face nik sta pe locpoate fi din cauza rangeului(verifica sa nu fie 0) sau buffuri (de ex concentration de la light dak teai buffat cu al 2lea si u il ai setat la bot pe al 3lea nu merge...)
_Kakuzu_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 dor pan aku mie mio mers pana ieri dupa ce am formatat kalkulatoru am instalat butu am copiat configu care il aveam inainte shi de akolo no mai mers
BL1nK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 imi place ''tipu'' o rupe pe tg dintr-un offering cu blue zerk (700k dmg )
_Kakuzu_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 imi place ''tipu'' o rupe pe tg dintr-un offering cu blue zerk (700k dmg ) Bl1nK dak vrei iti arat un videoclip kum rupe un arcas pur int la lvl 91
BL1nK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 dor pan aku mie mio mers pana ieri dupa ce am formatat kalkulatoru am instalat butu am copiat configu care il aveam inainte shi de akolo no mai mersfa alt config ca nu-ti ia mult...EDIT:astept vid cu arcasu :D
Albert1994 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=QnzoEUNMYeA Old times in Mars ^^ :tiphat:
sykz Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 4 hituri in TG Nu da foarte tare , eu la 85, full str, gap 9 , bow 85+6 fara zerk am dat 70k in mangyang http://img134.imageshack.us/img134/8084/sro2009062415422597.jpg
PsychoR0 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 mam uitat pe paginile anterioare si mam uitat ca mario sweet_boy_eu svkz bl1nk teg_eos nyuu badfist ati vrea sa va faceti (sleya este indecis)cei care va regasiti mai sus daca mai vreti sa va faceti pe server datimi pm cu idu de mess sau skype sau msn si spuneti si ce build va facetiavem nevoie de: 2warriori , 2 bard ,1 cleric , 3 wizzeu ma fac wizz :Dsi acel 1 cleric sa fie full str ca sa poata da healacum ma duc sa ma culc, o sa va citesc mesajele mainenoapta buna la toti !!!
ghitzal02 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 mam uitat pe paginile anterioare si mam uitat ca mario sweet_boy_eu svkz bl1nk teg_eos nyuu badfist ati vrea sa va faceti (sleya este indecis)cei care va regasiti mai sus daca mai vreti sa va faceti pe server datimi pm cu idu de mess sau skype sau msn si spuneti si ce build va facetiavem nevoie de: 2warriori , 2 bard ,1 cleric , 3 wizzeu ma fac wizz :Dsi acel 1 cleric sa fie full str ca sa poata da healacum ma duc sa ma culc, o sa va citesc mesajele mainenoapta buna la toti !!!ooo daca nu va deranjeaza si daca sunteti deacord as putea veni si eu am bot bun ar merge lvl bine sa facem totzi in auto share si sa fim euro.... bine inteles daca ma acceptati si pe mine :hail:
TzuYoshi Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 mam uitat pe paginile anterioare si mam uitat ca mario sweet_boy_eu svkz bl1nk teg_eos nyuu badfist ati vrea sa va faceti (sleya este indecis)cei care va regasiti mai sus daca mai vreti sa va faceti pe server datimi pm cu idu de mess sau skype sau msn si spuneti si ce build va facetiavem nevoie de: 2warriori , 2 bard ,1 cleric , 3 wizzeu ma fac wizz :Dsi acel 1 cleric sa fie full str ca sa poata da healacum ma duc sa ma culc, o sa va citesc mesajele mainenoapta buna la toti !!!Ce vreti voi sa faceti, e frumos. Dar sa impui omului ce build sa faca...uhmm... not quite cool.ooo daca nu va deranjeaza si daca sunteti deacord as putea veni si eu am bot bun ar merge lvl bine sa facem totzi in auto share si sa fim euro.... bine inteles daca ma acceptati si pe mine :hail:Nu trebuie sa te primeasca nimeni. Nu exista un leader, nu exista inca un server nou. Posteaza ca vrei sa te alaturi si este okey. Ca o sa fie 2 party`uri full *greu de crezut* e foarte okey.Va bagati premium sau mergeti normal la inceput?
calinut1 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 +8 dupa updata o sa arate k +5 cu gow-ul acela de honor (alb)si iti zic eu ce se va intampla...intr-un final o sa ii dai +9 k na ne-am obisnuit toti k sa avem armele cu +impar +5 k +4 nu e fain..+7 k +6 nu sclipeste galben +9 k dk e +8 degeaba e k nu e albastru si na toti au +9 nu +8:))) si it zic eu k o sa ii dai o sa te frece atat de tare incat ii dai +:)))dapoi cum sa nu il tenteze pe om sa dea +9 daca toti faceti zarva aici sa dea sau spunetzi ca o sa dea sigur. lasati'l in pace.
Florin_LOVE Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ce vreti voi sa faceti, e frumos. Dar sa impui omului ce build sa faca...uhmm... not quite cool.Nu trebuie sa te primeasca nimeni. Nu exista un leader, nu exista inca un server nou. Posteaza ca vrei sa te alaturi si este okey. Ca o sa fie 2 party`uri full *greu de crezut* e foarte okey.Va bagati premium sau mergeti normal la inceput?maaaaaaaa unde tot umbli nu team mai vazut de o saptamana
PsychoR0 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ce vreti voi sa faceti, e frumos. Dar sa impui omului ce build sa faca...uhmm... not quite cool.Nu trebuie sa te primeasca nimeni. Nu exista un leader, nu exista inca un server nou. Posteaza ca vrei sa te alaturi si este okey. Ca o sa fie 2 party`uri full *greu de crezut* e foarte okey.Va bagati premium sau mergeti normal la inceput?nu inpun la nimeni ce sa se faca, doar am dast niste indicatii ce vuilduri ar trebui sa fimgandestete unpic: daca am vrea toti sa ne facem wizz?sa fim un pt full numai wizz, cine ar mai tanka? am muri toti in primele 5 minutedaca am fi numai warriori am face un lvl la pastele cailordaca am fi numai bards am face un lvl pe saptamanadeci vreau sa fie ordinesa stim de la inceput ce builduri sa facem, ca sa nu ne trezim dupaia "dar stai ca ne lipseste un tanker" sau ceva de genuas vrea sa fim legiti majoritatea timpului :)de premium mam gandit sa bag numai daca este neaparata nevoie adica daca stau 10-15 minute sa intru pe server e totul ok dar daca stau cu orele sa intru atunci imi iau prem(silver)si as vrea sa stam mai mult timp on, adica sa nu intram 1 ora pe zi ca sa ne distramputem face pt euro si cu bot, din cate am inteles exista programe cu care sa buffezi pt membersam o problema cu sbotu, am luat dc pe toate charele si de dimineatza cand sa intru nu ma lasa antivirusu sa il deschidma gandesc ca poate e virusul lor pentru programele folosite sau am luat virusul de pe netdar de pe net eu nu downloadez nimic nici macar muzica sau filme pentru ca mi le cumpar :|pana acum nu am mai avut aceasta problema si folosesc ca antivirus avast4 cu licenta
_Kakuzu_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 mas baga sh yo....dar nush ce char sami fak mar tenta un rouge/cleric