Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Neatza , long time no see...azi imi activez premium +...ce ziceti sa-mi mai dau 10$ sa iau si clock ?

Gz Sleya...si inca ceva...ma bucur ca se va implanta legend IV Plus...deoarece tinem si noi pasul cu KSRO.

Nici to cya again, peace. :)

Posted

E misto ca baga Rocu' dar se prea grabesc . Sunt niste nesimtiti :D Le-as scoate dinti din gura da nu stui cum arata si unde stau.

Posted

am o intrebare pt ce dureaza inspectia 5 ore? cand nu fac nimic in joc si baneaza 5 gold boti pe server

pentru ca fac un update mare

puin eventul cu jewel box si baga pe ROC

Posted

am o intrebare pt ce dureaza inspectia 5 ore? cand nu fac nimic in joc si baneaza 5 gold boti pe server

Citeste forumul. LOL

Posted

E misto ca baga Rocu' dar se prea grabesc . Sunt niste nesimtiti :D Le-as scoate dinti din gura da nu stui cum arata si unde stau.

defapt nu se grabesc absolut de loc

Tsro care are versiunea 1.92 iar noi 1.98

iar tsro are deja roc

cum explici??

Posted

e un alt joc nu conteaza versiunile ca nu sau facut aceleasi updaturi cei de pe isro au facut greseli multe si cand le-au reparat au schimbat si versiunea ( aici e vorba depsre inspectia de marti si apoi "mini inspectiile " din aceiasi zi )

Posted

Da pe mine nu ma intereseaza ce face tsro :)) :)), chiar deloc. Pe mine ma intereseaza iSRO. Cum sa explic ? sa faca ce vor si sa fie fericiti si sanatosi :).

Posted

Aha agree...uite si un video potrivit...

Btw...conteaza de pret...oricum inca un inventory page nu mi-ar strica. Peace out...cya soon

Posted

sa imi bag ceva in joymax....obsedati de bani sunt...pun pariu ca in iarna o sa bage 11D :| daca baga de acum Roc aiurea foc...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...