Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

la voi merge silk?Cand intru in joc imi apare fereastra cu toate serverele si scrie "Check" iar azi nu cred ca ar trebui sa fie inspectie

si mie imi apare la fel...ciudat ca nici pe forum nu scrie nimic.... :dontknow:

In mod normal o inspectie dureaza 4 ore...inspectia care se face martzea :tiphat:

Hello. This is Silkroad Online.

At 18:30 Silkroad Standard Time, there might be problem to log in and we're now under inspection to fix it.

We will post notice once this problem has been fixed.

We apologize for any inconvenient game play this issue has caused.

Scz ptr dublu post acuma am intrat si se modificase ... :tiphat:

Guest n0nSeNs
Posted

eu am o prob cu silkroad . . . am dwnloadat clientu acu 3 zile . l-am instalat . si cand sa intru in meniul unde dau Start imi zice "Server undergoing Inspections or updates" . de 3 zile imi face asa :blink:

http://img213.imageshack.us/my.php?image=errorok1.jpg

clientul pe care l-am dwnloadat e vers 1.059 .. poate ca tre sa iau alt client ? alta versiune ? .

Posted

intra in folderul Windows\system32\drivers\etc\hosts

si adauga (dar intre liniile astea 2 si restul sa fie un rand liber)

127.0.0.1 localhost

121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

Guest n0nSeNs
Posted

tot nu merge :( am facut asta am lasat un rand liber am adaugat 121.128.133.26 gwgt1.joymax.com am salvat fisierul . tot asta imi apare . am facut si ce au mai zis pe forum la www.silkroadonline.net ca mai multi au eroarea asta si totusi nimic .

Posted

pai eu zic ca sunt mai multe categorii de caractere COMPLET FARMATE (skillurile la zi pt cei ce nu stiau :P) :

1. Grinding, mobs :

a ) Pure Str - Bow - Cold - Lightning

2. Pvp :

a ) Pure Str Glavie - Fire - Cold - Lightning

b ) Pure Int Sword & Shield - Fire - Lightning - Cold

3. Enervat lumea aiurea (low dmg) :

a ) Pure Str - Blade & Shield - Fire - Cold - Lightning

4. Varza :

a ) pui skilluri la toate Weapon-urile posibile si Force-urile posibile si te intrebi cu ce sa bati (cu pumnul sau un semi-gla.bo.swo.ade)

:bananadance2: Eu prefer 2.b ) :D

Enervanti sunt 2b care fac ks nu inteleg de ce ar fi enervant un low damager (nu te incurca cu nimic).Si orcum Bladerul nu are chiar asa mic damage trebuie doar sa stii cum sa combini skillurile . Daca e sa fiu carcotas unui pure int ii ia ceva timpa pana incarca din nou skillul.

Oricum fiecare are dreptate in felul lui depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile.

P.S si eu prefer 2 b

Posted

dupa mine blader-ul e cel mai bun in pvp (dar creste greu)

Exact asa am zis si eu cand aveam pure int sword& shield !! acum dupa ce am facut schimb cu un blader str ... mi-am dat seama ca nu e chiar asa...normal ca nu omoara asa repede ca un archer , int .. dar nu creste exagerat de greu !! :right:

Posted

Daca e sa fiu carcotas unui pure int ii ia ceva timpa pana incarca din nou skillul.

Oricum fiecare are dreptate in felul lui depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile.

daca are numai 1 nuke :P, daca are 2 da unu dupa altul

care este cel mai bun build pt un glavier?

main : fire

secondary : ? (ma gandesc lightning)

defense : ?

p.s. smugg pvp :yum:

Posted

La pvp tot timpul Str va fi zeu ! Se poate sa iti faca probleme si un int/hibrid pe sword & shield !! str blader dupa parerea mea e cel mai bun !

Cred ca nu ai vazut un nuker farmat contra unui blader farmat.

Parerea mea este ca nu...sa iti explic de ce : bladeru are defense de la shield , ia si block , ii da si knock-down glavierului ... nu prea are sanse mari(parerea mea) . Daca un blader are un scut +5 si br 16+ nu prea isi face probleme !

Discutabil,depinde de toale..merg pe glavie,bladerul o sa faca un damage..de ti-e rusine :D .Str glavie = cel mai bun caracter.

pai eu zic ca sunt mai multe categorii de caractere COMPLET FARMATE (skillurile la zi pt cei ce nu stiau :P) :

1. Grinding, mobs :

a ) Pure Str - Bow - Cold - Lightning

2. Pvp :

a ) Pure Str Glavie - Fire - Cold - Lightning

b ) Pure Int Sword & Shield - Fire - Lightning - Cold

3. Enervat lumea aiurea (low dmg) :

a ) Pure Str - Blade & Shield - Fire - Cold - Lightning

4. Varza :

a ) pui skilluri la toate Weapon-urile posibile si Force-urile posibile si te intrebi cu ce sa bati (cu pumnul sau un semi-gla.bo.swo.ade)

Arcasii care se respecta(cei care fac in general mobii unici :tiphat: ) sunt hibrizi.La restul mobilor un nuker ucide mult mai repede.Adevarat ca unii arcasi au un critical ucigas,dar atat!!

Posted

mda si mie imi zice ca fac inspectie...cam des :(

ceva imi zice ca abia a inceput si daca iara tine inspectia 5 ore.........

Posted

Inspectia de duminica a fost una neprevazuta ...pur si simplu anume persoane nu se mai puteau loga...s-a lucrat la srv deci dumnica....astazi e marti ziua obisnuita de inspectie...Azi se mai lucreaza la:

Restart :sa numai iei d/c cand dai..

erroarea aia cu C run time

Si tot azi lucreaza pentru a fi compatibil si cu noul vista :tiphat:

Guest Chicken
Posted

salut ash avea si eu o intrebare nu joc de mult timp si dak se poate sa imi dati si mie un sfat . cam cum ar trebuii sa fie un arcas cat de cat bunicel sa poata face fatza . unde ar trebuii bagate skillurile?

Posted

Pai pentru grinding( adica pentru omorat monstrii) ar fii bine sa bagi la cold si ca forta secundara la lightning.Cred ca arcasii sunt buni pe str...

Guest Chicken
Posted

am lvl 10 si eu am mers pe cold si fire si int ....

Posted

Cred ca nu ai vazut un nuker farmat contra unui blader farmat.

Discutabil,depinde de toale..merg pe glavie,bladerul o sa faca un damage..de ti-e rusine :D .Str glavie = cel mai bun caracter.

Tu imi zici mie ce nu am vazut ?? de cand joci tu sro mai baietel ?? Daca ai fost atent...am zis ca un nuker poate sa ii faca probleme unui blader ! :comp2: Citeste si posturile din urma ... sau numai de dragu de a face un post ?? :error:

P.S Pentru tine special asa...eu eram level 66 si m-am batut cu un nuker de 72....nu il omoram,dar nici el pe mine !! si am renuntat ! Solider iti poate confirma ...daca nu ma crezi.

Guest Chicken
Posted

silknoob mersi dar nu gasejti mare lucru despre arcasi in particular

Posted

silknoob mersi dar nu gasejti mare lucru despre arcasi in particular

mergi pe fire am coleg de guilda lvl 58 care a plecat pe ice de la inceput iar pe la lvl 53 si-a dat seama ca nu merge si a bagat pe fire spunea ca are damage mult mai mare pe fire fata de ice. Faci cum crezi tu dar pe str iti trebuie fire

Guest Chicken
Posted

asta se vede si la lvl mai mic ca magic dmg'ul la fire e mai mare decat cel pe cold :P

dar sincer am jucat d2 destul timp si prefer coldul:))) oricum nu joc de "performanta" ca sa zic asa just for fun

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...