Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

8 lvl 100 bowers FF in party(cu premium plus,devil spirit si preferabil damage increase scrolls)...2 outside clerics for buffs & str...si faci ks la un party euro la medusa :tiphat:

Posted

@sleya - true

@neo - I se pare sec ca un chinese a omorat , nu ca e arcas.De la aparitia euro toti cred ca chinese sunt fail la unici , pvp ,fw si toate.Face it , un party de 8 arcasi cu 2 outside buffers e mai eficient decat un party de 8 wizards din multe motive.

1.Arcasul poate tanka fara warrior , wizard - not rly

2.Range la arcas e mai mare deci damage-ul de la Medusa ori nu ii atinge ori le da foarte putin.

3.Arcasul , prin range , sta la departare de Medusa si se fereste foarte usor de petrify .

Overall.Chinese bow pwns ^^

edit:Era sa uit, cel mai mare damage inregistrat pe Medusa a fost de la un arcas ^^.

Posted

edit:Era sa uit, cel mai mare damage inregistrat pe Medusa a fost de la un arcas ^^.

Nu te contrazic, dar partea cu cel mai mare dmg ... uhmm... nu prea cred.

Posted

a fost server restart, si eram in jangan, n-am mai avut timp sa ma duc la Lord sau Shaitan, si am mers dupa TG, si i-am facut lure vreo 10 min, dar bineinteles a venit un turk, si stiti ce fac turcii.

Posted

mai baga o fisa:)

Prietene, fisele tine`le pentru tine. Am zis ca nu cred. Trebuia sa dai un raspuns atat de ironic si plin de intelepciune? Whateva`.

"My highest crit hit on Medusa maybe the highest crit from an archer on medusa till now"

Macar citeste tot.

Posted

Ce se intampla? Toate serverele sunt check in afara de Alexander si Pacific:|Doar eu am aceasta problema sau si voi?

Pune la exceptions la firewall sro_client.exe, silkroad.exe, gameguard.des

daca nu umbla la C:\WINDOWS\system32\drivers\etc deschide-l cu notepad

# Copyright c 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments such as these may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a # symbol.
#
# For example
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

mie asa mi-a mers.

Posted

Gta acum le am pe toate la Crowed in afara de 1 :D da sunt full serverele :(( nu pot intra pe nici un srv:| Asa e mereu??? Nici macar nam intrat sa imi creez si eu un caracter sa vad cu ce sae mananca sro :))

Posted

Gta acum le am pe toate la Crowed in afara de 1 :D da sunt full serverele :(( nu pot intra pe nici un srv:| Asa e mereu??? Nici macar nam intrat sa imi creez si eu un caracter sa vad cu ce sae mananca sro :))

da cam tot timpul sunt full serverele dar eu intru intro ora deobicei

Posted

Prietene, fisele tine`le pentru tine. Am zis ca nu cred. Trebuia sa dai un raspuns atat de ironic si plin de intelepciune? Whateva`.

"My highest crit hit on Medusa maybe the highest crit from an archer on medusa till now"

Macar citeste tot.

din cate stiu eu si CRITICAL este considerat dmg..ai vazut tu mai mult de 400k pe medusa?guess not...keep dreaming :)

:tiphat:

Posted

Intelegi ce vrei. Eu ti`am subliniat faptul ca a zis FROM AN ARCHER !

Keep dreaming ?! Am facut vreo afirmatie a carei raspuns s`ar potrivi "keep dreaming" ?

P.S

Chiar daca este cel mai mare dmg *love it anyway*, nu vreau sa credeti ca am ceva cu archerii... doar ca ma gandesc ca un archer nu se compara cu un rogue pe daggere la crit.

Felicitari celui care a dat dmg`ul. Eu am zis ca nu cred, mi`ai aratat filmuletul - apreciez. Dar comentariile de prost gust tine`le pentru tine.

Posted

mai baga o fisa:)

stii .... ala a fost doar un ignore deffence ... un cleric cu ignore ar putea da 1 mil in medusa :P (asta cu buffuri de bard , cleric , zerk etc.)

apropo , grazz bogdan pt lvl 100

Posted

Majoritatea ati luat warn-uri iar v-am mai spus, daca nu va place cum scrie cineva nu il bagati inseama. SIMPLU, nu incepeti cu flame-uri si offtopicuri la adresa lui.

De la ce joc este avatarul tau? ^_^

stii .... ala a fost doar un ignore deffence ... un cleric cu ignore ar putea da 1 mil in medusa :P (asta cu buffuri de bard , cleric , zerk etc.)

apropo , grazz bogdan pt lvl 100

Ms man, dar nu cred ca da chiar 1mil imo.

Posted

off :

De la ce joc este avatarul tau?

Avatarul e de la filmul Final Fantasy : Advent Children :) [exista si joc dar este pe console]

on :

http://img199.imageshack.us/i/sro2009062120210584.jpg/

ce frumos e :X

Posted

ma fratilor..ati vazut voi dmg mai mare pe medusa..ca si eu sti ca batman ar da mai mult..dar nu la vazut nimeni ca era noapte da?:) :beer: cand ai PROOF atunci vii si o arati..nu spui ca ala AR FACE...si ala AR DREGE...eu spun ce am vazut....si stiu ca rogue-daggers are un critical enorm...

Posted

On 90 cap Rogue Dagger - >

ala era de la cap 80 din cate tin eu minte, si rogueul ala avea sun dagger :P

@Lord_Bogdan gzz pentru 100 ^^, esti primul de pe linkmania care ai facut 100

am sa fac si io in sptembrie sper :)

cred ca marti dupa inspectie dau fail la 6 iteme +3 :)) ca sa fiu sigur ca am sanse mai mari sa ajunga bowu +6 :D

DACA ar merge +6 sa ii dau imediat +7 sau sa astept pana martea viitoare la urmatoarea inspectie?

:pray: sa mearga +7

Posted

ma fratilor..ati vazut voi dmg mai mare pe medusa..ca si eu sti ca batman ar da mai mult..dar nu la vazut nimeni ca era noapte da?:) :beer: cand ai PROOF atunci vii si o arati..nu spui ca ala AR FACE...si ala AR DREGE...eu spun ce am vazut....si stiu ca rogue-daggers are un critical enorm...

Cred ca tu ai o problema. Una mare !!

"Felicitari celui care a dat dmg`ul. Eu am zis ca nu cred, mi`ai aratat filmuletul - apreciez. Dar comentariile de prost gust tine`le pentru tine." - Asta am zis eu - ca sa iti amintesc.

Cati ani ai? Ma iei cu glume gen "batman da dmg dar e noapte si nu vede nimeni". The fuck is this ?

Crezi ca esti mai interesant daca arunci un strop din sarcasmul tau sec? Nu esti deloc, asa ca potoleste`te cu prostiile astea. Raspunde ca o persoana matura *daca esti in stare*. Ti se pare dificil ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...