Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

http://img198.imageshack.us/i/sro2009062313093417.jpg/ ohhh da !!! shi contu meu :X

porcarie =)) e heuksal/cold/fire?:)) sau cum?:)) dupa ce ca e si cu phy atk ... :)) imi e mila de tine =)) banuiesc ca char acela este praf :-j

Posted

porcarie =)) e heuksal/cold/fire?:)) sau cum?:)) dupa ce ca e si cu phy atk ... :)) imi e mila de tine =)) banuiesc ca char acela este praf :-j

hai sa nu descurajam asa omu..ok ? poate e incepator....poate un prieten i`a dat caracteru..

ON:116k sp :P

Posted

http://img198.imageshack.us/i/sro2009062313093417.jpg/ ohhh da !!! shi contu meu :X

din cate vad eu....este heuksal/ice....niste light si niste force :| ....tu ai facut charul sau l-ai cumparat/hackerit? :-?

Posted

bn mah ca esti tu cel mai tare din sro

daca baiatu e la inceput ce vrei aqum...

Posted

bine ma gata... :)) acum sariti toti pe mn ca am spus adevarul?

@YO_ZoZo_sRo: ia toate item-ele dp char vinde-le si fa un char bun de la 0 :tiphat:

@R_SupeRstaR: acum 1 pagina a spus ca are char heuksal/cold/fire ^^

Posted

Jucatori de SRO cu Copy\Paste chars.. vedeti ca am postat mai sus un char glavier 98 cu heuskal \ ice \ fire.. va rupe ala.. daca are ice nu inseamna ca foloseste Snow Shield.. in fata lu ala nu exista glavier.. sa il merleasca nici cu sox

Posted

Jucatori de SRO cu Copy\Paste chars.. vedeti ca am postat mai sus un char glavier 98 cu heuskal \ ice \ fire.. va rupe ala.. daca are ice nu inseamna ca foloseste Snow Shield.. in fata lu ala nu exista glavier.. sa il merleasca nici cu sox

Eu la bladerul meu am adaugat din "greseala" 22 de puncte in int, si tankam super mult cu snow shield... pot sa spun ca ice este super :)

Posted

Eu la bladerul meu am adaugat din "greseala" 22 de puncte in int, si tankam super mult cu snow shield... pot sa spun ca ice este super :)

man...2-10 puncte mai zic ca scapi din greseala :D dar....22 :o din greseala?:D lol .... :P anyways....era bun buildul tau la blader :P

Nyuu depinde ce vrei....int sau str....precizeaza si tu :P

eu tot la un spear hybrid ma gandesc :( ...heuksal+fire.....ma oftic ca am vandut charul Intef...probabil acum era 90 ++ :(

Posted

"din greseala 22 de puncte"?

io am bagat din "greseala" 3 puncte str la nukeru meu, dar 22 nush daca este din greseala :))

poate ca nu stiai pe atunci ce inseamna int sau str, asa cum a facut si koila cu glavieru lui hybrid :)) si eu la fel cu glavieru meu hybrid

man...2-10 puncte mai zic ca scapi din greseala :D dar....22 :o din greseala?:D lol .... :P anyways....era bun buildul tau la blader :P

eu tot la un spear hybrid ma gandesc :( ...heuksal+fire.....ma oftic ca am vandut charul Intef...probabil acum era 90 ++ :(

candva ziceai ca preferi "ceva care sa fie full> full str sau full int"

teai razgandit intre timp?

a dat failed bowu :(

a disparut steadyu deci e bn ca iam pus :))

e +4 mai stau cateva zile si ii incerc +5

Posted

candva ziceai ca preferi "ceva care sa fie full> full str sau full int"

teai razgandit intre timp?

da...prefer full str sau full int....dar....m-am plictisit....pe blader am jucat....pe bower....pe xbower.....pe wizz....pe nuker full int....pe glavier....

sincer cel mai mult imi plac skills de la heuksal.....nukurile de la fire...si ice....mie dor de primul meu char.....noop str hybrid glavier :D....deaia vreau hybrid spear....da o sa il fac 1:2 (1str/2int) :P

in legatura cu bowul....better luck next time :D ...asta e ...mai se intampla sa dea si fail

eu astept sa isi bage unul silk azi sa imi ia si mie immortal :D ca eu nu dau banii pe asa ceva :)) si dupa o sa incerc si eu +6 la arcul de 98

Posted

Ioi glumeam si eu... nu a fost din greseala.. nu stiam cum sta treaba cu silkul pe atunci. Pentru cei care au jucat pe rome la fel avea si zneghii bladerul si a fost printre cei mai buni de pe server mult timp....

Posted

chestia e ca am vazut destul de multi blade/sword + shield in garment , banuiesc ca full str. they are imbaa =D Deci un blade/sword str, ce build ?^_^

Posted

chestia e ca am vazut destul de multi blade/sword + shield in garment , banuiesc ca full str. they are imbaa =D Deci un blade/sword str, ce build ?^_^

pentru str....blade/shield ....fire/bicheon 100....light 80 ice 20 :D ....garment

@Lord_Bogdan da man...zneghii intotdeauna a avut builduri bune :D ....tin minte ca a omorat yarkan la lvl 7x ca blader hybrid...

Posted

fa-ti spear hybrid: heuksal/cold/light... si tine mag atk la 90% :tiphat:

eu asa am char :D

Posted

da un build bun poate fi shi pure int 100 pacheon/fire/light k rupe la unici buildu asta

mdeah.....parerea mea e ca moare instant...no snow shield...no shield defence...no phys defence....moare imediat... :-??

si nu vreau heuksal/cold/light pentru ca am jucat pe nuker bicheon/cold/light.....vreau ceva now :D ....o sa fac fire/heuksal 100....light 52.....ice 48 :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...