Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

credeti ce vreti voi dar parerea mea este ca mihai e un om cinstit...

la faza aia cu hackuri prin retea am ras de am varsat sucu pe tastatura... nemuritor... se pare ca prietenu ala al tau a ras de tine... nemuritor imi zicea in tsro sa le zic la aia ce fel de om e mihai.. si mia zis si mie povestea fermecata cum ca mihai da bani ca sa cada link... LG think about :)) ce ar avea de castigat? mai putin ajutor la sro :) daaa hai sa dau si eu bani ca sa nu mai aflu parerile voastre :))

@florin :)) c'mon bro... poti sami visezi si mie un sosun sau macar un som de 9 dg :) de preferabil arc :))

Nici eu nu prea cred ce a zis nemuritorul, dar mihai a scammat 100% pe unul de un wizz :P sunt 100% de asta si nu prea poata sa ma contrazica. Oricum astia suntem noi romanii, niste gunaoie :P. Asa ca feritiva de el daca se poate. Si nemuritoru acum ii vorbesti de rau lui mihai , ininte erai fanul lui nr 1 .

Posted

WOW CE AM AUZIT: Se baga arabi pe tsro :bananadance2:

Debea astept sa vad ce caractere sunt. facusi 42 pe tsro

Posted

WOW CE AM AUZIT: Se baga arabi pe tsro

[sarcasm]

Dacă chinezii joaca pe csro şi europenii pe global sro, atunci unde vor juca arabii?Pe tsro XD

[/sarcasm]

Posted

Pai daca a zis Dott sigur se baga in 2-3 saptamani :))

:tiphat:

@cri2032 nu folosi arrow combo la grind omfgrofl ...its just a waste of time...ti se pare ca iti ia putin sa ajungi in cave? time=arrows :)

Posted

[sarcasm]

Dacă chinezii joaca pe csro şi europenii pe global sro, atunci unde vor juca arabii?Pe tsro XD

[/sarcasm]

LOL :lol:

Nici nu se pune problema :))

Posted

o sa fac un print la fiecare char :)

Posted

GZ pentru lvl up cri2032 :P si cum a spus si neo....nu mai folosi arrow combo la lvl....waste of arrows ^^

WOW se baga arabii pe Tsro :o wow...total neinteresant :)) in plus...daca spui ceva adu si argumente care sa sustina ce spui ;)

Posted

@cri2032 nu folosi arrow combo la grind omfgrofl ...its just a waste of time...ti se pare ca iti ia putin sa ajungi in cave? time=arrows :)

ms de sfat :) si ma everveaza drumu jg-cave B3

and Sleya thx again

Posted

Nu stiu de ce, dar mi se pare ca e foarte putin. Adica, 208k *crit* + zerk + devil spirit la lvl 94 pe mob de lvl 1 mi se pare putin.

Eu la 64 am dat 104k cu zerk.

Posted

Nu stiu de ce, dar mi se pare ca e foarte putin. Adica, 208k *crit* + zerk + devil spirit la lvl 94 pe mob de lvl 1 mi se pare putin.

Eu la 64 am dat 104k cu zerk.

pardon dau 210k doar 2 k dif... si sunt lvl 92.... str... nusht ce arma ai... da mi se pare prea mult la lvl 64 104k

Posted

unde e cel mai bine sa botez la lvl 82 ... pacheon/fire/light 81/81/81 garment +3 blue arc full blue +3 ... si pun acent pe botat .. ca am zapp fix tell la sat...

Posted

te rog fa un o poza la ce scrie

ne trebuie cont ca sa putem vredea

Am sters textul deoarece era prea lung. Oricum informatiile astea is de pe silkroadaddiction. Le stim cu totii. Nu e new, numai ca spun astia ca asta o sa bage pe ksro in septembrie.

Posted

te rog fa un o poza la ce scrie

ne trebuie cont ca sa putem vredea

eu miam facut cont :P

freelancerR9 nu stiu ... vad ca au fost inspectie mai inainte...au dat drumu si acu iar inspectie #-o cred ca au ceva probleme...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...