Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pentru romani 30 $ se simte , la straini 30$ merg odata la WC, de aia vezi ca se recurge la chestii de genu hack din partea romanilor:), la asta suntem buni cum zice puya : "dam tzepe ca-i bine si inca tine":))... de la atata saracie romanu recurge la ce e mai bine furtu;)........apropo mi-am dat glaviu de 90+7 cu 90 mil:))

hai ma lasati-ma ca straini au bani :| e inca criza financiara iar toate companiile mari au devenit afaceri mici care se duc de rapa :| ... sa nu uitam exemplul General Motors.Dar romanu' tot roman :))

Posted

... si tot zicem noi ca turci sunt copii frustrati si chesti dinastea dar totusi... sa vedem barna din ochiul nostru in loc de paiul din ochii altora...

acu catva zile se juca fratemiu pe contu meu.. ii place sa bata turci la pvp :)) nu il invinovatesc... si a pus un turk stall cu 1 gold lvl 52 sos... fratemiu lupii imd.. bineinetles turcu la furat de 15 mil dar... asta este.. stiu atatia romani care fac dinastea.. copii frustrati care spera sa fie tari chiar daca nu trec de 30...

si tuci chiar dau o gramada de bani in sro.. ca la ei acolo la magazinu din colt cand te duci sa iei un suc iti iei si un card de isrobot... ca de.. merita :))

a fost taicamiu in turcia acu cativa ani si a vazut el cum erau acolo anunturi pt knight online sro si alte alea mai ceva ca la chinezi...

Ps: :X merge sro pe zapp fix tell + clientless ^^ muhaha

Posted

hai ma lasati-ma ca straini au bani :| e inca criza financiara iar toate companiile mari au devenit afaceri mici care se duc de rapa :| ... sa nu uitam exemplul General Motors.Dar romanu' tot roman :))

Strainii nu au bani, dar au un sistem foarte bine pus la punct. Eu stau in Anglia si iti spun sincer ca cel mai mic salariu este de 1000 de lire pe luna *daca ai acte*. Dai 200 de lire pe chirie, platesti utilitatile 60 de lire, si dai pe mancare 100 de lire. Asta inseamna un otal de 360 de lire pe care sa ii cheltui pe luna. Daca vrei sa iti iei haine sau alte chestii mai adaugam pana la 500 de lire *cu toate ca este extraordinar de mult*. Iti raman 500 de lire pe luna sa faci CE VREI CU EI. Ce zici? 50-100$ inseamna mult?

Posted

crede-ma ca un om cu cap poate face banii oriunde Tu crezi ca Bill Gates daca se nastea in romania nu devenea cel mai bogat om al lumii?

ca sa nu fiu in totalitate off topic

am facut un acc si o arma +5 fara prem))

aicea e un video cu Terra fara Romania

Posted

ma repet stie cineva un link unde pot download silkroad ca alea de pe joymax nu merg

nu am nici cea mai vaga idee.. dar iti pot recomanda sa astepti.. sau sa incerci un link dp SRF. cred ca JM va pune pe site de martea viitoare noul client.. din cauza asta nu poti sa il downloadezi acum pe asta vechi

Guest uLise - Mg
Posted

crede-ma ca un om cu cap poate face banii oriunde Tu crezi ca Bill Gates daca se nastea in romania nu devenea cel mai bogat om al lumii?

ca sa nu fiu in totalitate off topic

am facut un acc si o arma +5 fara prem))

aicea e un video cu Terra fara Romania

l-am vazut , impresionant dar

a world without america,rusia,germany .... think about it

Posted

nu am nici cea mai vaga idee.. dar iti pot recomanda sa astepti.. sau sa incerci un link dp SRF. cred ca JM va pune pe site de martea viitoare noul client.. din cauza asta nu poti sa il downloadezi acum pe asta vechi

as astepta dar azi e ultima zi de premium si ticket de sp si am 6 ore pe ele si macar 3 ore as mai prind ca de 2 zile nu imi merge clinetu zice patch corrupted ceva de genu........ :dontknow:

Posted

ce hal de prieteni am si eu :)) doi dintre cei mai vechi prieteni romani ai mei au incercat sa imi trimita keyloggers foarte tare nu? :|

da...intradevar...sunt mai importante...dar video vrea sa arate ca si Romania a avut acolo o mica contributie pe plan global :)

In 3 zile fac 93....ce ziceti...cu premium plus fac intr-o luna de la 93 la 98 ?:-? gap 0 bower FF

Posted

ce hal de prieteni am si eu :)) doi dintre cei mai vechi prieteni romani ai mei au incercat sa imi trimita keyloggers foarte tare nu? :|

da...intradevar...sunt mai importante...dar video vrea sa arate ca si Romania a avut acolo o mica contributie pe plan global :)

In 3 zile fac 93....ce ziceti...cu premium plus fac intr-o luna de la 93 la 98 ?:-? gap 0 bower FF

Sleya.. prieteni la nevoie se cunosc... au incercat sa te ajute cu parolele.. daca le uitai :huh:

Posted

mah preten preten da tre sa exista un respect:) ...branza e pe bani.... cel mai corect......e sa nuti dai pasu la nime......... nici sa incerci sa hackuiesti...k se intoarce roata.........da noi cum suntem romani e foame de bani:|.... de aia e password k nu tre sa o sti numa tu...deci incercati sa respectati lucru asta si totu va fi bine:)....sleya ai un punct in + , ptr k ai fo cu un pas inainte de inevitabil.;) respect sleya... si fi cu ochii in 4;) am plecat la somn pace tuturor;)

Posted

Sleya

Daca cineva vrea sa iti afle id si pw iti spun 100% ca are sanse.

De exemplu un preten a primit keylogger prin retea.

Cunosc un Baiat are 16 ani si face programe in C++,Nu stiu daca este adevarat dar Mihai1993 la sponsorizat cu niste bani pentru a BLoca LinkMania pentru ceva timp.Culmea ca LinkMania a cazut .. Acum ca a fost ala sau ca fost ceva de la site Nu Stiu nici eu.Asta Mihai mi-a spus doar sa fiu atent ca LinkMania se opreste in cateva minute.

Baiatu ala se ocupa mai mult cu hacking Are app 20 programe (Toate de Hacking ) majoritatea KeyLoggere

Deci nici cu cel mai bun AntiVirus nu esti 100% aparat contra "Intrusilor".

Atat am avut de spus ..

Posted

Sleya

Daca cineva vrea sa iti afle id si pw iti spun 100% ca are sanse.

De exemplu un preten a primit keylogger prin retea.

Cunosc un Baiat are 16 ani si face programe in C++,Nu stiu daca este adevarat dar Mihai1993 la sponsorizat cu niste bani pentru a BLoca LinkMania pentru ceva timp.Culmea ca LinkMania a cazut .. Acum ca a fost ala sau ca fost ceva de la site Nu Stiu nici eu.Asta Mihai mi-a spus doar sa fiu atent ca LinkMania se opreste in cateva minute.

Baiatu ala se ocupa mai mult cu hacking Are app 20 programe (Toate de Hacking ) majoritatea KeyLoggere

Deci nici cu cel mai bun AntiVirus nu esti 100% aparat contra "Intrusilor".

Atat am avut de spus ..

hm? ce vb acolo ma? mai minti mult? dau bani ptr asa ceva?:)) eu nu am bani acum sa-mi abg un premium si u zici ca cica "am dat bani sa pice ala LM" noob >.>

Posted

faci 98 fara probleme

Posted

ce naiba e asta?... e doar o reclama sau e o modalitate de scam/hack? http://img193.imageshack.us/i/wtfmtq.jpg/

am intrat eu de curiozitate

si...

ma trimite pe situl de la joymax

nush poate ai castigat ceva

incerca

maiales daca ai accont verification

Edite: am visat cum va fii noul costum de samurai

Negru cu rosu si maro

Posted

si...

incerca

Negru cu rosu si maro

e grav... du-te la psihiatru si nu mai platii internetul daca ai ajuns in asa hal! :tiphat:

Posted

si...

incerca

Negru cu rosu si maro

lol, take a brake

Posted

BAAAAAAAAAAAAA!!! Nu va faceti cont pe Pm ala pe care l-am primit e SCAM PAGE = modalitate de hack cei care si-au facut sa-si schimbe pw IMEDIAT!!!!!!!! e un scam page!!!!!!!! bagati un cont gresit si tot o sa mearga!!! daca v-ati logat schimbati pw URGENT!!!!! (Nu e vina mea...)

Posted

BAAAAAAAAAAAAA!!! Nu va faceti cont pe Pm ala pe care l-am primit e SCAM PAGE = modalitate de hack cei care si-au facut sa-si schimbe pw IMEDIAT!!!!!!!! e un scam page!!!!!!!! bagati un cont gresit si tot o sa mearga!!! daca v-ati logat schimbati pw URGENT!!!!! (Nu e vina mea...)

I don't get it ... :-?

BTW de azi ma intorc si eu cu lvl ^^ Bought prem & usefull tool :))

:tiphat:

Posted

credeti ce vreti voi dar parerea mea este ca mihai e un om cinstit...

la faza aia cu hackuri prin retea am ras de am varsat sucu pe tastatura... nemuritor... se pare ca prietenu ala al tau a ras de tine... nemuritor imi zicea in tsro sa le zic la aia ce fel de om e mihai.. si mia zis si mie povestea fermecata cum ca mihai da bani ca sa cada link... LG think about :)) ce ar avea de castigat? mai putin ajutor la sro :) daaa hai sa dau si eu bani ca sa nu mai aflu parerile voastre :))

@florin :)) c'mon bro... poti sami visezi si mie un sosun sau macar un som de 9 dg :) de preferabil arc :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...