Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Narcotic
Posted

in legatura su slym cu siguranta are aparatori pe aici :(:(

Alt nub :lol :hair:

Ce treaba am eu cu Slym ma ?!

Posted

vorba unuia care a postat un comment referitor la filmuletele cu boti :

"nice catch. but u missed something. they all have bought silk it seems. they had monkey/bunny/white wolf etc. so SRO will never ban them. "

Posted

referitor la cele 2 filmulete cu boti

iata ce a raspuns unul din moderatorii de pe silkroadonline forums :

" I have referred the video to the team in Korea for reference and asked them to evaluate it.

Determining the use of a bot program to catch individual bot users is a multi phase process that takes time. We need to be one hundred percent sure that a user is a bot user before we can actually ban them. Also, the accumulated knowledge of analyzing each confirmed bot user adds to our database used to create anti-bot measures for the game.

While we would like to dedicate more of our time to monitoring bot activity, in reality we are still short staffed and focused more on developing security measures for the game and the website. Also, we are developing new anti bot and cheat programs for the game, which take time to develop but will be put in place once they are ready.

On the bright side, we have just hired two new GMs who are in training. As soon as the new GMs have completed their training, they will aid greatly in servicing our users in the game.

- morningdew"

Guest samasung
Posted

Daca vreti cate 4 milioane in silkroad, fac reclama, imi dau o palma.

Posted

samasung, pe ce server ?? mi-ar prinde bine :)

Posted

nu este site fantoma :) este un forum, care are ca premiu cate 4 milioane pentru primii 5 useri care ajung la 75 de posturi. Cand se va termina concursul vor aparea alte premii pentru alte jocuri. ;)

Deci nu poate fi si te fantoma.

Posted

Sall all ''vand'' si eu un cont de silkroad...caracterul are lvl 21 glavie/male cu specificatiile din semntarura si este pe serverul Olympus.nu ma mai joc pt ca m-am plictisit.are iteme destul de bune pe el si ceva bani...daca aveti nevoie de bani va transfer de pe contul lu sorumea 200.000gold daca luati caracterul asta.

Pretul este o sticla de cola pentru cei din Craiova,daca nu se gaseste nimeni din Craiova vedem cum facem cu cei din afara.

Posted

nu este site fantoma :) este un forum, care are ca premiu cate 4 milioane pentru primii 5 useri care ajung la 75 de posturi. Cand se va termina concursul vor aparea alte premii pentru alte jocuri. ;)

Deci nu poate fi si te fantoma.

Sa fim seriosi...de unde face asta rost pe nush ce server de 5 milioane ...daca nici macar nu stie pe unde joc !! el poate are gold doar pe un server...

Posted

te rog sa nu mai fi ironic, am zis sa intrati pentru detalii.Daca intrai si citeai scria serverul Athens.

Vor urma premii in wow, kal online si alte jocuri. Va asteptam ;)

Posted

te rog sa nu mai fi ironic, am zis sa intrati pentru detalii.Daca intrai si citeai scria serverul Athens.

Vor urma premii in wow, kal online si alte jocuri. Va asteptam ;)

ne astepti nu ne astepti asta e reclama din cate stiu eu :error:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...