Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

am vazut la multi ca au tot felul de dresuri la avatar cum au facut sa le aibe ma intereseaza in mod special cel cu aripi albe si cel cu aripi negre ca de la stall nu se poat cumpara.

Posted

am vazut la multi ca au tot felul de dresuri la avatar cum au facut sa le aibe ma intereseaza in mod special cel cu aripi albe si cel cu aripi negre ca de la stall nu se poat cumpara.

item mall:)) au fost cerute de jucatori si au fost rebagate pe item mall...

nebunule ai sageti sun? :>

ee ce sti tu sunt som:))

Posted

item mall:)) au fost cerute de jucatori si au fost rebagate pe item mall...

ee ce sti tu sunt som:))

Eu nu am gasit pe item mall doar pe cel verde de cowboy si ala nasol rau de zana maseluta

Posted

sunt cumparate de pe item mall...cu silks care se cumpara cu $ :P

eu am arc seal of honor :> nu va mai laudati atata :P

Posted

Eu nu am gasit pe item mall doar pe cel verde de cowboy si ala nasol rau de zana maseluta

alea sunt acum...se schimba periodic :P si alea numai de cowboy si de zana maseluta nu sunt :))

alea verzi sunt holy knight si alea albe bride =)) auzi la el...zana maseluta si cowboy verde =))

Posted

Presupun ca fiecare sta in fatza calc si asteapta sa deschida srv sa putem intra :D ----------->>>>> trafic infernal

Posted

alea sunt acum...se schimba periodic :P si alea numai de cowboy si de zana maseluta nu sunt :))

alea verzi sunt holy knight si alea albe bride =)) auzi la el...zana maseluta si cowboy verde =))

mie nu imi plac deloc sunt oribile si din cauza asta nici nu am dat atentie la numele lor :)

Posted

oh gZ Sleya..soh de 10d...esti primu in isro/tsro/QzxyzSro:))

de unde sox? cel putin pe rev6 nu arata ca ar avea asa cv in mana si totusi sleya, ai setu +2 sau o gresit aia?

Posted

sal allz

ce mai ziceti oameni buni

nu credeti ca e cazu sa va mai deconectati pik de la sro ... poate asta si e motivu =))) joke

oricum abia astept sal vad pe roooooocccccccc

Posted

nu va mai insultati atat! noob ne noob asta e el, si referitor la SRO sigur au fost luati prin surprindere.. si cel mai sigur e legat de Providerul de Host..

Posted

nici noua nu ne plac cand nu avem bani :)) pe card si 300 silk cel putin pe acount

@sykz ironie e un nume potrivit pentru acest lucru

la mine nu bani sunt problema ci imposibilitatea de a cumpara ce vreau, daca nu gasesc avatarele ce le vreau cum sa le cumpar ia zimi?

Posted

la mine nu bani sunt problema ci imposibilitatea de a cumpara ce vreau, daca nu gasesc avatarele ce le vreau cum sa le cumpar ia zimi?

bun asa .. ai fi dispus sa dai 150 silk [50 ron ] pe fiecare costum nou?

pai sunt destule metode de ati incarca contul cu Silk cel mia folosit in romania este Paypal-ul daca nu ma insel

Posted

bun asa .. ai fi dispus sa dai 150 silk [50 ron ] pe fiecare costum nou?

pai sunt destule metode de ati incarca contul cu Silk cel mia folosit in romania este Paypal-ul daca nu ma insel

NU, as fi dispus sa dau doar 300 silk pt. doua dresuri, cele de care am intrebat mai sus, ma scuzi ca nu le stiu numele dar nu joc de prea multa vreme si pe item mall nu le-am vazut de cand joc, si anume cel cu aripi albe si cel cu aripi negre

Posted

Atunci fi mai explicit

era legat de signature :P am SOX bow la signature cum altii au sox arrows :P si eu am zis ca am seal of honor :>

si da am setul +2 pentru ca nu are rost sa stric elixire pe setul de 90-92 :) pentru ca merg gap 0 pana la 100

daca vrei iti postez prints cu setul meu final si arcul de 98 :P sau poti astepta pana fac lvl 100 si il vezi atunci pe rev6 :))

Posted

sal allz

ce mai ziceti oameni buni

nu credeti ca e cazu sa va mai deconectati pik de la sro ... poate asta si e motivu =))) joke

oricum abia astept sal vad pe roooooocccccccc

Welcome back Salam ^^.fu2 e tot 90 ^^ . Nu te-am mai vazut pe forum de muulta vreme ^^.

Yah guys take a chill pill and go out.Roc o sa ne pwneze =) cam pe toti.Dar dupa cum a promis un prieten "gasim si la asta bug , daca am gasit la Shaitan si Medusa , ce asta e mai cu motz?"

Am postat acu 4-5 pagini viitorul costum.E pirate suit(vechiul , nu cursed soul;am facut o paranteza ca sa evitam confuziile)doar culorile fiind schimbate la el.Lazy bastards...macar sa fi schimbat mai mult.

Care ai zis ca ai visat despre sro...damn dude...get out , get drunk go to sleep...vezi daca mai visezi sau daca iti mai trebuie silkroad fiind mahmur :)).

Posted

dap tot 90 ...but nu pentru mult timp i think i hope

cred ca o data cu roc intru pe sistem :))

mie dor de silk mama lui de joc .. ca altu nu e mai fain ca el

nici aion .. aion copie dupa wow deci bleah urasc sistemu

Posted

mai am eu un prieten care se imbatase si cand a iesit din casa in care se daduse petrecerea sa se duca acasa...zicea ca vede giranul in fata ochilor :))=)) un oras din L2 sau WOW unul din astea 2 ca se juca ca disperatul =))

Posted

NU, as fi dispus sa dau doar 300 silk pt. doua dresuri, cele de care am intrebat mai sus, ma scuzi ca nu le stiu numele dar nu joc de prea multa vreme si pe item mall nu le-am vazut de cand joc, si anume cel cu aripi albe si cel cu aripi negre

Angel Wings [cele albe] si Devil Wings [cele negre] daca nu ma insel .. nu stiu daca se vor mai baga prea curand.. dar le vei putea obtine de la PoP Machine [PoP shit .. ceva gen 6/49 de la noi :P ] dar nu iti recomand sa joci 150 silk pentru ele.. mai bine ai incerca pentru sun acc sau sun gear.. daca ai char de 10d.. oricum poti face ce vrei cu silk-ul tau..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...