_fyr3wa1l_ Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 stie carea cat dureaza inspectia ca nu ma pot conecta nici la situl lor
TzuYoshi Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 pardon dau 210k doar 2 k dif... si sunt lvl 92.... str... nusht ce arma ai... da mi se pare prea mult la lvl 64 104kNPC cleric rod.
calinut1 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 calm down guys....le-a cazut si lor curentul :D :))poate ca acum se zgarcesc si nu vor sa plateasca nici curentul :)) sa aiba mai multi bani.. dar nu s-au gandit cu ce merg calculatoarele :))
Sleya Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 pana mea...trebuie sa ne asteptam de la orice din partea joymax...probabil sunt legati ilegal si la curent =)) :))
TzuYoshi Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Iar incepeti cu "zgarciti", "foame de bani" etc ?! Normal ca asta e scopul unui MMO, sa faca bani - cat mai multi. So please, STFU cu prostiile astea. Sa te vad pe tine calinutz ca ai un MMO si il lasi free2play, fara sa ai absolut niciun venit. Daca Silkroad este o sursa extraordinar de buna de a produce bani, de ce sa nu o solicite la maxim ?!
calinut1 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 joaca cineva pe apolo? acu m'am apucat si eu !da, eu joc pe apollo. Is wizard lvl 40.@TzuYoshi Nu am spus ca ar trebui sa fie f2p... eu cumpar silk... Ma amuza doar foamea lor de bani :)) . Ce nu fac astia pt orez :))
amoniaku Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 bagamas ceva in sro:| numa bani nu:)) ce ma dispera inspectiile astea pe NV
TzuYoshi Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 @TzuYoshi Nu am spus ca ar trebui sa fie f2p... eu cumpar silk... Ma amuza doar foamea lor de bani :)) . Ce nu fac astia pt orez :))Exact acelasi lucru pe care l`am face si noi pentru malai. Nici mie nu imi place ce se intampla, sunt si eu player, dar eu sincer ii apreciez din toata inima. Au reusit sa faca un joc placut, un sistem bun de a scoate bani de la playeri, si milioane de dolari. What do you want more?!
calinut1 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Exact acelasi lucru pe care l`am face si noi pentru malai. Nici mie nu imi place ce se intampla, sunt si eu player, dar eu sincer ii apreciez din toata inima. Au reusit sa faca un joc placut, un sistem bun de a scoate bani de la playeri, si milioane de dolari. What do you want more?!Iti dau dreptate :tiphat: De multe ori mi-am dorit sa fiu in locul lor. Dupa cum ai spus, au reusit sa faca un joc placut si eu apreciez acest lucru. :tiphat:EDIT: [inspection of JOYMAX.COM portal is in progress.]Please note that the use of games in portal may be limited during the time of inspection.We will continue to try our best to provide smooth environment.
Florin_LOVE Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Astea nu sunt inspecticeva sa intamplat cu reteaua lord de calculatoare!!!deoarece nu mai merge nici joymax.com nici silkroadonline.netmai stiiti la cat de mare ii foamea de bani la ei si avand atatia bani au uitat sa-si plateasca curentul :)) =)) sau internetul :)) =))sauuu poate ii furtuna la ei si sa ars vriun switch
TzuYoshi Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Astea nu sunt inspecticeva sa intamplat cu reteaua lord de calculatoare!!!deoarece nu mai merge nici joymax.com nici silkroadonline.netmai stiiti la cat de mare ii foamea de bani la ei si avand atatia bani au uitat sa-si plateasca curentul :)) =)) sau internetul :)) =))sauuu poate ii furtuna la ei si sa ars vriun switchUhmmm.... "generatoare de curent" ? xD :>
>.>iPwnN44ps<.< Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 @FlorinUltima oara cand a fost lovit sediul Joymax de un fulger s-a dat rollback la 2 servere...Daca se da rollback iar ...
ciupilan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ba incetati draq cu toate prostiile astea k joymax face totul pt bani joy max aia joymax ailalta... dk nu va place nu mai jucati...si sa fim realisti silkroad este un joc foarte reusit....si k gameplay si ca grafica.... adevaru asta e k este populat... dar na ce sa faci un joc bun este si jucat.... asa k incetati cu critici asupra lor si vb de joc nu de compania care il produce.. cine nu e multumit sa isi ia bagaju si pe wow cu voi k acolo is n servare emulate..
Sleya Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 @FlorinUltima oara cand a fost lovit sediul Joymax de un fulger s-a dat rollback la 2 servere...Daca se da rollback iar ...cel mai nasol lucru...sa iti cada sun inainte de rollback :D :))si intradevar sunt de acord cu ceilalti....silkroad este un joc reusit chiar daca ne fac ei viata mai grea :P cel mai marfa este sistemul de jobbing :D care m-a atras cel mai mult la acest mmo
calinut1 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 @FlorinUltima oara cand a fost lovit sediul Joymax de un fulger s-a dat rollback la 2 servere...Daca se da rollback iar ...joymax a fost lovit de un fulger??? :)))) ceva metoda de a lor sa economiseasca curent :D@Mihai1993te rog sa te uiti la pagina anterioara
Mihai1993 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ce draq are silkroadul :o:O:OO:? sa-mi explice cineva va rogggg
freelancerR9 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Citeste ce sa postat pana aqum si o sa intelegi!!!
TzuYoshi Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ce draq are silkroadul :o:O:OO:? sa-mi explice cineva va roggggOMG !! S`au inchis serverele. Joymax a dat faliment. Ce scop mai avem in viata ?! PLSSS, ce se intampla.The fuck?! :dooh:
koila Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 OMG !! S`au inchis serverele. Joymax a dat faliment. Ce scop mai avem in viata ?! PLSSS, ce se intampla.The fuck?! :dooh:Gata stiu... producatori jocurilor : Aion WoW si L2.. au complotat impotriva SRO-ului....sau Ocean [ala de are ECSRO-u]l... a facut flood in SRO? ;;)
m4R10 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ba incetati draq cu toate prostiile astea k joymax face totul pt bani joy max aia joymax ailalta... dk nu va place nu mai jucati...si sa fim realisti silkroad este un joc foarte reusit....si k gameplay si ca grafica.... adevaru asta e k este populat... dar na ce sa faci un joc bun este si jucat.... asa k incetati cu critici asupra lor si vb de joc nu de compania care il produce.. cine nu e multumit sa isi ia bagaju si pe wow cu voi k acolo is n servare emulate..Caracterizarea care reiese din textul tau este : ciupilan big big big noob :nanana: (imi e mila de tine)
>.>iPwnN44ps<.< Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Lol @ marioU rly killed medusa ?!?! BTW chesticles 95 warrior killed Medusa ^^
ciupilan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Caracterizarea care reiese din textul tau este : ciupilan big big big noob :nanana: (imi e mila de tine)nu ma iau la cearta cu tine k nu are rost.... asta e parerea ta si putin ma intereseaza... dar te-as ruga sa o ti pt tine k nu intereseaza pe nimeni parerea ta despre mine....In legatura su sro-ul cred k au patit ceva de nu ii dau drumul ori are legatura cu urmatorul updata! Sa speram k nu sa intamplat nimica si e doar o insp de control:)Lol @ marioU rly killed medusa ?!?! BTW chesticles 95 warrior killed Medusa ^^:))) paint curat.. dar dk e adevart bv lui si la mai multe :beer: