Albert1994 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 SBOT Purchase status:* new customers: open* old customers: openGzz pentru staff :tiphat:
calinut1 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 imi da eroare asta cand cumpar sbotu: We cannot process your payment at this time. Please retry your purchase with a different payment method. Contact PayPal Customer Service if you need further assistance.ce sa fac? :((
YO_ZoZo_sRo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 PlS datimi si mie un cont in sjsro :D ofer cont isro 47 ++
HellCritical Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 imi da eroare asta cand cumpar sbotu: We cannot process your payment at this time. Please retry your purchase with a different payment method. Contact PayPal Customer Service if you need further assistance.ce sa fac? :((ce card ai?PlS datimi si mie un cont in sjsro :D ofer cont isro 47 ++wrong section! nu aici e thear-ul pt sjSRO!
koila Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 http://img194.imageshack.us/i/buhahahha.jpg/ :rofl2: de banii aia imi iau : Logan [Nou sa am garantie sunt patriot imi cumpara masina autohtona] 5 Pc-uri cu o configuratie de NASA .. si imi fac si 50 de conturi lvl 100 FF si imi raman si bani pentru a plati facturile de NET + Curent si 1 angajat care sa vegheze la buna desfasurare a farmingului .. :tiphat:
calinut1 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ce card ai?wrong section! nu aici e thear-ul pt sjSRO!mastercard mondo de la banca transilvania, dar a mers sa cumpar silk cu el de nenumarate ori... am 30 de lei pe card, oare trebuie sa mai pun si de asta imi da eroare?Cat timp sta deschis paymentu pentru new customers?Defapt vad ca foloseste cardul de debit(Visa Electron) deoarece cel de credit(mastercard mondo) l-am pus pe alt account paypal dar am uitat emailul si cand vreau sa il recuerez nu se intampla nik :/
Sleya Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 mastercard mondo de la banca transilvania, dar a mers sa cumpar silk cu el de nenumarate ori... am 30 de lei pe card, oare trebuie sa mai pun si de asta imi da eroare?Cat timp sta deschis paymentu pentru new customers?majoritatea folosesc visa de la BCR....daca nu iti merge....e simplu....te duci la BCR imi bagi mie bani pe card....si iti cumpar eu sbot :) ....daca ai incredere desigur vanzarile nu stau prea mult deschise.....
ciupilan Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 majoritatea folosesc visa de la BCR....daca nu iti merge....e simplu....te duci la BCR imi bagi mie bani pe card....si iti cumpar eu sbot :) ....daca ai incredere desigur vanzarile nu stau prea mult deschise.....eu am visa elecrton de la raiffeisen:d ma bagat la silk de numa numa la vro 10 acounturi si boti tot asa :D
koila Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 (edited) majoritatea folosesc visa de la BCR....daca nu iti merge....e simplu....te duci la BCR imi bagi mie bani pe card....si iti cumpar eu sbot :) ....daca ai incredere desigur vanzarile nu stau prea mult deschise..... Sleya e scammer[gluma] .. isi cumpara el mai intai.. .. eu is mai de incredere Edited June 23, 2009 by koila
HellCritical Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ce naiba!? Ce inseamna asta? Ca cineva cu ip acela a incercat sa-mi atace calc? or WTF?http://img268.imageshack.us/img268/1965/89258507.jpgsry de off!
Sleya Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 lvl 100 rogue/cleric vs lvl 99 nuker s/s whit suns :D enjoy....Rome FTW
Erhard Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ce naiba!? Ce inseamna asta? Ca cineva cu ip acela a incercat sa-mi atace calc? or WTF?http://img268.imageshack.us/img268/1965/89258507.jpgsry de off!Nu te ataca nimeni. E un idiot din New York care iti scaneaza porturile.
IINeoII Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 lvl 100 rogue/cleric vs lvl 99 nuker s/s whit suns :D enjoy....Rome FTW nice...dar rogue...without daggers in pvp get`s pwnd badly ^^ :tiphat:
sweet_boy_eu Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 www.silkroad-gold.com :tiphat: hehe mi`a iesit staff-ul de 64sos +5 ... vin mai tz si cu o poza :Pdupa cum v`am zis k vin cu o poza :D
HellCritical Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 http://www.ip-adress.com/ip_tracer/209.250.225.50ms de linkNu te ataca nimeni. E un idiot din New York care iti scaneaza porturile.ok :D ms de raspuns :)dupa cum v`am zis k vin cu o poza :Dbravo... acum am observat si eu ca la staff este Twohand staff :D
calinut1 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Sleya e scammer[gluma] .. isi cumpara el mai intai.. .. eu is mai de incredere stati ca nu am spus ca am nevoie sa imi cumpere cineva :)) multumesc mult la toti.. dar o sa gasesc o solutie, oricum maine plec la bunici deci nu prea are rost sa imi iau... daca nu gasesc nicio solutie apelez la voi :) ms mult (si tie si lui sleya) :tiphat:
Alex92 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 IP`ul ala e mort(0 hosts).Ai prieteni americani pe msn/messenger?:)Oricum cu bitdefenderul care il ai,n-ai nicio grija.ON: Ziceti-mi va rog un build bun de goldbot.
Sleya Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 stati ca nu am spus ca am nevoie sa imi cumpere cineva :)) multumesc mult la toti.. dar o sa gasesc o solutie, oricum maine plec la bunici deci nu prea are rost sa imi iau... daca nu gasesc nicio solutie apelez la voi :) ms mult (si tie si lui sleya) :tiphat:pana te intorci tu o sa se inchida vanzarile :D daca tin pana maine dimineata deschis...e bine :)
cri2032 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 IP`ul ala e mort(0 hosts).Ai prieteni americani pe msn/messenger?:)Oricum cu bitdefenderul care il ai,n-ai nicio grija.ON: Ziceti-mi va rog un build bun de goldbot.wizz/cleric like always
_Kakuzu_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 wizz/cleric like always wizz/bard ar merge k ii usor de farmat:D
Guest zealoth Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 cati playeri suporta un server din ala oare? k mereu is pline toate :) :beer: macar de nu ar da d/c dupa cateva incercari... pfff
Dr4q_Sti3 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 nush ce te mai chinui e gold bot bard si atat :)) si daca ai sp mai bagi la cleric
serginio_aschi Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 OT: Build bun de goldbot>>>> archer OF: Ahh am luat sbot de pe accountul primit de la un prieten si dupa 5 min s-au deschis vanzarile noi...puteam face alt cont... EDIT: @zealoth: ia-ti testosterone loader si poti sa apesi enter pana te plictisesti ;)