Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Acu 10 minute sa terminat

/sarcasm.

Doamne fereste.Cel putin au avut dreptate cei din guild in legatura cu asta.E o posibilitate sa adauge si DW FW, near Bandit Den .

edit:GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDY SUNUVA ... Deja adauga si Roc gear sets....Sleya ur right.....In iarna asteptati-va la 11DG.BTW de ce ne mai suprinde chestia asta?Joymax ftw >.>

Posted

mda isro se grabesc cu updaturile deoarece multi se plang k pe ksro (cel mai avansat sro) sunt diferite legende..deci diferenta intre ksro si isro era roc.. dar acum cu adaugarea lui sunt legendele la egalitate... si de acum inainte ce o sa fie pe ksro o sa fie si pe isro... app nu inteleg care e faza cu efectu armei .... in ce arata ei acolo sunt aceleasi culori la +5 +7 si +9 ...

Posted

Acu 10 minute sa terminat

/sarcasm.

Doamne fereste.Cel putin au avut dreptate cei din guild in legatura cu asta.E o posibilitate sa adauge si DW FW, near Bandit Den .

edit:GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDY SUNUVA ... Deja adauga si Roc gear sets....Sleya ur right.....In iarna asteptati-va la 11DG.BTW de ce ne mai suprinde chestia asta?Joymax ftw >.>

ink nu sa terminat insp..cel putin la mn nu arata k so terminat:D

cum sa fie la egalitate ma ... ca pe ksro e legend 9 si pe isro e legend 4 + e diferenta de 5 legenduri

ma omule cum a zis si cineva mai sus cu versiunea jocului.... ce treaba are..zimi u ce are in + ksro fata de isro la ora actuala? in afara de roc +itemel acelea... ksro au bagat multe updaturi unu dupa altul adik azi rock sa zicem legend x peste o saptamana au bagat itemele acelea care pik din roc si ei au calculat asta k fiind o alta legenda adik legendx+1.... isro le baga pe toate deodata...si au calculat decat o singura legenda...

Posted

mda isro se grabesc cu updaturile deoarece multi se plang k pe ksro (cel mai avansat sro) sunt diferite legende..deci diferenta intre ksro si isro era roc.. dar acum cu adaugarea lui sunt legendele la egalitate... si de acum inainte ce o sa fie pe ksro o sa fie si pe isro... app nu inteleg care e faza cu efectu armei .... in ce arata ei acolo sunt aceleasi culori la +5 +7 si +9 ...

Probabil ca au schimbat glow la arme...parerea mea nush acum ^^

Posted

EU cred ca la +5 arma tot rosie este//la+6 e galbena//la+7 e albastra//la+8 +9 +10 face ca sox

Posted

S-au modificat glow--urile

1.La 5 arata ca -.- +5

2.+6 arata ca +7

3.+7 arata ca +9

4.+8 arata ca +5 cu sos glow

5.+9 arata ca +7 cu sos glow

6.+10 arata ca +9 cu sos glow

Cel putin that's how i remember it.

Posted

Am o problema cu jocu asta

toata pagina s-a vorbit despre update'ul nou si tu intrebi de ce nu merge ... *FACEPALM* .. se face update,dureaza 5 ore si se va termina cam pe la 12...uitate pe www.silkroadonline.net

Posted

tot timpul se plangeau oamenii de ce e ksro in fata tuturor si uite... acum isro o va lua in fata sau cel putin va sta la egalitate cu ksro... pe mn personal nu ma deranjeaza... ce conteaza daca esti lvl 80 cand max e D10 sau daca esti lvl 100 cand maxim e D11...

Doar ca sa fi cel mai tare de pe server... :crazy: (asta e tipic lui nemuritor(god)) Eu zic mai bine faceti lvl cat mai puteti. Ca incurand se va baga D12 sau D13 sau D14... aveti timp sa faceti level. Duceti-va la trade-uri :D

:readthis:

Posted

ok...1 ora si 35 de minute ramase :hello:

in fiecare marti este "inspectie"

incepe la ora 7:00 si se opreste in functie de cat timp zic ei pe sit.

www.silkroadonline.net

Edite citeste mesajul care ti la trimis

Posted

What da? islam si india? unde ati vazut voi asa ceva pe ksro ? :))

in plus nu v-a faceti sperante ca o sa omorati vreunu pe Roc ...singurii care l-au omorat au fost cei de pe Jsro au avut nevoie de 20 ++ party de euro.....Ksro nu l-a omorat niciodata ;) serverele noastre deabia se descurca cu medusa....la Roc nici nu ma gandesc sa il clinteasca :)

Posted

What da? islam si india? unde ati vazut voi asa ceva pe ksro ? :))

in plus nu v-a faceti sperante ca o sa omorati vreunu pe Roc ...singurii care l-au omorat au fost cei de pe Jsro au avut nevoie de 20 ++ party de euro.....Ksro nu l-a omorat niciodata ;) serverele noastre deabia se descurca cu medusa....la Roc nici nu ma gandesc sa il clinteasca :)

BTW my best crit :P http://img268.imageshack.us/img268/2711/sro2009041215480949.jpg

... jm is always... epic... :| roc deja... si la faza cu rocku chiar navem nici o sansa.. pt ca rock a fost facut special sa poata fii omorat doar in team work... (ex: jsro... dream team) si la noi cu o gramada de turci , egipteni, romani fiecare e zoro si vrea sa castige

Posted

Exact...trebuie team work...ceea ce la noi lipseste cu desavarsire :)

am gresit poza....scuze :P am dat edit si am sters-o....acum sper ca am pus-o pe cea buna :D

http://img199.imageshack.us/img199/4405/sro2009061612023837.jpg

EDIT : @ badfist what part of .....Here some information about the arabian race update that will come soon in kSRO. dont you get ?:)

sau...."There is no ingame vid of Islam i think.

It's still in development. "

tu de aici deduci ca s-a bagat deja islamul si india pe ksro? :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...