Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nyu se va numi serverul nou :P

Btw, clericii nu sunt noobi, sunt un suport foarte important :)

da, clericii nu sunt nubi, decat cand joc eu cu ei :)

si am intrebat cum se va numi serverul noi crezand ca s-a anuntat (din pacate timpul nu-mi permite sa stau si pe forumuri de sro), in plus vroiam sa stiu fiindca sunt multe servere cu [NEW] si probabil nu voi observa cand va fi unul nou.Te rog, abtine-te de la ironii; data trecuta am intors celalt obraz si tot mi-am luat warn, nu vreau ca de data aceasta motivatia warnului sa fie "flame" (desi nu-mi sta in caracter) in loc de 'spam'.

Posted

bl1nk daca magic pop iti da cutia aia sa o duci la mosh nu ai castigat ce ai vrut

foloseste un card alege ceva si mai sus de item scrie ca nu ai luat ce doreai dar mai ai o sansa.. l mosh

... din cate stiam eu (dar poate ma insel), la magic pop oricum iti da o cutiuta... difera culoarea.. daca e verde, ai pierdut (in sensul ca iti da altceva decat ai vrut, bineinteles mai putin valoros), iar daca ai noroc iti da o cutiuta rosie, pe care o schimbi pe itemul ales la acelasi NPC care iti preschimba si cutiuta verde ...

... :tiphat:

Posted

@firewall: ca sa iti apara din nou configul la loader: start>run> "D:\Games\Silkroad\Loader.exe" /cfg . In ghilimele scrii pathul la locul unde se afla loaderul(in folderul silkroad) si pastrezi ghilimelele. :tiphat:

Posted

Ahh,de aia tot gaseam playeri din uniunea avalon care faceau pt non stop pe tsro :D

Oricum,bv lor pentru cat au tinut FW.Cred k erau cu adevarat legits(sa-i vedeti ce frumos joaca pe tsro)

Posted

as dori si eu un program sau cv dlvl .......multimesc anticipat

PS:imi cer scuze dau a fost postat in maginile din urma acest subiesc.. :hail:

Posted

La sbot se poate vedea dk mai foloseste cineva contu in acelasi timp?

nu..incearca sa intri de pe 2 calculatoare simultan..daca merge inseamna ca doar tu il folosesti..daca nu inseamna ca e cazu sa schimbi parola ...

Posted

da, clericii nu sunt nubi, decat cand joc eu cu ei :)

si am intrebat cum se va numi serverul noi crezand ca s-a anuntat (din pacate timpul nu-mi permite sa stau si pe forumuri de sro), in plus vroiam sa stiu fiindca sunt multe servere cu [NEW] si probabil nu voi observa cand va fi unul nou.Te rog, abtine-te de la ironii; data trecuta am intors celalt obraz si tot mi-am luat warn, nu vreau ca de data aceasta motivatia warnului sa fie "flame" (desi nu-mi sta in caracter) in loc de 'spam'.

Nu mai stie lumea de gluma.... :( eu am glumit cu tine si vad ca tu crezi ca te iau la misto..

Si ca tot vorbim de fortress... pe rome tot _TheAngels_ a ramas la jangan... cine ar fi crezut ca un roman (masterul: EternaL) reuseste sa o mentina atata timp... si bandit au luat-o turcalaii: Hell

Posted

^ shIft^ RATAT, acum un minut

Cresa de gaming

Inscris: 5-June 09

ce morti matii ma ? bai pro gamer tu ma iei la misto ? daca esti RATAT si nu stii ce e ala farm adevarat taci frate...ti se pare ca e filmu modificat ? cum..?

--------------------

Farming a noob this summer...

foarte profesional :) imi plac astia care se cred asa smecheri in spatele unui monitor ;)

@Lord_Bogdan noi avem fortareata pentru ca alte guilde tari si unite nu mai sunt pe rome ...toti sunt impartiti ...

Posted

cel mai recent:

am o veste pentru tine....din pacate trista sad.gif...Mos Craciun nu exista...si nici iepurasul de paste 20.gif ...slap youreself and stop dreaming boy ^^....incetez sa mai imi irosesc timpul cu tine 21.gif bafta la farmul tau galactic 21.gif

altu:

in 2 luni si ceva....da si eu am cel mai bun spot din samarkand....unde se intersecteaza huns cu ongs wink.gif acolo fac dlvl si e super spotul....si iti garantez ca nu faci mai mult ca mine smile.gif faceam in jur de 50 k pe zi non stop bot

aia nu e nici o dovada...so....viseaza in continuare

bafta

mai sunt cateva...si devine chiar evenrvant...stii foarte bine ca nu am facut nimic la video dar tot ai continuat sa negi...si stiam ca o sa postezi cand te`am injurat...si faza aia cu in fata monitorului...bai..sunt satul de dastia care folosesc vorba asta de ratati ... neh o sa iau warn dar ... ma rog

Posted

mai sunt cateva...si devine chiar evenrvant...stii foarte bine ca nu am facut nimic la video dar tot ai continuat sa negi...si stiam ca o sa postezi cand te`am injurat...si faza aia cu in fata monitorului...bai..sunt satul de dastia care folosesc vorba asta de ratati ... neh o sa iau warn dar ... ma rog

ti-am mai zis odata...ai auzit vreodata de sony vegas pro? editezi video cum vrei tu ii faci ce vrei ;)

daca tu imi zici mie ca faci 50 k sp in 6-7 ore normal ca a trebuit sa iti spun adevarul....mos craciun nu exista...din cauza asta a trebuit sa ma injuri?chiar asa de mult te afecteaza faptul ca mos craciun si iepurasul de paste nu sunt reali? :| ....daca esti satul de astia care folosesc vorba ai cu in spatele monitorului...de ce iti place sa te dai mare din spatele unui monitor? :-? cati ani ai? 14-16? mama ta stie ce limbaj colorat ai? :-?

Posted

crezi ca as depune atata efort doar ca sa te impresionez pe tn ? tu acum incerci sa ma provoci...iar si iar...ma iei la misto ... te`am mai intrebat intr`un post..nu crezi ca ai prea mult tupeu ? 15 ani am ... multumit ? tu cati ani ai ? dupa cum ai vorbit ar trebuii sa dai MULT mai mult de 16 ani...si fac pariu ca tu nu ai mai mult de ... 23 din postu tau asa se vede ... daca vroiam sa editez nu editam sa fie acolo 2mil si cva d sp ? sau io stiu sa`mi fac arma +9 ... sau orice altcva...a ? ce zici ?

Posted

are rost sa incerci +7 fara prem +?

Nu are rost nici cu premium =)) tre sa ai gold, elixire si co#@e :lol:

@Sleya

Daca nu bagi la +9 nu rezolvi nimic =)) :whistle:

Posted

@Sleya

Eu zic sa nu incerce +9 ca are o sansa foooarte mare sa ii dea fail... oricum +8 o sa arate super dupa update... eu m-as multumi cu un +8 si nu as risca, dat fiind ca ai ajuns atat de departe... Are puterea unui arc de lvl 106, ce conteaaza 1 level diferentza acum?

Posted

@Sleya

fa si tu ultima arma +8....sa vedem tu ai tupeu sa dai +9? :))

il las +8 ca dupa update va arata marfa ;)

Posted

bani am si elixire...dar nu am premium +, ci doar premium silver. Probabil voi lua un alt staff de 98 cu imortal pe el....macar sa-l pastrez pe actualul la +5 sa am cu ce bate...

EDIT: Am uitat sa zic gz Sleya^^ :cool2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...