Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

salut..aceasi problema si la mine...launcher restarteaza...si daca vreau sa intru k loaderu zice ca nu e updatat silkroad-ul :( sper sa se remedieze cat mai rpd...bafta:)

Posted

s-a dat drumul la servere xD , dar nu imi merge sa fac update-ul T_T

stim... la nimeni nu merge.

btw astia chiar is josnici... lasa goldbotii sa intre deja pun pariu ca asta fac numai ca sa fie serverele crowded... uitativa numai la capacity. E ca pe 20 junie cu inspectia aia... ce oameni josnici...

Posted

.... mie imi zicea ca aveam media.pk2 damaged si am luato pe aia de demult... aia legita ce avea versiunea 1.92 :(( si acuma face update pana la 1.99 :(( and quess what... am zapp :((

Posted

mai dao naibii !!! nu era de ajuns ca ne chinuiam sa intram si pe server acuma isi bat joc de noi si la update, pt ce ? cu ce ii ajuta ?

Posted

bah ce drac are de nu imi mere :(( conection the servere has ended launcher will restarted si nu mai mere :((:(((

a spus koila ce sa faci...... mai Bine sa iti schimbi Semnatura GlaiV.... sa nu apara probleme...

glava- glavie....

Posted

LoL ce varza au copiat World Of Warcraft si nici macar nau facuto bine :|

nu prea are tangente cu wow sa stii

SRo e foarte diferit de wow mai bn roaga un admin sa iti dea delete la acc asha sa ne scape de prostia unora...

Posted

LoL ce varza au copiat World Of Warcraft si nici macar nau facuto bine :|

EDIT: Mi-am sters reply-ul ca sa nu iau warn. In general.. eu ti-am SUGERAT sa te duci de pe forum ca esti unul care sio facut cont numai ca sa spuna asta... Nu te pune nimeni sa e joci silkroad

Posted

:)) la mn pe server(eos) unu pe global il vindea pe isyutaru ...cica mai avea 10% hp si cerea 1 mil gold :)) da a venit inspectia din nou....si isyutaru nu a mai murit:))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...