silknoob Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 silknoob mersi dar nu gasejti mare lucru despre arcasi in particulardaca erai mai atent vedeai ca e si un ghid ptr arcas http://sro.mmosite.com/guides/build/build2.shtml aici aproape toate buldurile( inclusiv arcas) http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=19902 si un ghid ptr hibrid character http://www.silkroadforums.com/viewtopic.ph...ighlight=hibridspor la citit si sa auzim de bine :D
sronoob Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tu imi zici mie ce nu am vazut ?? de cand joci tu sro mai baietel ?? Daca ai fost atent...am zis ca un nuker poate sa ii faca probleme unui blader ! Citeste si posturile din urma ... sau numai de dragu de a face un post ?? :error: P.S Pentru tine special asa...eu eram level 66 si m-am batut cu un nuker de 72....nu il omoram,dar nici el pe mine !! si am renuntat ! Solider iti poate confirma ...daca nu ma crezi. Joc din aprilie 06 si am jucat si joc 100 % legit,spre deosebire de tine.Nu sunt un forumist si nu ma simt mai bine daca am nu stiu cate posturi.Oricum jumate din posturile tale sunt despre nu stiu ce faimoasa ghilda a ta si recrutari.Nukerul ala de 72 era praf,daca nu e in stare sa faca unul cu sase levele mai mic ca el,sper ca esti de acord.
The Wizard Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 am si io un full str pe fire si blade, vreau sa bag la fire si blade mastery max, la light si cold cat imi recomandati si cam ce skilluri sa bag?
defiler666 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Joc din aprilie 06 si am jucat si joc 100 % legit,spre deosebire de tine.Nu sunt un forumist si nu ma simt mai bine daca am nu stiu cate posturi.Oricum jumate din posturile tale sunt despre nu stiu ce faimoasa ghilda a ta si recrutari.Nukerul ala de 72 era praf,daca nu e in stare sa faca unul cu sase levele mai mic ca el,sper ca esti de acord.Dar de unde stii tu cat joc eu ?? macar daca tot te lauzi cu atat timp de cand joci .. ai trecut de lev 30 ?? dupa numele de pe forum ... Sa stii ca nukeru nu era praf...doar ca eu il tineam numai in knock-down'uri si am renuntat la un moment dat !
xmts Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Va salut! Daca sunteti interesati, vand bani pe serverul Athens.20mil=24$ accept egold sau moneybookers.
wine Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Joc din aprilie 06 si am jucat si joc 100 % legit,spre deosebire de tine.Nu sunt un forumist si nu ma simt mai bine daca am nu stiu cate posturi.Oricum jumate din posturile tale sunt despre nu stiu ce faimoasa ghilda a ta si recrutari.Nukerul ala de 72 era praf,daca nu e in stare sa faca unul cu sase levele mai mic ca el,sper ca esti de acord.Uite cum sta treaba ...nukeru abia apuca sa il atinga deoarece era mai mult pe jos.Inca un lucru pentru tine am observat un pvp dintre un nuker de 67 si un blader de 66... a fost plictistor dar din 3 lupte 3 a castigat bladeru adica toate....deci nu poti spune ca bladeru e praf sau ca nukeru e mai tare ca el...
The Wizard Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ma gandesc de ceva vreme daca merita sa iti faci un caracter full str, o fi el cel mai bun in pvp, dar daca ati observat, pvp in sro nu prea e, azi ma bateam cu un thief de lvl cu mine, full str, nici unu nu murea, tot pvp se baza pe care ramane primu fara potiuni, in cazut asta mie mi-a cazut netu... macar am rupt 5 turci pana am dat de asta :Dsi tot asa am vazut pvp intre int si care bloca lovitura castia ga lupta puteti sa trageti si singuri concluzia, oricum io raman la bladerul meu
Guest editor Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Fratilor nu v-ati saturat de atat gaming? Iata ceva mai placut: fata zilei pe www.roon.ro sau direct la poze: http://apps.roon.ro/tools/topbild/index.shtml In fiecare zi e alta fata!
The Wizard Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ia l********a ca acolo ai fata de la pag 5 si parca a*****u are de la pag 3 am pus ** sa nu fac reclama :Daici se discuta sro
silknoob Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 iar cearta... SKY nu te mai pune la mintea oricarui prost...nu se merita, uita-te ce panarama era in posturile anterioare cu X si Y, cine stie poate iar e ala....sincer nu ma intereseaza dar da-o draq de treaba. Vreti sa suferim de SRO? care joaca mai mult "sronoob" ? intai schimba-ti nick-ul si apoi intra aici sa mananci gogoshi k ne-am saturatP.S. Exista Yahoo ! Messenger, MSN Messenger, PM de la forum (PRIVATE MESSAGE), etc...Fii tu destept si cedeaza Sky, iti zic nu se merita...EDIT :Cat despre tine "SILKNOOB" intai fa-ti un caracter bun, apoi intra aici sa te dai MARE CUNOSCATOR de iSRO. CITAT Signature, silknoob : "Build: hibrid 2str-1int,blade/sword,fire-ice-lightning"aloooo, treaba ta ce ai cu unii si cu altii , dar cu mine....??? acel forumist a vrut info despre cum sa-si faca arcasul eu i-am aratat niste linkuri(cred ca nu a vazut de prima data si m-am repetat un pic mai clar) ;de unde pana unde ai tras tu concluzia ca ma dau mare???? si in alta ordine de idei FIECARE ISI FACE CHARACTERUL ASA CUM VREA (eu joc doar de placere )iar nikul meu este doar o autoironie vis-a vis de cunoasterea tuturor posibilitatilor din joc (ii respect pe toti de pe acest forum ptr faptul ca au incercat sa-si impartaseasca cunostintele lor)ieu te-am luat peste picior ...am pretentia sa citesti si apoi sa tragi o concluzie matura daca se poate , daca nu tineti frustrarile ptr tinespor la joc
defiler666 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 aloooo, treaba ta ce ai cu unii si cu altii , dar cu mine....??? acel forumist a vrut info despre cum sa-si faca arcasul eu i-am aratat niste linkuri(cred ca nu a vazut de prima data si m-am repetat un pic mai clar) ;de unde pana unde ai tras tu concluzia ca ma dau mare???? si in alta ordine de idei FIECARE ISI FACE CHARACTERUL ASA CUM VREA (eu joc doar de placere )iar nikul meu este doar o autoironie vis-a vis de cunoasterea tuturor posibilitatilor din joc (ii respect pe toti de pe acest forum ptr faptul ca au incercat sa-si impartaseasca cunostintele lor)ieu te-am luat peste picior ...am pretentia sa citesti si apoi sa tragi o concluzie matura daca se poate , daca nu tineti frustrarile ptr tinespor la jocTu ai spus ca eu sunt praf..adica "charu" meu e praf la pvp ! sau ceva de genu...si eu te'am contrazis !! stiu ca nu ai dreptate din propria experienta !! decat ne'am certa pe aici pe forum...mai bine veziti de jocu tau si de charu tau si am incheiat discutia cu asta ! :dontknow:
defiler666 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Imi cer scuze pentru dublu post...imi dadea o eroare la primu !
Guest sro_player Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Stie cineva ce inseamna acele valori din paranteze la un skil :dontknow: De exemplu nuke fire prima carte 123~205(250%) ce inseamna acel 250% ? :D
xmts Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ultima oferta 20mil=20$ accept egold sau moneybookers...mai ieftin nu gasiti!
defiler666 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Stie cineva ce inseamna acele valori din paranteze la un skil :dontknow: De exemplu nuke fire prima carte 123~205(250%) ce inseamna acel 250% ? :D250% e sansa sa ia foc mobu ! daca e de la fire ...nush sigur !
smuggster Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 nu pot sa iti dau o explicatie concreta dar iti spun din propria experienta ca (,) cu cat e mai mare acel (%) de la un skil cu atat va da damage mai mare :D
silknoob Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Tu ai spus ca eu sunt praf..adica "charu" meu e praf la pvp ! sau ceva de genu...si eu te'am contrazis !! stiu ca nu ai dreptate din propria experienta !! decat ne'am certa pe aici pe forum...mai bine veziti de jocu tau si de charu tau si am incheiat discutia cu asta ! :dontknow: defiler te rog , am tot respectul ptr tine , NU EU AM ZIS ASTA :angry1: e un altul "sronoob" ce dk nu vreau sa ma cert cu nimeni :beer: sper sa nu se mai repete situatia de vreo cateva pagini in urma cand unu era MinimaI si altul Minimal( sau poate era acelasi?) oricum NU am treaba cu sronoob( poate doar ca mi-a copiat partial nick-ul ) nu tin neaparat sa postez pot deveni din nou cititor daca asta va calma spiritele :crybaby:
defiler666 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nu m'am referit la tine...era vorba despre Sronoob ! chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni , dar el a spus ca bladeru meu e praf la pvp si l'am contrazis bineinteles ! Cred ca ar fi timpu sa discutam despre probleme/informatii despre Sro !
Guest Narcotic Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 defiler te rog , am tot respectul ptr tine , NU EU AM ZIS ASTA :angry1: e un altul "sronoob" ce dk nu vreau sa ma cert cu nimeni :beer: sper sa nu se mai repete situatia de vreo cateva pagini in urma cand unu era MinimaI si altul Minimal( sau poate era acelasi?) oricum NU am treaba cu sronoob( poate doar ca mi-a copiat partial nick-ul ) nu tin neaparat sa postez pot deveni din nou cititor daca asta va calma spiritele :crybaby: Care e problema ta cu Minimal ? :angry1:
Guest Narcotic Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Geniule, cand afirmi ceva... argumenteaza !Eu am problema cu fratii dinamita aia 2
adyzaha Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 nu pot sa iti dau o explicatie concreta dar iti spun din propria experienta ca (,) cu cat e mai mare acel (%) de la un skil cu atat va da damage mai mare :Dsunt de aceeasi parere cu tine
silknoob Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Care e problema ta cu Minimal ? :angry1:offf eu nu am nimic cu nimeni doar am dat un exemplu de 2 nume aproape identice :Minimal ---MinimaIsilknoob----sronoobconturi diferite --persoane diferite asa cred (cel putin eu NU sunt sronoob)end of story ---cititi cu atentie si fara graba posturile :readthis: si un link oarecarehttp://www.silkroadforums.com/viewtopic.ph...;highlight=slymPS am pus adresa ca fapt divers doar atatPS 2 Blackcurse ref la sos sper sa pot pune si eu shieldul SOM 42 DROP :dance: si daca ne intalnim in reallife dau o bere :beer: eu nu port pica la nimeni gata ca mi s-a terminat serviciul
adyzaha Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 offf eu nu am nimic cu nimeni doar am dat un exemplu de 2 nume aproape identice :Minimal ---MinimaIsilknoob----sronoobconturi diferite --persoane diferite asa cred (cel putin eu NU sunt sronoob)end of story ---cititi cu atentie si fara graba posturile :readthis: si un link oarecum ingrijorator http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=27764cred ca slym are aparatori pe aiciPS am pus adresa ca fapt divers doar atatPS 2 Blackcurse ref la sos sper sa pot pune si eu shieldul SOM 42 DROP :dance: si daca ne intalnim in reallife dau o bere :beer: eu nu port pica la nimeni gata ca mi s-a terminat serviciulnu are rost sa dai atatea explicatii !!! cine a vrut sa inteleaga a inteles cine nu oricum nu v-a intelege nici de'acum incoloin legatura su slym cu siguranta are aparatori pe aici :(:(
EvilToileT Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 BlackCurse de la ce level poti intra in guildul TechArmy ?