shIft^ Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 salut,nu am mai postat de cv timp pe aici sper sa nu fiu offtopic...treaba sta cam asa:imi vand charul de silkroad.e un warrior/warlock lev 97 ,1h+ 2h full farm.pretul e 1200 ron neg,am investit multi bani si timp si cred ca e un pret corect.pentru detalii dati pm si vorbim.nu e scam,livrarea acasa :D(adica vin la voi)OFF:adica daca eu stau in constanta si tu in .. timisoara ... vi la mine sa imi spui datele contului ? ... ^^ oricum pe cine crezi ca gasesti sa iti dea 1200 roni..adica frate .. get a life ^^ it's just a game ..ON : the farming begins today..wish me luck ^^
Sleya Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 salut,nu am mai postat de cv timp pe aici sper sa nu fiu offtopic...treaba sta cam asa:imi vand charul de silkroad.e un warrior/warlock lev 97 ,1h+ 2h full farm.pretul e 1200 ron neg,am investit multi bani si timp si cred ca e un pret corect.pentru detalii dati pm si vorbim.nu e scam,livrarea acasa :D(adica vin la voi)eu te cred ca ai investit timp si bani in charul ala :D dar sincer acum...pretul e way overpriced...cel putin asta e parerea mea....in fine...ar fi o sansa...daca ai sun 1h sau 2h de 10D in mana...atunci poate valoreaza charul 1200 ron :D bafta :beer:
m4R10 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 salut,nu am mai postat de cv timp pe aici sper sa nu fiu offtopic...treaba sta cam asa:imi vand charul de silkroad.e un warrior/warlock lev 97 ,1h+ 2h full farm.pretul e 1200 ron neg,am investit multi bani si timp si cred ca e un pret corect.pentru detalii dati pm si vorbim.nu e scam,livrarea acasa :D(adica vin la voi)Toti au investit timp si bani. DAR 1200 ron, OMG! nu il cumpara nimeni doar unu care e plin de bani si nare ce face cu ei. Crezi ca da cineva 12 mil pe un character intr-un joc ?
koila Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Nu il descurajati, am avut un amic de la mine din oras care in urma cu 2 ani sau 1 an juma ,nu mai retin era undeva pe la cap 80 parca, a dat nuker pe 12milioane si 300 silk... intradevar , cumparatorul a fost patronul unei sali de net, cu care el era in guild...oricum ai grija cum in vinzi sa nu iti faca vreo unu chargeback [pe paypal] gandeste de 10000 de ori cand incerci sa il vinzi cuiva din afara! :tiphat: m4R10 tin sa te anunt ca pentru ECSRO [serverul ala private ] am dat sun sword de 10d pe 150 Euro si 80 $ cea din urma a fost a noobului de mine.. ca am fost baiat si am asteptat pe unu sa faca bani dar in cele din urma so lasat de ECSRO :sef:
m4R10 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Nu il descurajati, am avut un amic de la mine din oras care in urma cu 2 ani sau 1 an juma ,nu mai retin era undeva pe la cap 80 parca, a dat nuker pe 12milioane si 300 silk... intradevar , cumparatorul a fost patronul unei sali de net, cu care el era in guild...oricum ai grija cum in vinzi sa nu iti faca vreo unu chargeback [pe paypal] gandeste de 10000 de ori cand incerci sa il vinzi cuiva din afara! :tiphat: m4R10 tin sa te anunt ca pentru ECSRO [serverul ala private ] am dat sun sword de 10d pe 150 Euro si 80 $ cea din urma a fost a noobului de mine.. ca am fost baiat si am asteptat pe unu sa faca bani dar in cele din urma so lasat de ECSRO :sef:pai un sun de 10d cu 150 euro e foarte ieftin, akuma eu ma gandesc la isro, nush kum e pe ecsro.
koila Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 pai un sun de 10d cu 150 euro e foarte ieftin, akuma eu ma gandesc la isro, nush kum e pe ecsro.edit : 9d :))
Sleya Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Nu il descurajati, am avut un amic de la mine din oras care in urma cu 2 ani sau 1 an juma ,nu mai retin era undeva pe la cap 80 parca, a dat nuker pe 12milioane si 300 silk... intradevar , cumparatorul a fost patronul unei sali de net, cu care el era in guild... :sef:acum 2 ani la cap 80 era altceva :) atunci si goldul era scump....acum cu 70$ iei 1 bil....asa ca....nu mai valoreaza un char ce valora atunci :) de exemplu...un prieten a cumparat arcas 94 FF cu 1,5 bil....asta insemnanand undeva la 4 mil lei vechi :)....si eu am vandu un char cu 2,6 mil sp cu 600$ :)) dar asta e a doua parte.....am gasit un noob....a verry big noob :Din fine...el m-a gasit pe mine :))
ghitzal02 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 careva poate sa uploadeze undeva sau sa imi dea un link de unde sa pot downloada silkroad official ca de la iei de pe site nu pot dau click si nu imi intra pe niciun site :dontknow: si nu mai imi merge silkroad
amoniaku Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 sleya ai spart sro cu suma asta:)))teai scos pe kteva luni cu problema silkului:))........apropo am facut lvl up ,,,,nu pot posta poza k e pe clintlessmode:) poate o sa pun maine:P lvl 94 new weapoN:X ................@ si ptr tipu cu numele guildului dintre alea AbstracT suna cel mai fain si cel mai original, restu toate is folosite:)) la mine pe server cel putin;).....si guildu meu la inceput am dat in pana de idei ptr un nume de guild kt mai original si knd gaseam unu potrivit il vedeam pe rev6:| folosit pana neam enervat si neam pus _BykerBoyz_:)) suna ciudat da are conotatii majore pentru noi:P
m4R10 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 da multumesc ca m-ati ajutat sa gasesc un nume la guida. Acum as avea nevoie iar de putin ajutor. Vreau sa fac un film misto cu SRO, si am de toate dar nu am filmulete cu pvp, daca are cineva filmulete cu pvp facute de voi (sa nu fie editate, k de aia ma ocup eu) sa imi dea un PM daca vrea sa ma ajute.Multumesc.
Daddysady Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 eu te cred ca ai investit timp si bani in charul ala :D dar sincer acum...pretul e way overpriced...cel putin asta e parerea mea....in fine...ar fi o sansa...daca ai sun 1h sau 2h de 10D in mana...atunci poate valoreaza charul 1200 ron :D bafta :beer:pe greece s-au vandut sunuri cu 3000-3500$.pretul e putin cam mare pentru romania si pentru salariile/alocatiile de aici dar unui strain il vand rapid cu suma asta doar ca e mai complicat si dinaia incerc intai aici.poate pustii nu isi permit sa dea atat,dar sunt si adulti care joaca si care sunt dispusi sa dea atat.
BeautifulMind Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Da intr'adevar se pot vinde conturi cu sume uriase...Succes Daddysady la vanzare..
Daddysady Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 oricum ai grija cum in vinzi sa nu iti faca vreo unu chargeback [pe paypal] gandeste de 10000 de ori cand incerci sa il vinzi cuiva din afara! :tiphat: Daca primesc banii prin paypal ii pot scoate cu cardul,nu?si daca ii scot ce chargeback sa mai faca?Daca gasesc pe cineva de afara probabil il voi da prin western union,iar el va primi datele dupa.riscul lui...
shIft^ Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 pe greece s-au vandut sunuri cu 3000-3500$.pretul e putin cam mare pentru romania si pentru salariile/alocatiile de aici dar unui strain il vand rapid cu suma asta doar ca e mai complicat si dinaia incerc intai aici.poate pustii nu isi permit sa dea atat,dar sunt si adulti care joaca si care sunt dispusi sa dea atat.acum...totusi sa nu ne intindem...de ce postezi pe un forum din romania daca stii ca nu ar da cineva atata ? io sa am toti banii din lume si nu ti'as lua caracteru...adica daca as avea atatia bani as lua direct 100 ff...si daca nu as avea,nu as baga atatia bani intr'un joc...ca nu ma dau banii afara din casa...si frate..adulti care baga atata intr'un joc...daca gasesti vreunu zii mai bn sa se pune pe facut copii sau sa'si ia o masina , sa'si renoveze apartamentu/casa sau ce are el... ^^si sa fiu si on topic : acum am vazut .. eu la wing tribe de 85,87 iau mai mult xp decat la mobi de 92..si am lv 92 momentan..din greseala mi'am dat seama..incerc sa adun niste curst hearts sa dau jos cold sa bag light pt shouts..la ongi..
Daddysady Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 acum...totusi sa nu ne intindem...de ce postezi pe un forum din romania daca stii ca nu ar da cineva atata ? io sa am toti banii din lume si nu ti'as lua caracteru...adica daca as avea atatia bani as lua direct 100 ff...si daca nu as avea,nu as baga atatia bani intr'un joc...ca nu ma dau banii afara din casa...si frate..adulti care baga atata intr'un joc...daca gasesti vreunu zii mai bn sa se pune pe facut copii sau sa'si ia o masina , sa'si renoveze apartamentu/casa sau ce are el... ^^nu ai inteles nimic!am dat un exemplu celui care a zis ca ar trebui sa aiba un sun charul ca sa merite banii.nu am zis ca "nu ar da cineva atata" ci doar ca nu oricine isi permite.tu te contrazici spunand ca daca ai avea bani ai cumpara un char.sper ca ai inteles ce vreau sa spun,iar daca nu reciteste pana iti dai seama.nu credeam ca o sa se agite asa lumea :D
shIft^ Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 nu m'am contrazis..am zis ca as lua un char dar nu pe al tau .. as lua 100ff...ma rog..spor la vanzare oricum..daca sleya a reusit sa dea unu cu 600$ poate reusesti si tu cu 400..
m4R10 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 acum...totusi sa nu ne intindem...de ce postezi pe un forum din romania daca stii ca nu ar da cineva atata ? io sa am toti banii din lume si nu ti'as lua caracteru...adica daca as avea atatia bani as lua direct 100 ff...si daca nu as avea,nu as baga atatia bani intr'un joc...ca nu ma dau banii afara din casa...si frate..adulti care baga atata intr'un joc...daca gasesti vreunu zii mai bn sa se pune pe facut copii sau sa'si ia o masina , sa'si renoveze apartamentu/casa sau ce are el... ^^si sa fiu si on topic : acum am vazut .. eu la wing tribe de 85,87 iau mai mult xp decat la mobi de 92..si am lv 92 momentan..din greseala mi'am dat seama..incerc sa adun niste curst hearts sa dau jos cold sa bag light pt shouts..la ongi..40% din SRO sunt persoane peste 20 de ani care au salariile lor si famiilile lor. In celelalte tari salarile sunt mult mai mari si isi permit, ei cand dau 30 de dolari pe un premium plus e ca si cand mergem noi sa cumparam paine de la magazinul din colt :D.
Aenon Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 40% din SRO sunt persoane peste 20 de ani care au salariile lor si famiilile lor. In celelalte tari salarile sunt mult mai mari si isi permit, ei cand dau 30 de dolari pe un premium plus e ca si cand mergem noi sa cumparam paine de la magazinul din colt :D.sa dai atatia bani pentru un joc ce se vrea F2P mi se pare penibil.Dai cu mult mai putin pe un joc original + monthly payment :| (care e si intretinut calumea cu lag-free, balansari de clase daca este nevoie, reparari de buguri, adaugari de content nou aproape in fiecare sezon)
koila Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 sa dai atatia bani pentru un joc ce se vrea F2P mi se pare penibil.Dai cu mult mai putin pe un joc original + monthly payment :| (care e si intretinut calumea cu lag-free, balansari de clase daca este nevoie, reparari de buguri, adaugari de content nou aproape in fiecare sezon)Si SRO-ul este intretinut lunar .. boti nu se baneaza se fac copii ale lor, Roc update cat de curand posibil cand nimeni nu se astepta.. si F2P e la stou sa nu plateasca impozite.. :) de pe incasarea lunara a primei de joc.. aici in sro se numeste Premium si dupa posibiliate poate fi : Silver , Gold sau Plus.Si in plus de asta.. romanul inca nu are mentalitatea din afara. Noi ne F***m in cur pe 15$ cand ii dam .. pentru silver premium iar aia din afara cu 15$ nici un cico nu isi cumpara. Eu pana la cap 90 cumparam 500 silk pe 65-110 milioane gold pe aege.. nu vreau sa zic ca am luat aprox 1500silk pe 160 milioane sa vedeti ca aia nu simt in buget cei 150 dolari .. cum ias simti eu[Daca as avea acum 200 dolari in mana nu as investi mai mult de 30]@shIft^ sa fac o paranteza la ceea ce ai zis tu.. in unul din posturile tale e ca si cum iai cere lu Columbeanu sa nu mai dea bani pe femei.. ca is Free .. intelegi tu.. nu investesti nu ai Calitatea.. deci cine are bani ii da pe ce vrea muschiul lui.. si tu ai face la fel doar ca nu dispui de atatia bani incat sa nu iti pese de ei.PS: inca 1 luna si mis inginer! :hello:
Nemuritor(GOD) Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Si SRO-ul este intretinut lunar .. boti nu se baneaza se fac copii ale lor, Roc update cat de curand posibil cand nimeni nu se astepta.. si F2P e la stou sa nu plateasca impozite.. :) de pe incasarea lunara a primei de joc.. aici in sro se numeste Premium si dupa posibiliate poate fi : Silver , Gold sau Plus.Si in plus de asta.. romanul inca nu are mentalitatea din afara. Noi ne F***m in cur pe 15$ cand ii dam .. pentru silver premium iar aia din afara cu 15$ nici un cico nu isi cumpara. Eu pana la cap 90 cumparam 500 silk pe 65-110 milioane gold pe aege.. nu vreau sa zic ca am luat aprox 1500silk pe 160 milioane sa vedeti ca aia nu simt in buget cei 150 dolari .. cum ias simti eu[Daca as avea acum 200 dolari in mana nu as investi mai mult de 30]@shIft^ sa fac o paranteza la ceea ce ai zis tu.. in unul din posturile tale e ca si cum iai cere lu Columbeanu sa nu mai dea bani pe femei.. ca is Free .. intelegi tu.. nu investesti nu ai Calitatea.. deci cine are bani ii da pe ce vrea muschiul lui.. si tu ai face la fel doar ca nu dispui de atatia bani incat sa nu iti pese de ei.PS: inca 1 luna si mis inginer! :hello:Ai dreptate,pentru cei din afara 30$-40$ sunt la fel ca pentru noi 10leiAm jucat Fiesta Online si am dat de unu,avea 30 de ani se apucase de 2 zile,deabea a facut lvl 20 (maxim 80)ca a si bagat 100$ in joc,chiar daca el nu stia sa joace.Sau tot in Fiesta Online am dat de o fata avea 18 ani si castiga 300$ pe luna si investea lunar 150$ in joc.
Aenon Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Si SRO-ul este intretinut lunarDa, in fiecare marti, cateva ore in care doar adminii stiu ce fac in-game.Nu exista un report de genul "Maxgay weekly maintenance on [instert date here] -on server x -this this this and that , - on server y - this this this and that" cel putin eu nu am vazut asa ceva.Si eu tot am delay :)) chestie ce mi se intampla doar pe global sro.Roc update cat de curand posibil cand nimeni nu se asteptaSi acum cat timp a fost ultimul update major?nul inca nu are mentalitatea din afara. Noi ne F***m in cur pe 15$ cand ii damNot true.Nici nu stii cati romani am intalnit mai ales in WoW, unde un server e populat numai de romani (Sylvanas).Am intalnit populatii mari de romani si in Lineage 2 pe retail dar si in Guild Wars.Toate aceste jocuri au sisteme de monthly payment iar in cazul Guild Wars'ului trebuie doar sa cumperi jocul.Ca sa nu mai spun de EVE Online sau alte nume.Nu, romanul nu se zgarceste la bani cand vine vorba de jocuri, vezi tu, copilul ce a inceput cu jocurile prin 86 e acum un adult.Eu am inceput mult mai tarziu, prin 94' si spun cu mana pe inima ca sistemul asta de P2P este mult mai eficient si curat , iar toata lumea isi face treaba decat sa cumperi ceva extra intr-un joc F2P.Cel putin exemplele din jurul meu asta mi-au dovedid.Ca sa dau alt exemplu concludent, ce era Cabal cand eu plateam cate 8-9 lire si ce e acum?Era o diferenta enorma intre P2P unde se organizau eventuri de 2-3 ori pe saptamana si acum in F2P - toata lumea innebunita dupa "premium items" si tot felul de prostii.Vreau doar sa subliniez ca un anumit farmec e intr-un joc platit, unde adminii sunt obligati sa-si faca treaba in caz contrar pierd bani, si alta intr-un joc gratis, dar de unde poti cumpara chestii imba care te vor duce tot la pretul platit lunar pe un joc online.
SRO_BOY Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 mario cum ti se pare WePlay4FKYou?koila nu e mentalitatea de roman dar nivelu nostru de trai e mult sub a celor din strainatate in legatura cu updateu cred va fi iara pling de buguri(sa fac o gluma poate vor baga locul acela unde apare roc si de odata spune gm Roc faild to connect server C9,sau poate nu ii apare caracteru ca a pus bolovanu pe enter)
m4R10 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Mi se pare cva nou si mai pe vorba manelistilor "sa moara dusmanii" . Dar am pus deja AbstracT :D. Multumesc oricum pentru idee.
lucicam Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 mario cum ti se pare WePlay4FKYou?suna mai fain WePlay2FKYou ...
amoniaku Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 pentru romani 30 $ se simte , la straini 30$ merg odata la WC, de aia vezi ca se recurge la chestii de genu hack din partea romanilor:), la asta suntem buni cum zice puya : "dam tzepe ca-i bine si inca tine":))... de la atata saracie romanu recurge la ce e mai bine furtu;)........apropo mi-am dat glaviu de 90+7 cu 90 mil:))