Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

imi da eroare asta cand cumpar sbotu: We cannot process your payment at this time. Please retry your purchase with a different payment method. Contact PayPal Customer Service if you need further assistance.

ce sa fac? :((

Posted

imi da eroare asta cand cumpar sbotu: We cannot process your payment at this time. Please retry your purchase with a different payment method. Contact PayPal Customer Service if you need further assistance.

ce sa fac? :((

ce card ai?

PlS datimi si mie un cont in sjsro :D ofer cont isro 47 ++

wrong section! nu aici e thear-ul pt sjSRO!

Posted

http://img194.imageshack.us/i/buhahahha.jpg/

:rofl2: de banii aia imi iau : Logan [Nou sa am garantie sunt patriot imi cumpara masina autohtona] 5 Pc-uri cu o configuratie de NASA .. si imi fac si 50 de conturi lvl 100 FF si imi raman si bani pentru a plati facturile de NET + Curent si 1 angajat care sa vegheze la buna desfasurare a farmingului .. :tiphat:

Posted

ce card ai?

wrong section! nu aici e thear-ul pt sjSRO!

mastercard mondo de la banca transilvania, dar a mers sa cumpar silk cu el de nenumarate ori... am 30 de lei pe card, oare trebuie sa mai pun si de asta imi da eroare?

Cat timp sta deschis paymentu pentru new customers?

Defapt vad ca foloseste cardul de debit(Visa Electron) deoarece cel de credit(mastercard mondo) l-am pus pe alt account paypal dar am uitat emailul si cand vreau sa il recuerez nu se intampla nik :/

Posted

mastercard mondo de la banca transilvania, dar a mers sa cumpar silk cu el de nenumarate ori... am 30 de lei pe card, oare trebuie sa mai pun si de asta imi da eroare?

Cat timp sta deschis paymentu pentru new customers?

majoritatea folosesc visa de la BCR....daca nu iti merge....e simplu....te duci la BCR imi bagi mie bani pe card....si iti cumpar eu sbot :) ....daca ai incredere desigur

vanzarile nu stau prea mult deschise.....

Posted

majoritatea folosesc visa de la BCR....daca nu iti merge....e simplu....te duci la BCR imi bagi mie bani pe card....si iti cumpar eu sbot :) ....daca ai incredere desigur

eu am visa elecrton de la raiffeisen:d ma bagat la silk de numa numa la vro 10 acounturi si boti tot asa :D

Posted (edited)

Sleya e scammer[gluma] .. isi cumpara el mai intai.. .. eu is mai de incredere :gun:

Edited by koila
Posted

Ce naiba!? Ce inseamna asta? Ca cineva cu ip acela a incercat sa-mi atace calc? or WTF?

http://img268.imageshack.us/img268/1965/89258507.jpg

sry de off!

Nu te ataca nimeni. E un idiot din New York care iti scaneaza porturile.

Posted

lvl 100 rogue/cleric vs lvl 99 nuker s/s whit suns :D

enjoy....Rome FTW

nice...dar rogue...without daggers in pvp get`s pwnd badly ^^

:tiphat:

Posted

Sleya e scammer[gluma] .. isi cumpara el mai intai.. .. eu is mai de incredere :gun:

stati ca nu am spus ca am nevoie sa imi cumpere cineva :)) multumesc mult la toti.. dar o sa gasesc o solutie, oricum maine plec la bunici deci nu prea are rost sa imi iau... daca nu gasesc nicio solutie apelez la voi :) ms mult (si tie si lui sleya)

Posted

IP`ul ala e mort(0 hosts).

Ai prieteni americani pe msn/messenger?:)

Oricum cu bitdefenderul care il ai,n-ai nicio grija.

ON: Ziceti-mi va rog un build bun de goldbot.

Posted

stati ca nu am spus ca am nevoie sa imi cumpere cineva :)) multumesc mult la toti.. dar o sa gasesc o solutie, oricum maine plec la bunici deci nu prea are rost sa imi iau... daca nu gasesc nicio solutie apelez la voi :) ms mult (si tie si lui sleya)

pana te intorci tu o sa se inchida vanzarile :D daca tin pana maine dimineata deschis...e bine :)

Posted

IP`ul ala e mort(0 hosts).

Ai prieteni americani pe msn/messenger?:)

Oricum cu bitdefenderul care il ai,n-ai nicio grija.

ON: Ziceti-mi va rog un build bun de goldbot.

wizz/cleric like always

Guest zealoth
Posted

cati playeri suporta un server din ala oare? k mereu is pline toate :) :beer:

macar de nu ar da d/c dupa cateva incercari... pfff

Posted

OT: Build bun de goldbot>>>> archer

OF: Ahh am luat sbot de pe accountul primit de la un prieten si dupa 5 min s-au deschis vanzarile noi...puteam face alt cont... :banghead::banghead::banghead:

EDIT: @zealoth: ia-ti testosterone loader si poti sa apesi enter pana te plictisesti ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...