shIft^ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 si cum reformatez pc? :-??cand ti`ai luat pc'ul cel care ti l`a .. pus in functiune ti`a instalat windows'ul .. xp ,sp2,vista de care ai tu..exact asta tre sa faci si tu..daca nu stii cheama pe cineva care se pricepe..
TzuYoshi Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 si cum reformatez pc? :-??Cum l`ai formatat asa il REformatezi.@shiftStii ce reprezinta avatarul tau ? :P
shIft^ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Cum l`ai formatat asa il REformatezi.@shiftStii ce reprezinta avatarul tau ? :Pnu prea...acum caut un avatar nou..dar sunt chiar curios..ce?
YO_ZoZo_sRo Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 mda...da nu lam format eu :(( :(( incerc sa scanez p internet da nuj ce are cu I.E 8
PsychoR0 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 la ce pc-u am eu credema k orice virus imi face lag... si din cate stiu eu keylogger se mai numeste si trojan deci face sigur lag pe pc-u meu... in fine:) o sa imi revin deja am schimbat pw:D app u pe koila nu l-ai recuperat? k na schimbai inapoi pw de pe sit:Deu tias sugera sa bagi windowsul din nou!!!keyloggeru din cate stiu nu prea poate fi dat afara din PC :-? si pana bagi windowsul cred ca ar fi bine sa te duci la un prieten care nare virusi in PC si sa schimbi pw la el acasa
YO_ZoZo_sRo Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 hai lasa ca si eu am un pc din epoca de piatra....e easy si pana mi se deskide mie pc se face crowed
Albert1994 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 WOOOOOThttp://img221.imageshack.us/i/sro2009062213441182.jpg/Doar 2 Traps!! :cool2: http://img141.imageshack.us/i/sro2009062213073119.jpg/Captain :Dhttp://img141.imageshack.us/i/sro2009062214390573.jpg/
YO_ZoZo_sRo Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 bv ma :right: :cool2: pe ce sv te joci? Cum e bersecu ala albastru?
Albert1994 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Thx Guys :tiphat: Joc pe srv Mars... Gz Bogdan ;) Soon in Korea :tiphat:
_fyr3wa1l_ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Salutaream si eu o intrebare, exista cumva vreo posibilitate de a cumpara cu bani reali gold in joc?
shIft^ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Thx Guys :tiphat: Joc pe srv Mars...Gz Bogdan ;)Soon in Korea :tiphat:uhmm mi se pare un pic cam ciudat...nu l`as cumpara
HellCritical Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Salutaream si eu o intrebare, exista cumva vreo posibilitate de a cumpara cu bani reali gold in joc?of course... www.silkroad-gold.com ! :tiphat:
Sleya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 gz albert :P si mie imi plac costumele alea care vor sa le bage pe ksro...arata marfa....chiar daca sunt weird :D
calinut1 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 vad ca la unii e titlul de Captain si la unii de General... intrebarea mea este... cum de unii au Captain si unii au Genral? stiu de questu le la lvl 95... dar trebuie sa faci alt quest pt titlul de Genera sau in primesti la nush ce lvl?multumesc anticipat
PsychoR0 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 vad ca la unii e titlul de captain si la unii de general... intrebarea mea este... cum de unii au captain si unii au genral? ms anticipatsunt 2 questuri ;) :captain ai la lvl 95 si general lvl 100 ( pentru chinezi)si Knight la lvl 95 si Baronet lvl 100 ( pentru euro)
koila Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 vad ca la unii e titlul de captain si la unii de general... intrebarea mea este... cum de unii au captain si unii au genral? ms anticipatCapitan lvl 95 Zerk Quest General lvl 100 Quest
leoky1208 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 salut..e posibil sa nu pot lua questu pt devil eye din cauza ca il am pe cel de l sniperi? mentionez k nici cel de la karra nu am putu sa il iau..sau din cauza ca nu am finalizat pe cele din dw cave?ms
ciupilan Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 salut..e posibil sa nu pot lua questu pt devil eye din cauza ca il am pe cel de l sniperi? mentionez k nici cel de la karra nu am putu sa il iau..sau din cauza ca nu am finalizat pe cele din dw cave?mspe cel de la kara stiu sigur k nu il poti lua dk nu il ai pe el cu ishyade facut (florile de gheata de 52) macar o singura data iar cel cu devil eye nu stiu ce sa zic:D
leoky1208 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 cel de le isahde nu lam facut...dar mie ciuda pt k nu pot lua questu de la devil eye...o sa incerc q life control sa termin questul la sniperi...poate am sa pot sal iau si pe cel de le demon eye/devil eye..ms oricumtot eu va sacai:d joi va fi fotress war si voi merge si eu pentru prima oara...poate cineva sami explice cam ce ar trebui sa fac? stiu doar atat: se aduna uniunile de guilde....q niste ciocane distrug portile...bati alte ununi..distrugi inima fortaretei si apoi o aperi...daca am gresit undeva va rog sami spuneti..ms
PsychoR0 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 cel de le isahde nu lam facut...dar mie ciuda pt k nu pot lua questu de la devil eye...o sa incerc q life control sa termin questul la sniperi...poate am sa pot sal iau si pe cel de le demon eye/devil eye..ms oricumtot eu va sacai:d joi va fi fotress war si voi merge si eu pentru prima oara...poate cineva sami explice cam ce ar trebui sa fac? stiu doar atat: se aduna uniunile de guilde....q niste ciocane distrug portile...bati alte ununi..distrugi inima fortaretei si apoi o aperi...daca am gresit undeva va rog sami spuneti..mscam ce ai zis u pe acolou ca lvl mic nici nu stiu ce sa iti recomand: sa ataci alti playeri sau sa distrugi obstacole cu ciocanuliti spun un lucru: sa nu ataci inima sau turnurile pentru ca acestea ataca si tie cred ca iti da 1 hit(pentru ca io cred ca ai lvl cam mic cand team auzit de sniper cu life control)u te poti duce ca sa tii locul ocupat :)) pentru ca in fortareatza pot intra numai 300 de persoane :)si cand ataci alti playeri ii ataci pe cei imbracati in rosu pentru ca o sa apareti ca la event: 1 echipa in rosu; 1 echipa in verde; 1 echipa in albastruu mereu o sa apari in verde ;)
calinut1 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Multumesc pt raspunsurile la intrebarea mea anteriorara.Se poate bota cu un rogue, si daca da, care subclass ar fi mai bun, cu ce arma si cu sau fara crossbow extreme/dagger desperate? multumesc anticipat din nou :) :tiphat:
PsychoR0 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Multumesc pt raspunsurile la intrebarea mea anteriorara.Se poate bota cu un rogue, si daca da, care subclass ar fi mai bun, cu ce arma si cu sau fara crossbow extreme/dagger desperate? multumesc anticipat din nou :) :tiphat:daca ai gold poti bota cu rogue/clerick(pentru ca daca ai gold poti cumpara drug of speed)si la lvl sa folosesti crossbow pentru ca ataci de la distanta ;)
leoky1208 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ms...am lv 69 q wizz..daca trag tare fac 72 pana joi(sper)...app calinutz eu am un rogue de 52 rogue/cleric q ambele arme...ca sa pui bot nu iti sugerez crossbow extreme sau dagger desperate...depinde si ce lv ai si unde bati..sugerez cleric pt k atunci cand folosesti unul din cele 2 buffuri...recovery division , blessspell ,healing cycle te ajuta ...pt ca crossbow extreme/dagger desperate iti reduc psy def,respectiv hp..da u face ce crezi ca e mai bn^_^