Guest Narcotic Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 in legatura su slym cu siguranta are aparatori pe aici :(:( Alt nub :lol Ce treaba am eu cu Slym ma ?!
defiler666 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 BlackCurse de la ce level poti intra in guildul TechArmy ? Nu exista o limita de level din cate stiu eu...dar nah , nush daca mai ai loc ca e full guildu !
xmts Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ultima strigare 23mil=20$ doar serverul Athens...accept egold si moneybookers
silknoob Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 lista cu ultimii boti (prinsi) http://www.silkroadonline.net/sro_board/bh...mp;TopicID=3191 apropos de boti nu stiu pe ce serv au fost facute filmele , dar sigur ati observat si voi acelasi lucru pe la mujigi ps credeti ca de valentine's day va fi vreun event ??
smuggster Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 in legatura cu botii asa e si pe tibet la ujigi si mujigi nici nu pot sa omor ca imi fac 5 ks si toti sunt pe arc
wine Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 vorba unuia care a postat un comment referitor la filmuletele cu boti : "nice catch. but u missed something. they all have bought silk it seems. they had monkey/bunny/white wolf etc. so SRO will never ban them. "
silknoob Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 poate a mai fost postat , poate nu oricum sper sa va fie de folosun calculator super ptr sp-uri http://bobtheveg.dyndns.org/SRO/Char_Build_Applet/
silknoob Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Roc--monstrul unic ptr lvl 100 http://www.youtube.com/watch?v=NEdNdKWM7m0...ted&search= ce mic e :D
FINE Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Super event...nu numai level-ing...si cata "bossu" :tiphat:
wine Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 La inceput am crezut ca nu e lvl 100 dar dupaia cand am vazut ca da damage la unu de lvl 80 23000 m-am linistit
silknoob Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 referitor la cele 2 filmulete cu boti iata ce a raspuns unul din moderatorii de pe silkroadonline forums : " I have referred the video to the team in Korea for reference and asked them to evaluate it. Determining the use of a bot program to catch individual bot users is a multi phase process that takes time. We need to be one hundred percent sure that a user is a bot user before we can actually ban them. Also, the accumulated knowledge of analyzing each confirmed bot user adds to our database used to create anti-bot measures for the game. While we would like to dedicate more of our time to monitoring bot activity, in reality we are still short staffed and focused more on developing security measures for the game and the website. Also, we are developing new anti bot and cheat programs for the game, which take time to develop but will be put in place once they are ready. On the bright side, we have just hired two new GMs who are in training. As soon as the new GMs have completed their training, they will aid greatly in servicing our users in the game. - morningdew"
Skalgar_RO Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Roc--monstrul unic ptr lvl 100 http://www.youtube.com/watch?v=NEdNdKWM7m0...ted&search= ce mic e :D Doamne ala este 2/3 din ecran. Super tare. :cool2:
adyzaha Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Alt nub :lol Ce treaba am eu cu Slym ma ?! hmm nub esti tu! a pomenit cineva de tine ??nu m-am referit la o persoana anume !!
Whatevbla Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 frumos si colorat :D si din cauza asta nu ma pot opri din jucat :(
Guest samasung Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Daca vreti cate 4 milioane in silkroad, fac reclama, imi dau o palma.
Guest Borsek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 samasung, pe ce server ?? mi-ar prinde bine :)
defiler666 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 @samsaung : ahahahahhah....vezi'ti de treaba cu site'urile tale fantoma !! nu ai sa gasesti in viata ta asa ceva ... (pe moca) !!
xmts Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 nu este site fantoma :) este un forum, care are ca premiu cate 4 milioane pentru primii 5 useri care ajung la 75 de posturi. Cand se va termina concursul vor aparea alte premii pentru alte jocuri. ;)Deci nu poate fi si te fantoma.
NoNamed Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Sall all ''vand'' si eu un cont de silkroad...caracterul are lvl 21 glavie/male cu specificatiile din semntarura si este pe serverul Olympus.nu ma mai joc pt ca m-am plictisit.are iteme destul de bune pe el si ceva bani...daca aveti nevoie de bani va transfer de pe contul lu sorumea 200.000gold daca luati caracterul asta.Pretul este o sticla de cola pentru cei din Craiova,daca nu se gaseste nimeni din Craiova vedem cum facem cu cei din afara.
defiler666 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 nu este site fantoma :) este un forum, care are ca premiu cate 4 milioane pentru primii 5 useri care ajung la 75 de posturi. Cand se va termina concursul vor aparea alte premii pentru alte jocuri. ;)Deci nu poate fi si te fantoma.Sa fim seriosi...de unde face asta rost pe nush ce server de 5 milioane ...daca nici macar nu stie pe unde joc !! el poate are gold doar pe un server...
Whatevbla Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 vand cont cu lvl36 full int spear as cumpara cont cu lvl40+ full str blader (poate fi si 36 :P )
xmts Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 te rog sa nu mai fi ironic, am zis sa intrati pentru detalii.Daca intrai si citeai scria serverul Athens. Vor urma premii in wow, kal online si alte jocuri. Va asteptam ;)
wine Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 te rog sa nu mai fi ironic, am zis sa intrati pentru detalii.Daca intrai si citeai scria serverul Athens. Vor urma premii in wow, kal online si alte jocuri. Va asteptam ;)ne astepti nu ne astepti asta e reclama din cate stiu eu :error:
xmts Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 eu va ofer un concurs cinstit si voi ziceti ca este reclama :P
tene Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 pe ce server jucati caut un server cu multi romani... si clan