Kiidu Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ueeee dc nimeni nu citeste posturile mele ? :( asta am postat mai demult... read this blog : http://www.silkroadsecrets.blogspot.comedit: try this :)
shIft^ Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Blog negăsitBlogul pe care îl căutaţi nu există. Cu toate acestea, numele silkroad-secrets este disponibil pentru înregistrare!este http://www.silkroadsecrets.blogspot.com fara cratima
>.>iPwnN44ps<.< Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 They didn't bother to change it to much...http://img268.imageshack.us/i/pirate01.jpg/ http://img268.imageshack.us/i/pirate02.jpg/
ciupilan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Exact...trebuie team work...ceea ce la noi lipseste cu desavarsire :)am gresit poza....scuze :P am dat edit si am sters-o....acum sper ca am pus-o pe cea buna :D http://img199.imageshack.us/img199/4405/sro2009061612023837.jpgEDIT : @ badfist what part of .....Here some information about the arabian race update that will come soon in kSRO. dont you get ?:)sau...."There is no ingame vid of Islam i think.It's still in development. "tu de aici deduci ca s-a bagat deja islamul si india pe ksro? :|1.el a zis k asta are in fata ksro adik asa o sa se bage pe ksro...si in legatura cu rok a fost omorat si pe ksro deoarece sunt filmulete in care playerii de acolo au costumele acelea care cad numa din roc...2. hmmm cu referire la crt nice..dar cam salbut la lvl tau si ff poate nu e chiar cel mai mare al tau...eu am prins cu gap 9 in mob de 85 120k...ignor bineinteles...
koila Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 cum se folosesc sticuletele alea de zerk de la drug store? timp de 1 ora mi se incarca mai repede zerk-ul sau timp de 1 ora cand activez zerk-ul va dura mai mult? :dontknow:
Sleya Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 1.el a zis k asta are in fata ksro adik asa o sa se bage pe ksro...si in legatura cu rok a fost omorat si pe ksro deoarece sunt filmulete in care playerii de acolo au costumele acelea care cad numa din roc...2. hmmm cu referire la crt nice..dar cam salbut la lvl tau si ff poate nu e chiar cel mai mare al tau...eu am prins cu gap 9 in mob de 85 120k...ignor bineinteles...1.islam si india sunt in plan si vor fi bagate si pe isro.....arata si mie un video unde scrie "SFAFfAS killed Roc" inafara de cel de pe jsro :)2.cam slabut poate din cauza ca am setul +2 fara str/int/hp pe el :P si accesory la fel ....si eu nu am ignore pe avatar :)
IINeoII Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 @koila....dupa ce cumperi sticluta..dai click dreapta pe ea..si ti`o pune sus la buffuri..dai click normal..si iti arata o chestie...dai click pe aia si iti incarca zerku instant...o poti folosi odata la 20 de minute :) :tiphat:
HellCritical Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 lolz eu nu stiam ca exista sticlute d-astea :)) la drug store zici? adik la NPC cu inele?:D oky... :tiphat: ms o sa ma duc si eu sa cumpar dak e ;)) :tiphat:
ciupilan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 1.islam si india sunt in plan si vor fi bagate si pe isro.....arata si mie un video unde scrie "SFAFfAS killed Roc" inafara de cel de pe jsro :)2.cam slabut poate din cauza ca am setul +2 fara str/int/hp pe el :P si accesory la fel ....si eu nu am ignore pe avatar :)asta incercam sa ii zic si eu lui badfist k o data cu updata-ul cu roc ksro si isro au aceleasi chestii ...si ambele au in plan adaugarea islamului... si in legatura cu roc ..dk nimeni nu lo omorat pe roc de unde sunt itemele acelea pe ksro de le pot purta ambele rase... probabil k nu pik de la roc ci de la mobii aceia pe care ii spwneaza el... :D ca am vazut pe sit 4 mobi la fel decat k difer culoarea si ink cativa... :cool2:
>.>iPwnN44ps<.< Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 lolz eu nu stiam ca exista sticlute d-astea :)) la drug store zici? adik la NPC cu inele?:D oky... :tiphat: ms o sa ma duc si eu sa cumpar dak e ;)) :tiphat:DrugStore-PotStore .Ai nevoie de lvl 95 + si zerkul albastru .
ciupilan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 lolz eu nu stiam ca exista sticlute d-astea :)) la drug store zici? adik la NPC cu inele?:D oky... :tiphat: ms o sa ma duc si eu sa cumpar dak e ;)) :tiphat:acelea de la npc cu acc sunt pt speed de 50% si 100% si sunt verzi iar cele pt zerk sunt la npc-ul cu pots si sunt albastre si sunt 2 feluri pt zerk de lv 95 si lv 100....
HellCritical Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 si eram asa de "excitat" cand am auzit :)) :-j pana la 95.... =)) ahaaaaa.... inca 21 lvl :)) :tiphat:
Sleya Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 asta incercam sa ii zic si eu lui badfist k o data cu updata-ul cu roc ksro si isro au aceleasi chestii ...si ambele au in plan adaugarea islamului... si in legatura cu roc ..dk nimeni nu lo omorat pe roc de unde sunt itemele acelea pe ksro de le pot purta ambele rase... probabil k nu pik de la roc ci de la mobii aceia pe care ii spwneaza el... :D ca am vazut pe sit 4 mobi la fel decat k difer culoarea si ink cativa... :cool2:itemele alea sun cad de la Roc....acelea care le-ai vazut tu sunt mediapk edited :)
ciupilan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 oare kt costa sa-ti dai expansion 32 slots?in jur de 150silk park asa vazusem preturile pe ksro....
Mihai1993 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 in jur de 150silk park asa vazusem preturile pe ksro.... cu ce te ajuta 2 pagini de inventar.... :| decat la xbow si la bow sunt cat de cat bune... ca in rest....... avem pet....
PsychoR0 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 cu ce te ajuta 2 pagini de inventar.... :| decat la xbow si la bow sunt cat de cat bune... ca in rest....... avem pet....si ce daca ai pet?de ex gold botteru meu iam cumparat grab pet si are mare nevoie de loc in inventory pentru ca atunci cand se duce in town, se duce pentru ca are inventory fullstrange numai iteme,elixire si tablete ;)deci mie miar fi foarte utila pagina aia de inventoryu
Kiidu Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 rock on tsro .... prea tare faza de la 3:48 btw rock poate aparea oriunde?ca a zis cinva ca a aparut rock si la south gate din downhang...
Albert1994 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 btw rock poate aparea oriunde?ca a zis cinva ca a aparut rock si la south gate din downhang... Ala cred ca era ceva event... :crybaby: :tiphat:
Sleya Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Roc apare doar in Rocky Rear...sau cum i se spune....Roc's nest....te teleportezi acolo din roc mountain peak....prin gate of sovereign....si se pot teleporta doar cei care au lvl 80 ++ :) ....asta am citit pe site-ul oficial :D not so harddin cate vad queturile vor fi marfa...dau tot felul de stones de care nu am habar :-? unele din questuri avand ca quest moobs.....pe Roc :|and btw.... +8 nu arata chiar ca un sos+5.... mai degraba arata ca un Seal of Honor.... :-?
ciupilan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 o sa fie naspa cu glow-ul cel nou ... mi se pare total aiurea dupa ce ne-am obisnuit cu ele kum erau pana aacum... imi imaginez cum o sa arate un sox de la +8 in sus :D
Sleya Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 o sa fie naspa cu glow-ul cel nou ... mi se pare total aiurea dupa ce ne-am obisnuit cu ele kum erau pana aacum... imi imaginez cum o sa arate un sox de la +8 in sus :Dca un pom de craciun =))