IINeoII Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 am mai facut adineaori un arc de 98+5.... acu am 2...sa vad...daca iese un +7... dau de baut :))EDIT:Neuitand sa ma laud :D LVL UP ^^
Sleya Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 am mai facut adineaori un arc de 98+5.... acu am 2...sa vad...daca iese un +7... dau de baut :))EDIT:Neuitand sa ma laud :D LVL UP ^^GZ pentru lvl si +5 :D succes pentru +7 :P
Albert1994 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 am mai facut adineaori un arc de 98+5.... acu am 2...sa vad...daca iese un +7... dau de baut :))EDIT:Neuitand sa ma laud :D LVL UP ^^Gzz Neo :cool2: :tiphat:
Kiidu Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 am mai facut adineaori un arc de 98+5.... acu am 2...sa vad...daca iese un +7... dau de baut :))EDIT:Neuitand sa ma laud :D LVL UP ^^gzz :) deci pt bow e bun buildu 100pacheon/100fire/80light/20cold?
Albert1994 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 gzz :) deci pt bow e bun buildu 100pacheon/100fire/80light/20cold?Da e foarte bun ;) ^^BTW Welcome in Black_Angels :D :tiphat:
Kiidu Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 :) ms ... sa vad cum fac ca acuma am lvl 82 si am asa 81pacheon/81fire/81light/30 cold :(
Albert1994 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 :) ms ... sa vad cum fac ca acuma am lvl 82 si am asa 81pacheon/81fire/81light/30 cold :(Pai poti sa le tii asa (light si cold) pina cind o sa terbuiasca sa urci skilurile in 100 si nu o sa mai ai mastery...deci poti sa le dai dlvl si dupaia :) :tiphat:
<3 eXe ;x Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Nu Are Rost Sa Te Apuci De SRO :rofl2:Asa scrii si la scoala \ liceu \ facultate? :crybaby:Edit: Am Editat Postu Ca Ar Fi Jenant Sa Ma Pun La Mintea Ta Pt Ca Nai Inteles Ca Un Om Scrie Cum Poate/Trebuie Nu Cum Vrei TU!.... ( No Offence)Btw:Ma Poate Ajuta Si Pe MIne Cineva Cu Niste Informatii Despre SRO?MultumescP.s: Nu Incepeti Un FLAME Pe Tema Asta
Sleya Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 (edited) Edit: Am Editat Postu Ca Ar Fi Jenant Sa Ma Pun La Mintea Ta Pt Ca Nai Inteles Ca Un Om Scrie Cum Poate/Trebuie Nu Cum Vrei TU!.... ( No Offence)Btw:Ma Poate Ajuta Si Pe MIne Cineva Cu Niste Informatii Despre SRO?MultumescP.s: Nu Incepeti Un FLAME Pe Tema Astadegeaba ai editat tu post-ul ca eu am apucat sa citesc ce scrisesei inainte :) deci deja esti jenantdaca ai avea minte ai sti sa scrii corect si ai sti ca nu se scrie fiecare cuvant cu majusculain plus nu ai avea cum sa te pui la mintea lui koila pentru ca nu este un copil de gradinita spre deosebire de tine....care vii aici si pentru faptul ca te-a luat putin peste picior incepi sa il jignesti.o sa te intrebi ca si mai devreme...."ce ma F... pe mine grija?" ma F... pentru ca...koila este un membru respectat pe aici...si vii tu un newbie si incepi sa jignesti... :-j ON: luni dimineata am si eu lvl up :PWarn up Edited June 21, 2009 by Forbidden
<3 eXe ;x Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 degeaba ai editat tu post-ul ca eu am apucat sa citesc ce scrisesei inainte :) deci deja esti jenantdaca ai avea minte ai sti sa scrii corect si ai sti ca nu se scrie fiecare cuvant cu majusculain plus nu ai avea cum sa te pui la mintea lui koila pentru ca nu este un copil de gradinita spre deosebire de tine....care vii aici si pentru faptul ca te-a luat putin peste picior incepi sa il jignesti.o sa te intrebi ca si mai devreme...."ce ma F... pe mine grija?" ma F... pentru ca...koila este un membru respectat pe aici...si vii tu un newbie si incepi sa jignesti... :-j ON: luni dimineata am si eu lvl up :PIn legatura cu scrisu...Citeste ce ai scris tu de 3-4 ori si ai sa iti dai seama ca si u esti jenant :D.Respectu se castiga nu se cumpara...Teai gandit ca poate si eu sa vil castig candva??Poate ca acum este un inceput:> :> On: Pe ce server pot intra si eu ca sa ma ajute si pe mine cineva cu niste informatii?Multumesc
>.>iPwnN44ps<.< Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Gz Gz Gz Sleya pentru set si tot.+1 . Ai dreptate , koila e veteran pe aici, dar nu cred ca isi pune mintea cu toti ...norocul lor.Neo dai de baut daca iti iese , si koila ai o bere de la mine daca imi iese +7 spearul .Ca sa inchei , noapte buna si o seara placuta.edit:exe poate o sa ne castigi respectul , poate nu.Dar un lucru e sigur.Atat timp cat esti corect si te comporti ca atare o sa ai numai de castigat , in viata si oriunde, pentru ca nesimtirea si ea este rasplatita ca atare.Servere poti sa te uiti prin diverse semnaturi ale noastre.Ti-as recomanda un server nou , dar nu are rost pentru ca e la fel de mare trafficul si full de idioti ca restul . Vezi unde mai ai prieteni , sau convinge-ti un prieten sa vina cu tine pe un server si gata . :tiphat: gn8 m8's
koila Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 @>.>iPwnN44ps<.< daca ai sa folosesti ceea ce am postat eu mai sus.. iti recomand sa te opresti daca unul din iteme tia iesit +4 sau +5 {incercad sa ii dai faild} daca ai premium ar fi super un logout sau daca nu .. dai teleport dintrun oras in altu...exe team atacat pentru felul tau de a scrie, nu facem discriminari aici [cei cu , capul pe umeri] dar azi ai venit cu urmatorul format de text : Buna Ziua . Maine sunt sigur ca ai sa apari aici cu alte combinatii de Pitzi sau Coca nimeni nu este dator sa isi cumpere dictionarul vostru!!! abtinete din a ma jigni ca vom sfarsi injurandune ca in mahala... si sa stii ca de acolo am plecat si am un tel in viata sa fiu INGINER :D Dau o Sampanie la toti dupa licenta... :tiphat:
<3 eXe ;x Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Gz Gz Gz Sleya pentru set si tot.+1 . Ai dreptate , koila e veteran pe aici, dar nu cred ca isi pune mintea cu toti ...norocul lor.Neo dai de baut daca iti iese , si koila ai o bere de la mine daca imi iese +7 spearul .Ca sa inchei , noapte buna si o seara placuta.edit:exe poate o sa ne castigi respectul , poate nu.Dar un lucru e sigur.Atat timp cat esti corect si te comporti ca atare o sa ai numai de castigat , in viata si oriunde, pentru ca nesimtirea si ea este rasplatita ca atare.Servere poti sa te uiti prin diverse semnaturi ale noastre.Ti-as recomanda un server nou , dar nu are rost pentru ca e la fel de mare trafficul si full de idioti ca restul . Vezi unde mai ai prieteni , sau convinge-ti un prieten sa vina cu tine pe un server si gata . :tiphat: gn8 m8'sAsta era si ideea....miam dat seama ca am gresit in postu acela si daia lam editat :D Multumesc pentru sfaturi:)Am vazut intrun post anterior ca in SRO este neaparat nevoie de bot :) Este adevarat? Dupa cum zicea si Alex este acel tip de joc cu Grid la greu?...adica nu se merita sa faci q(care si asa sunt destul de putine din cate am citit) si trebuie doar hunt hunt hunt@koila daca tu crezi asta atunci imi cer scuze:) nu am chef de flame sau asta dar ...sincer nu prea vad rostu la ceea ce ai zis tu:) w/e nu conteaza nu mam suparat :)(sper ca nici tu/voi) .Sa lasam Off-topicu si flame :) Bafta la examen :cool2:
koila Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Asta era si ideea....miam dat seama ca am gresit in postu acela si daia lam editat :D Multumesc pentru sfaturi:)Am vazut intrun post anterior ca in SRO este neaparat nevoie de bot :) Este adevarat? Dupa cum zicea si Alex este acel tip de joc cu Grid la greu?...adica nu se merita sa faci q(care si asa sunt destul de putine din cate am citit) si trebuie doar hunt hunt hunt@koila daca tu crezi asta atunci imi cer scuze:) nu am chef de flame sau asta dar ...sincer nu prea vad rostu la ceea ce ai zis tu:) w/e nu conteaza nu mam suparat :)(sper ca nici tu/voi) .Sa lasam Off-topicu si flame :)exe, pentru inceput trebuie sa joci Legit handgrind ca sa intelegi cu ce se papa SRO-ul dupa ce iti faci N charuri [daca ai mai jucat MMO-uri iti va fi usor]. Sunt unele Questuri care sunt dragute. Cel mai mult in acest joc este nevoie de SILK [Moneda cu care poti cumpara din Item Mall chesti care te ajuta sa ai viata usoara in joc].Dupa ce ai capatat putina experienta , sau dupa ce ai devenit addicted poti sa apelezi la diversi "prieteni" sa te ajute sa aduni cate mai multe milioane de puncte experienta. si sunt destule!!!cum ti sa sugerat intrun post anterior cel mai bine e sa te apuci pe un server nou... in 2 sapt posibil sa apara unul NOU nout dar 100% se va umple in primele 10 ore de golb boti, ideea e ca se incepe super misto , party share si multe minunatii...
<3 eXe ;x Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 exe, pentru inceput trebuie sa joci Legit handgrind ca sa intelegi cu ce se papa SRO-ul dupa ce iti faci N charuri [daca ai mai jucat MMO-uri iti va fi usor]. Sunt unele Questuri care sunt dragute. Cel mai mult in acest joc este nevoie de SILK [Moneda cu care poti cumpara din Item Mall chesti care te ajuta sa ai viata usoara in joc].Dupa ce ai capatat putina experienta , sau dupa ce ai devenit addicted poti sa apelezi la diversi "prieteni" sa te ajute sa aduni cate mai multe milioane de puncte experienta. si sunt destule!!!cum ti sa sugerat intrun post anterior cel mai bine e sa te apuci pe un server nou... in 2 sapt posibil sa apara unul NOU nout dar 100% se va umple in primele 10 ore de golb boti, ideea e ca se incepe super misto , party share si multe minunatii...Okey ms am sa tin cont de ce miai zis ;)Am sa danlodez intai jocul si o sa intru pe un server la "nimereala" sa vad si eu cu ce sa mananca SRO :)
koila Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 E un joc in care daca nu "trisezi" esti un nimic.. cu greu supravetuiesti
sykz Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 eh, insf am dat up la 85 (am poza da nu-i vad rostu de a o pune ) cu toate penele de curent si de net. aku farm :kar: . ce zice-ti de setu meu , merge la gap ? Scot 300-350 sp pe ora .http://www.rev6.com/player/RedSea/_SYK_.html
calinut1 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 cam cat costa un luck stone de 8D acum? Dar de 9D? Dar de 10D?Cu cat as putea vinde un wolf lvl 42? Multumesc anticipat.
koila Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 eh, insf am dat up la 85 (am poza da nu-i vad rostu de a o pune ) cu toate penele de curent si de net. aku farm :kar: . ce zice-ti de setu meu , merge la gap ? Scot 300-350 sp pe ora .http://www.rev6.com/player/RedSea/_SYK_.htmlPlusurile mai putin conteaza.. cel mai mult conteaza atributele de STR INT Parry @calinut1 ceea ce ne ceri tu este foarte greu de apreciat.. pentru ca preturile difera de la un server la altul.. cel mai bine ai sa obtii un pret corect consultand Stall Net de pe serverul pe care joci :tiphat:Edit : @sykz parfum dai gap .. si cauta un spot bun [incearca in cave-ul din Jng.. in B1]
sykz Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Plusurile mai putin conteaza.. cel mai mult conteaza atributele de STR INT Parry @calinut1 ceea ce ne ceri tu este foarte greu de apreciat.. pentru ca preturile difera de la un server la altul.. cel mai bine ai sa obtii un pret corect consultand Stall Net de pe serverul pe care joci :tiphat:Am avut grija sa fie toate FB , am vreo 3 cu str 5 da in rest is toate 6, la int la fel si la parry au toate
Aenon Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 (edited) Edit: Am Editat Postu Ca Ar Fi Jenant Sa Ma Pun La Mintea Ta Pt Ca Nai Inteles Ca Un Om Scrie Cum Poate/Trebuie Nu Cum Vrei TU!.... ( No Offence)Btw:Ma Poate Ajuta Si Pe MIne Cineva Cu Niste Informatii Despre SRO?MultumescP.s: Nu Incepeti Un FLAME Pe Tema AstamA DoArE mInTeA cAnD cItEsC pOsTuL taU. O______OWarn up Edited June 21, 2009 by Forbidden
<3 eXe ;x Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 (edited) mA DoArE mInTeA cAnD cItEsC pOsTuL taU. O______OSimplu...Nu mai citi :D ....Prin acest post ai vrut sa ne arati ca ai minte si ca are ce sa te doara ?!? Felicitari!Warn up Edited June 21, 2009 by Forbidden
Sleya Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 GZ sykz pentru lvl up :) Hint : exe daca vrei sa fii ajutat si sa fii respectat inceteaza cu jignirile :) hai sa incheiem offtopicul....fiecare scrie cum vrea....fiecare citeste ce vrea :) good luck celor care vor sa incerce alchemy :)Respect celor care merita... :beer:
zidane10 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 eh, insf am dat up la 85 (am poza da nu-i vad rostu de a o pune ) cu toate penele de curent si de net. aku farm :kar: . ce zice-ti de setu meu , merge la gap ? Scot 300-350 sp pe ora .http://www.rev6.com/player/RedSea/_SYK_.html Depinde unde farmezi dar nu cred ca scoti 300-350sp pe ora conteaza sa dai un hit la mobi la care farmezi.
Random Hero Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 cam cat costa un luck stone de 8D acum? Dar de 9D? Dar de 10D?Cu cat as putea vinde un wolf lvl 42? Multumesc anticipat.8D pe Athens in Hotan este intre 1mil si 2mil - in Jangan gasesc cu maxim 500k de obicei9D in Hotan este vreo 2,5mil - in Jangan cam 1 - 1,5mil10D este intre 10mil si chiar 15mil (am cumparat una singura cu 9 mil :)) )