Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

huh ati vazut hp la roc :o

1.451.891.045

O sa se lase bot pe Roc la asemenea HP... sau playerii o sa ramana fara degete in incercarile disperate de a-i rapi ceva din HP lui Roc...

That will hurt :D

Posted

1.451.891.045

O sa se lase bot pe Roc la asemenea HP... sau playerii o sa ramana fara degete in incercarile disperate de a-i rapi ceva din HP lui Roc...

That will hurt :D

Da si tre sal bata in 2 ore.....

Posted

Daca are cineva ocazia sa vada pe site cat dureaza inspectia de maine (de fapt de astazi, e trecut de 00:00), il rog sa posteze aici. Maine dimineata sunt mai mult ca sigur ca nu o sa imi mearga site-ul.

Multumesc anticipat :tiphat:

Posted

Daca are cineva ocazia sa vada pe site cat dureaza inspectia de maine (de fapt de astazi, e trecut de 00:00), il rog sa posteze aici. Maine dimineata sunt mai mult ca sigur ca nu o sa imi mearga site-ul.

Multumesc anticipat :tiphat:

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Jun 23, 2009 13:00(Silkroad Standard Time)

* We will make announcement of detailed information before weekly inspection.

Sper k am ajutat

Posted

ca tot postati despre Roc....se pare ca poate m-am inselat...a fost omorat de mai multe ori....sau nu stiu....anyways.....

here is a Roc kill :D

http://img268.imageshack.us/i/jxpivt.jpg/

I see SOX drops....manny :D hope you guys like the screen hehe

Posted

ca tot postati despre Roc....se pare ca poate m-am inselat...a fost omorat de mai multe ori....sau nu stiu....anyways.....

http://img268.imageshack.us/i/jxpivt.jpg

WTF 20+ elixires :o + 2 SOX..+ mult gold

Posted

WTF 20+ elires :o + 2 SOX..+ mult gold

sunt in jur de 13 dropuri normale....si vreo 4 SOX din cate am numarat eu...poate am gresit...ca imi cam pica ochii in gura de somn :D dar...totusi....nu cred eu ca va muri prea des Roc...cu ce spawn are...numai el si Devil shaitan care e lvl 105 vor face ravagii....in plus...daca nu e omorat Roc in 2 ore...toti sunt teleportati afara din dungeon :|

Posted

cei care folositi sbot imi puteti spune va rog unde pot sa vad cat timp imi mai ramane pana expira.... si inca ceva.... daca mai am cateva zile este vreo problema daca bag peste inca o luna adica se adauga?

Posted

no roc update this week :(

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Jun 23, 2009 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)

[Patch]

- Massive Bot Punishment will be done

- Chinese Opera Outfit Avatar will be added

- Holy Knight Outfit Avarta will be removed

- The new list of Magic Pop will be refreshed

Web

- GNGWC 2009 page will be posted

- Multilingual FAQ supports will be opened

- Premium E-mail Service use restriction will be removed

Posted

cred ca alea care arata ca SOX sunt acele iteme care pot fi purtate de ambele rase cred :-??

Roc Update

Informatii despre Roc si acolitii lui, despre noii monstri, despre iteme.. :tiphat:

asta e si pe www.silkroadonline.net

Posted

http://img268.imageshack.us/img268/4655/jxpivt.jpg

posibil ca acele dropuri de la roc care sunt bune si pt chines si euro sa fie sub forma de sox

Posted

:o si p unde vine roc? aoleu daka apuci sa iei alea te-ai imbogatit !!! :o dak incerci sa iei iteme da in tn?

pai itemele cad dupa ce il omori ...

Posted

cred ca alea care arata ca SOX sunt acele iteme care pot fi purtate de ambele rase cred :-??

asta e si pe www.silkroadonline.net

cand ai sa gasesti despre roc pe silkroadonline.net. zimi.. ma refer la mag atack la Hp la ce draq spaweanza.. da 2 clicuri pe acolo sa vezi ce este...

Posted

vam auzit pe aici ca spuneti ca daca insistam joymaxu baga costumele pe care leam propune :D

cum facem asta?

ca io as vrea sa bage costumul de inger sau cel de pirat(cel care se transforma in schelet noaptea)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...