Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ciupilan... fratele tau mai mic \ mare a luat hack.. pe 1 staller cu 100kk si pe 1 gold bot.. 3 kk :clap: si stiam ca se va intampla pt ca ieri am pus gold boti pe laptopul colegului care are keylogger.. de unde? NU STIU...

acum incerc sa verific si al 2lea staller ala avea vreo 2 min cred.. si 2 behemonts.. si singura posibilitate ca acel keylogger sa fie pe laptopt este : Loaderul de la rumata.. dar acum nu mai retin daca avea sa nu windowsul reinstalat.. dupa ce am pus eu loaderul...

asa ca pazitiva spatele cu loaderul.. am ajuns la concluzia ca merita 40-45 lei [pt main char..] un prem silver

uff nasol de mine e bine k stiu exact de unde am luat keyloggeru si de acum stiu sa ma feresc.... si ink ceva nush ce are dar si sbotu are un trojan dar nu sunt sigur k e keylogger sau e folosit pt acel autoconnect:D dar dk ai avg in pc nu poti folosi sbotu pt ca iti va zice k ai un trojan numit genius_wxcs ceva de genu:D app koila u ce antivirus ai:D ma bate gandu sa imi iau un kaspersky platit :)

Posted

eu si cu albert suntem in black_angels... tare tata are ala..

da ... mai ales la ce globale am vazut ca dadea ... ''WTB SUN Set light armor, i offer better than any1 on this srv''...si iara WTB sun 1h sword....

infine...bravo lui

:tiphat:

Posted

uff nasol de mine e bine k stiu exact de unde am luat keyloggeru si de acum stiu sa ma feresc.... si ink ceva nush ce are dar si sbotu are un trojan dar nu sunt sigur k e keylogger sau e folosit pt acel autoconnect:D dar dk ai avg in pc nu poti folosi sbotu pt ca iti va zice k ai un trojan numit genius_wxcs ceva de genu:D app koila u ce antivirus ai:D ma bate gandu sa imi iau un kaspersky platit :)

ai sa razi ... nu am antivirus folosesc doar doctor spyware.. dar acum pe 22 iulie devin un OM mare.. si bun de munca.. am sa imi achizitionez un PC nou.. si atunci cred ca dau 80lei 110 lei pe un antivirus.. bitdifender.. e super.. [ala platici mocangiilor.. e valabil pentru aia care imi vor zice ca e de 2 lei]

asa cum am mai zis.. nu e laptopul meu.. eu stau in camin.. si is cvam praf astia

PS: al 2 lea goldbot pwned.. vreo 3-4 mil dp el..

Posted

GAAAAAAAAAAAAH hate my life -______- "" de 4 zile caut un bow de dg 3 pentru level 21 :| am Imagine IPB"Strong Iron Bow"(Lv 16) si imi trebuie "Aamant Iron Bow"(Lv 21).Efectiv nu pot sa fac level :|

Posted

wohooo cel mai mare dmg al meu :D http://img26.imageshack.us/img26/5286/sro2009062413262028.jpg

nu eram atent si am dat cu pumnu in zona cu "print screen" si am apasat pe F12 ^^

Posted

13k x 3h =39 k in 3 ore cu prem si sp ticket....fara ticket ar insemna sa faci ...21 h x 4k=84 k in 21 de ore fara ticket....84+39 = 123 k sp pe zi....vreau sa vad si eu un screen shot cu sp-urile tale...si apoi la 24 de ore....alt screen shot sa vedem daca faci 123 k sp pe zi :)

P.S. : poate ca tie iti arata la sbot ca faci 13 k sp pe ora dar ia incearca sa dai un refresh acolo la bot ;) ca de multe ori nu merge bine

nu fac 123k sp / zi ... nu tin calculatoru non-stop....vreo 11ore pe zii farmez...la sbot nu pot sa dau refresh,nu exista optiunea,dau doar reset stats cand incepe premiumu si ticketu...ma rog .. am ajuns sa ne certam pe ce amount de sp iau eu ? ...

frumos dmg psycho...

Posted

pai ma

de la lvl 20-27 fie ca ai premium fie ca nai tot atatea sp faci ;) ,te rog inainte sa vii sa imi spui ca nui adevarat gandestete bine

nu conteaza cu ce char farmezi chiar deloc la sp, pentru ca de ex hai sa zicem ca la lvl 27 incepi dlvl

sa zicem ca farmam 500k sp amandoi

u cu un barder, eu cu un blader

u o sa termini inaintea mea pentru ca e mai rapid

u poti face dlvl de 2 ori pe zi si eu doar 1 data

cand o sa faci 500k sp o sa fi facut dlvl de 30 de ori sa zicem

si eu cand o sa am 500k sp tot de 30 de ori am facut dlvl

vreau sa iti demonstrez ca vorba lui sleya : ai face 130k sp pe zi daca ai sta non stop, insa asa ceva nu se poate, u in acele 3 ore de premium faci cat as face eu 6 ore fara premium ;)

:closed:

deci maxim poti sa faci 30-40k sp cu ticket de sp pentru ca nu poti mai mult

ms pentru dmg :P

Posted

pai ma

de la lvl 20-27 fie ca ai premium fie ca nai tot atatea sp faci ;) ,te rog inainte sa vii sa imi spui ca nui adevarat gandestete bine

nu conteaza cu ce char farmezi chiar deloc la sp, pentru ca de ex hai sa zicem ca la lvl 27 incepi dlvl

sa zicem ca farmam 500k sp amandoi

u cu un barder, eu cu un blader

u o sa termini inaintea mea pentru ca e mai rapid

u poti face dlvl de 2 ori pe zi si eu doar 1 data

cand o sa faci 500k sp o sa fi facut dlvl de 30 de ori sa zicem

si eu cand o sa am 500k sp tot de 30 de ori am facut dlvl

vreau sa iti demonstrez ca vorba lui sleya : ai face 130k sp pe zi daca ai sta non stop, insa asa ceva nu se poate, u in acele 3 ore de premium faci cat as face eu 6 ore fara premium ;)

deci maxim poti sa faci 30-40k sp cu ticket de sp pentru ca nu poti mai mult

ms pentru dmg :P

asa e..fac tot la fel de multe dar le fac un pic mai repede...sp pe zi fac doar vreo 50k poate daca stau mai mult 60...dlvl tine mult..de la 27 la 18..

Posted

de unde naiba ati venit cu cumulu asta de spuri pe zi:))) .. eu numa ce miam terminat nobu de farmat si am folosit tiket si tot nu luam 100k sp pe zi:))) dak stateam o zi luam in jur de 30k sp ...voi vorbiti sa va aflati in treaba sau habar nu aveti despre ce vorbiti.....mai bine recunoasteti k sunteti pe langa subiect si lasatio balta cu spurile voastre...thoamneee

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...